Opublikowano 23 października 20177 l może nie na wesoło, ale jakoś tak dobrze mi się na to patrzy i wracają wspomnienia, to też wstawiam
Opublikowano 23 października 20177 l Od kiedy walka z Whitney i z jej killerMućką to dobre wspomnienia ... przez Ciebie zatakowały mnie moje wspomnienia tych nuzloków tych bitew tych śmierci..
Opublikowano 26 października 20177 l Nic śmiesznego, ale raczej ciekawostka związana z grami. Reklama z 1997, z pierwszego, polskiego wydania PlayStation Magazynu. Tak, mam pierwszy numer jakby się ktoś pytał :) Magnetowid... Ależ PSX musiał się nowocześnie prezentować, przy jakimś ówczesnym "wideło".
Opublikowano 29 października 20177 l Nie wiem czy było, w tym czy innym temacie, ale może ktoś nie zna. Gość robi fajne acapella utworów z gier. https://www.youtube.com/user/SmoothMcGroove/videos
Opublikowano 20 listopada 20177 l Gość który przeszedł Pack-Man, czego nie przewidzieli nawet twórcy gry.
Opublikowano 29 listopada 20177 l Epic NPC Man - polecam kanal. Tymczasem zapraszam na filmik, poswiecony ostatnio goracemu tematowi, jakim sa mikrotranzakcje. Goscie sa mega. Edytowane 29 listopada 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 26 grudnia 20177 l 0:47 xddd. Dobry materiał, pomijając "Tomb Riders". Chociaż bywały lepsze doopy w roli Lary.
Opublikowano 8 stycznia 20187 l W dniu 27.12.2017 o 00:29, kotlet_schabowy napisał: 0:47 xddd. Dobry materiał, pomijając "Tomb Riders". Chociaż bywały lepsze doopy w roli Lary. Np Rhona Mitra