Skocz do zawartości

Na wesoło - obrazki, filmiki i humor

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 203,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• szcze xD

• Bylem wczoraj w Media Markt na Targówku i az oniemiałem jak zobaczylem jaki maja wybór gier na PSP   Nie potrafilem sie zdecydowac co kupić  

• http://img838.imageshack.us/img838/2479/y49z.jpg   8 platyn w 2 dni  

Opublikowano

Ciekawe ile czasu zajęło zrobienie czegoś takiego. Nawet o chorągiewce nie zapomnieli.

Opublikowano

Ciekawe ile czasu zajęło zrobienie czegoś takiego. Nawet o chorągiewce nie zapomnieli.

Na pewno bardzo dłuuugo. Chętnie sam bym zszamał sobie taki torcik :teehee:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na pewnym forum komputerowym pisma związanego z Akcją i CeDE;) przez przypadek natknąłem się temat pod tytułem ''PC lepsze od konsol?'' Poczytajcie sobie ''ichsze'' argumenty dlaczego PC jest lepszy od konsoli.Zamieszczam to w temacie na wesoło ponieważ ja jak to czytałem to płakałem ze smiech:lol:

Na konsoli nie można robić niczego ciekawszego od grania. A tak poza tym:

-Droższe gry na konsole. 10 gier na konsole to 20 na kompa.

-Oglądać filmików, ogólnie surfować po internecie.

-Trzeba kombinować z podłączaniem internetu. Strasznie niewygodne.

-Czy na konsoli da się podłączyć słuchawki?

-Nie muszę zajmować rodzinie największego telewizora, żeby widzieć z kanapy.

-Nie przegrzewa się tak szybko jak XboX.

-No i gry z czasopism. Na konsole czegoś takiego nie ma.

I to by było na tyle. ;]

--------------------

Powody dlaczego komputer jest lepszy do konsoli:

- za około 1500 zł można kupić dość dobrego kompa, którym można robić prawie wszystko, a za tą samą cenę jest np. PlayStation 3(mało uniwersalne)

- ceny gier: na PC dobra gra kosztuje średnio 100-130 zł, a na konsolach ceny te są w granicach 220-250zł.

- wyższość myszki nad padem(nie tylko w strzelankach)

- niemożność upgrade u konsoli, można powiedzie że konsole się nie rozwijają

- casualowatosc gier konsolowych( niski poziom trudności, szybki czas przejścia)

- brak typowych MMO na konsoli

- na PC są możliwe większe batalie wieloosobowe(np do 64 graczy)

- profesjonalni gracze pykają na blaszakach

- na komputerze czuć klimat jak się gra!

--------------------

Opublikowano

Teraz ja uogólnię i powiem, że pismo z Akcją i CeDE" czytają głównie małolaty, którym rodzice nie kupią konsoli, a jedynie PC "do nauki". Nic więc dziwnego, że forum też takich jest pełne. Raczej norma.

Niemniej jednak argument z ceną gier jest jak najbardziej trafiony.

Opublikowano

"na komputerze czuć klimat jak grasz" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"wyższość myszki nad padem (nie tylko w strzelankach)" czuć że osoba pisząca te słowa grała kiedykolwiek na konsoli w ogóle a szczególnie w : bijatyki(niech mi zrobi ultra combo w sf4 na klawiaturze :P ), wyścigi, przygodówki, sportówki itp itd :P ....

Edytowane przez xzdunx

Opublikowano

Teraz ja uogólnię i powiem, że pismo z Akcją i CeDE" czytają głównie małolaty, którym rodzice nie kupią konsoli, a jedynie PC "do nauki". Nic więc dziwnego, że forum też takich jest pełne. Raczej norma.

Niemniej jednak argument z ceną gier jest jak najbardziej trafiony.

I tak te ceny gier komputerowych są za wysokie, bo większość kradnie gry z torrentów. No i mają jeszcze debilny patent, gdzie musisz być non stop podłączony do netu, inaczej sobie nie pograsz. Dlatego dla mnie to nigdy nie będzie alternatywa do grania.

Opublikowano

Ja tam w zasadzie zadowolony. DR2 kupiłem sobie na premiere bo stówke zawsze można wysupłać, nad wydaniem 200 to już sie bym zastanawiał i pewnie bym czekał aż stanieje. Dlatego fajnie, ze na handheldach tez są fajne ceny, w tym tygodniu kupiłem Final Fantasy 4 Heroes of Light, w zasadzie nówka. Może z miesiąc ma. Cena? 80zł. Ze sklepu. Aż bez sensu piracic nawet.

Opublikowano

Call of Duty sie samo przechodzi

Opublikowano

Co do tego filmiku z COD'a to dobrze, że tylko pierwszą misję da się tak przejść. Co to by było, gdyby wszytko za Ciebie kompani robili.

Opublikowano

Call of Duty sie samo przechodzi

Ale grafika wygląda brzydko, COD4 wyglądał chyba lepiej. A to co tutaj widzimy można pokazać recenzentom, którzy często piszą o debilnym SI kompanów, którzy tylko się patrzą zamiast pomagać.