Opublikowano 15 października 20168 l FAKT jak zwykle na czasie. Trzeba brać. Edytowane 15 października 20168 l przez Cedric
Opublikowano 15 października 20168 l To jest wydanie extra Komputer Świat. Oni jakoś ze sobą współpracują i np. w KS wrzucają jakieś kody na doładowania do Fakt Mobile. Nawet nie wiedziałem, że Fakt ma swoją sieć komórkową. A co do gazetki, to moim zdaniem za późno - boom na pokemon go już minął.
Opublikowano 25 października 20168 l mamy ikonkę, jest beka, ale czy ktoś z was zna l,ore FPS_Doug'a? Na pewno nie gimby: Jeden z pierwszych show w internecie o grach, przed youtubem gimby nie znajo
Opublikowano 11 grudnia 20168 l I tak spoko, też podpinałem DSa pod kolumny minijackiem. I Elite Beat Agents na full
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bylem wczoraj w Media Markt na Targówku i az oniemiałem jak zobaczylem jaki maja wybór gier na PSP Nie potrafilem sie zdecydowac co kupić