Opublikowano 22 stycznia 20196 l Wklejam link do dobrej bazy starych gier:http://iking.dbox.pl/bajtypolskie/ Spis o polskich grach, skany recenzji, niusów, zapowiedzi. Oldschool. Edytowane 22 stycznia 20196 l przez grzybiarz
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Pamiętam większość tych gierek z czasopism i kiosków. Duża część z nich była niesamowitymi crapami.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Nie bagatelizuj potęgi PlayStation Edytowane 24 stycznia 20196 l przez Kosmos
Opublikowano 11 kwietnia 20195 l fajnie, wbudowane 16 kasetek vhs... Miałem, miałem, tego nie oglądałem, to miałem, miałem...
Opublikowano 1 maja 20195 l Grałem w to kilka lat temu na emu, nie wiem czy dokładnie ta sama wersja ale też były tam do wyboru różne postacie.
Opublikowano 25 maja 20195 l Dwa filmiki z retrospekcją serii znanych gierek, z humorem i mimo, że długie to gładko się ogląda.