Gość Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 tytułem wstępu, Witam wszystkich na nowo utworzonym forum, swoistym odpowiedniku Hyde Parku poświęconemu szeroko rozumianej tematyce growej. Obowiązuje tutaj oczywiście taki sam regulamin jak na całym forum. Możecie tutaj prowadzić dyskusje zarówno poważne jak i te na wesoło - włącznie z console wars - przy czym wszystko w granicach podstaw kultury oraz regulaminu. Jak widzicie przeniesione zostały tutaj odpowiednie tematy z Hyde Parku, które przeważnie ginęły tam w zalewie tematów nie-growych; to na dobry początek. Polecam je przejrzeć, gdyż jest wśród nich zakopane kilka perełek, które mają spory potencjał - w HP utonęły, może tutaj wypłyną. Liczę na Waszą kreatywność w rozwijaniu działu, mam nadzieję że będzie się on cieszył dużym zainteresowaniem i z czasem dorówna popularnościom innym forom. Proszę o zgłaszanie tutaj wszystkich spostrzeżeń i sugestii. Możecie zacząć od powiedzenia które tematy chcielibyście by zostały przypięte, ewentualnie czy są w innych działach poza HP tematy które nadają się do przeniesienia tutaj. pozdrawiam Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 http://www.psxextreme.info/Gry-planszowe-t80280.html http://www.psxextreme.info/Czy-piractwo-je...zie-t52313.html http://www.psxextreme.info/Jak-wasi-rodzic...ie--t57747.html IMO jeszcze te mozna tutaj przeniesc 1 Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Ciekawy pomysł chłopaki, kiedyś takie tematy miały w HP rację bytu, ostatnimi czasy już nie bardzo. Zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Jak dla mnie dobry pomysł, wreszcie wszystko w jednym miejscu i konsolomaniaki mogą sobie pogadać, ale jakoś tam zapominam tutaj wpaść, nie mogę się przyzwyczaić, że jest nowy dział . Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Bede Ci codziennie przysylal PW z przypomnieniem ^_^ Cytuj
Scatebra 7 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 (edytowane) Nom fajne to nowe forum tylko że nadal ni wiem gdzie znaleźć opcję wyboru płci:/. Walnęło mi automatem, żem facet i nie wiem jak to zmienić Edytowane 25 stycznia 2010 przez Scatebra Cytuj
TomXsz 0 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Fajne szczególnie ta kolorystyka Forum;-) Przydały by się jeszcze rangi za ilość napisanych postów, ale może to i lepiej że ich nie ma... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 ten temat odnosi sie do tego subsorum czyli graczpospolitej. opinie na temat całego forum masz na górze czyli tutaj btw. mozesz sobie zmienic skina [na samym dole jest rozwijalne menu] btw2. rangi za ilosc pisanych postów sprawdzaja sie tylko na nowych forach... tutaj przyczyniło by sie to do wiekszej ilosci spamu Cytuj
Gość Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Kto wywalil moj temat o niedokonczonych grach? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 nie wywalony tylko połączony. macie console wars i gaming world... malo? Cytuj
Gość Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Temat byl zupelnie o czym innym. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Popieram Maca. To był zupełnie inny temat i o zupełnie czymś innym traktował. Najpierw dałeś dupy z wywaleniem dziesiątków sensownych postów, a teraz całkowicie wywaliłeś fajny temat Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Co mają nieukończone gry do "pieprzenia" (jak sam podpis Console Wars wskazuje)? Z reguły nie mieszam się decyzję moderatorów na forach, ale w tym przypadku nie dziwię się, że co niektórzy są niezadowoleni. Kilkadziesiąt postów nagle zaginęło bez najmniejszego kontekstu w zaśmieconym temacie mającym ponad 250 stron. Z takim podejściem to można równie dobrze nie tworzyć na forum żadnych działów, tylko ograniczyć wszystko do jednego wątku. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Oj tam, Console Wars to jest właśnie temat do wszystkiego. Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Do wszystkiego - do niczego. Ja tam takich śmietników nigdy nie odwiedzam i wolę gdy wszystko jest podzielone na właściwe tematy - nawet jeśli są to bzdurne "wymienianki". Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Kto widział ten temat, to wie, że tam się zrobił burdel. Pierwszy przykład, Słupek opisywał czego nie skończył i wspomniał coś tam, że Halo jest dla niego słabe, a zaraz Psyko odpisuje, że to top gier tej generacji. WTF? Żeby nie było, sam uczestniczyłem w późniejszym offtopie. Nic dziwnego, że temat został wyjebany. Bo jakiej ktoś by tam gry nie wrzucił, to zaraz lament dlaczego akurat ta/jak mogłeś nie skończyć blablabla itd. Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 (edytowane) Z takim nastawieniem to od razu można zamknąć forum, bo pełno na nim wszelkiej maści trolli i innych osobników, na których określenie nie zezwala regulamin. Nie sztuką jest wywalić problematyczny temat, lecz wprowadzić w nim porządek. Ewentualny offtop, zakładając, że kulturalny, można przenieść do innego wątku, wszelkie bluzgi i obelgi usunąć, a resztę zostawić w spokoju, bo w końcu nikomu przecież nie szkodzą. Edytowane 11 kwietnia 2011 przez Suavek 1 Cytuj
Gość Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Nikt sie nir obrazal i wszystko bylo w ramach swobodnej wymiany zdan, piszacy na tym subforum raczej bardzo dobrze sie znaja... hmmm w sposob wirtualny. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 (edytowane) Nie sztuką jest wywalić problematyczny temat, lecz wprowadzić w nim porządek. Egzakli. No, ale w sumie po co się męczyć z kasowaniem offtopowych postów, skoro od razu za jednym pociągnięciem można wy*ebać cały temat? Szybciej i łatwiej, co nie panowie moderatorzy? ;] Edytowane 11 kwietnia 2011 przez Josh the Boy Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 oczywiście. tylko napiszcie mi komu normalnemu chce się filtrować treść tematów takich jak console wars? wy nie szanujecie sie wzajemnie i macie gdzies czy jest tu burdel czy nie. Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 11 kwietnia 2011 Opublikowano 11 kwietnia 2011 O, dopiero zauważyłem, że już przywrócono. Brawa dla tego pana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi