Skocz do zawartości

Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyjade beema, wiec z racji nazwy hostelu propozycja bartka wygrywa. moze ugram jakis rabat :cool:

Raczej nie, bo chodzi o Józefa Bema, a nie markę samochodu upodobaną sobie przez pewną specyficzną grupę społeczną.

• 1 rok później...
Opublikowano

Pomysł na wypad firmową ekipą jakiś polecacie? 

W 7-8 osób chcemy pojechać, wiadomo jakiś escape room albo inna aktywnosc, potem knajpa z obiadem a potem pubbing, co proponujecie ?:)

Opublikowano

Co do pubbingu: XIII igieł - chyba moje ulubione miejsce że względu na poncz. Poza tym np Marynka, Kontynuacja, Browar stu mostów. Z mniej turystycznych miejsc to sporo knajp pod nasypem przy arkadach - np Sielanka, Siwy dym. 

Opublikowano
34 minuty temu, standby napisał:

Pomysł na wypad firmową ekipą jakiś polecacie? 

W 7-8 osób chcemy pojechać, wiadomo jakiś escape room albo inna aktywnosc, potem knajpa z obiadem a potem pubbing, co proponujecie ?:)

PADBAR :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 17.05.2016 o 23:26, wiki1993 napisał:

Qvstra - jakbyś potrzebował jakichś opcji awaryjnych to polecam Grampa's Hostel przy placu Świętego Macieja oraz Corner Hostel przy Świdnickiej. Chociaż Bemma również spoko.

aktualne?  potrzebuje cos na jedna noc we Wrocku.

ten hostel bemma dobrze wyglada

Opublikowano
W dniu 15.08.2014 o 12:42, Tokar napisał:

Co z ja/bene miasto złodziei. Wejście do zoo 30 zł. W Łodzi 3 osoby by za tyle weszły.

45zł już ;/

• Minusik 1
Gość _Be_
Opublikowano
Teraz, _Red_ napisał:

Zobaczenie hipotamia jest tego warte.

ten w asasynie ci nie starczył?

Gość _Be_
Opublikowano

Nie wiem, jestem weganinem nie zabijam zwierząt nawet gierkach wideło. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kojarzycie może jakiś niedrogi hotel w miarę blisko Centrum Kultury Zamek przy Placu Świętojańskim? Na booking,com wszystko jest 10km i więcej od tego pięknego, oddalonego nieco od centrum miejsca w którym mają się odbyć Dni Fantastyki.