smoo 2 310 Opublikowano piątek o 15:36 Opublikowano piątek o 15:36 U mnie dzisiaj takie cacko wjechało 3 1 Cytuj
Boomcio 4 292 Opublikowano piątek o 17:03 Opublikowano piątek o 17:03 Rzuć relację po testach, bo karcianki uwielbiam. Cytuj
Szwed 648 Opublikowano sobota o 14:37 Opublikowano sobota o 14:37 Mam ten sam zestaw i zakoszulkowałem, a potem ani razu nie ograłem. Żona nie chce, kumple zawsze wolą coś "prostszego" -.- 1 Cytuj
smoo 2 310 Opublikowano sobota o 17:20 Opublikowano sobota o 17:20 Ale przecież to jest bardzo prosta gra Zdecydowanie bardziej przyciągnie graczy pamiętających retro gejming, pixel arty. Trzeba lubić te klimaty. No i to gra inspirowana Dungeon Keeperem. Mechanika przypomina nieco Munchkina. Ja właśnie dzisiaj też biorę się za koszulkowanie. Ja przy następnym spotkaniu z koomplami zaczynam od Boss Monstera, a potem wlatujemy pierwszy raz w Blood Rage. Coraz bardziej kusi mnie kupno Rising Sun, to jest przepiękne i przez wielu uważane za najlepszą grę typu area control. 1 Cytuj
WisnieR 2 783 Opublikowano sobota o 18:00 Opublikowano sobota o 18:00 Ale przecież to jest bardzo prosta gra Zdecydowanie bardziej przyciągnie graczy pamiętających retro gejming, pixel arty. Trzeba lubić te klimaty. No i to gra inspirowana Dungeon Keeperem. Mechanika przypomina nieco Munchkina. Ja właśnie dzisiaj też biorę się za koszulkowanie. Ja przy następnym spotkaniu z koomplami zaczynam od Boss Monstera, a potem wlatujemy pierwszy raz w Blood Rage. Coraz bardziej kusi mnie kupno Rising Sun, to jest przepiękne i przez wielu uważane za najlepszą grę typu area control.Ograłem cała trylogię Langa i wolę Ankh. Wygrywa zdecydowanie dynamiką.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj
Artur_K 232 Opublikowano sobota o 22:25 Opublikowano sobota o 22:25 4 godziny temu, smoo napisał(a): Zdecydowanie bardziej przyciągnie graczy pamiętających retro gejming, pixel arty. Trzeba lubić te klimaty. No i to gra inspirowana Dungeon Keeperem. Sama grafika z tych pudełek mnie zaciekawiła. Ale teraz to już trafia do mnie na 100. Cena też atrakcyjna, powiedz tylko czy podstawka wystarczy do dobrej zabaw, czy trzeba od razu kupić taki zestaw jak na foto? ”Powstanie minibossow” to podstawka tak? Bo nie widzę że kupienia jest też: https://sklep.muduko.com/pl/p/Boss-Monster-Gra-karciana-o-budowaniu-podziemi/160 Od czego zacząć? Cytuj
smoo 2 310 Opublikowano niedziela o 10:19 Opublikowano niedziela o 10:19 Istnieją 3 wersje podstawki, pierwsza i druga edycja oraz trzecia czyli powstanie minibossów. Dwie pierwsze są w zasadzie niemal identyczne, mają tylko inne grafiki i opisy na kartach i jakieś drobne różnice. Powstanie minibossów ma najwięcej nowości więc chyba zacząłbym od tego. Dodatki są bardzo tanie, ale jeżeli nie jesteś przekonany to na pewno warto wziąć ten który dodaje przedmioty - Niezbędnik bohatera, a potem ewentualnie Narzędzia zagłady. One znacząco utrudniają grę, która w podstawce jest dość łatwa (więcej kombinowania). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi