Masorz 13 197 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 W Styczniu 2010 roku zadebiutuje nowy serial twórcy "4400", po tytułem "V". Opowiada on o rzekomo pokojowym pojawieniu się Obcych na Ziemi. W roli głównej Elizabeth Mitchell, znana z LOST a także Joel Gretsch, który wcześniej grał główną rolę w "4400". Zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=WnNjRaBj3zs Zapowiada się smakowicie, przynajmniej jak dla mnie. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Za dużo sci-fi, ale obejrze dla Mitchell z Lost Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Ta paniusia z Losta mnie denerwuje, widze, ze wszedzie wali tę samą minkę. Ale są Obcy, więc pewnikiem sprawdzę. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Zapowiada się smakowicie. Czekam niecierpliwie Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Dawno na zadne s-f tak nie czekałem jak na to. No, ale mam pilota "Stargate Universe" na HD więc jak obejrze moze mi ciśnienie opadnie trochę . Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 października 2009 Autor Opublikowano 9 października 2009 Co do pilota SGU, to obejrzałem go przedwczoraj i myślę, że jest bardzo dobry. Utrzymany w trochę poważniejszym tonie niż poprzednie seriale Stargate. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 Premiera pilotowego odcinka 3 listopada!!! Nie mogę się doczekać, liczę na V. Cytuj
kuruku 0 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 (edytowane) Gdzieś wyczytałem, że to będzie miniserial (podobnie jak oryginalna wersja) składający się z 13 epizodów. Może ktoś to potwierdzić, bo nie chce mi się oglądać kolejnego wielo-sezonowego tasiemca. Edytowane 23 października 2009 przez kuruku Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 23 października 2009 Autor Opublikowano 23 października 2009 Pierwsze 8 minut z pilota 'V' Zastanawiam się, czy nie poczekać na premierę. Ale i tak wiem, że ten serial będzie rządził. Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 wlasnie obejrzalem pierwszy epizod. straszny CRAP czyli strata czasu Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Dobrze, ze nie słucham anonimowuch nicków bo jeszcze bym przegapił konkretne s-f, na które czekałem dobre pare miesięcy. Ten serial to w ogóle woda na młyn dla nawiedzonych teoretyków konspiracyjnych - Reptylianie w hitowym serialu jednej z największym stacji Tv hahaha. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Czyli zwiastun nie kłamał, naprawdę jest aż taka nyndza ? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Nie. Grigoriego nie warto słuchać. On twierdził np, ze odcinek Family Guy gdzie Peter przechodzi na judaizm jest słaby kiedy wiadmo, ze McFarlane jest w zyciowej formie. Mnie się to bardziej podobało od pilota "FlashForward", ale jak wiadomo są gusta i guściki. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Nie lubie seriali z kosmitami jak te Stargejty, Battlecostam. 4400 bylo spoko, ale przerwali gdy ten serial z sezonu na sezon robil sie coraz lepszy. Zobaczymy po sezonie, obecnie skupie sie na FF, SoA i paru innych. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Moja uwage przykuwa Juliet z Losta w roli glownej i to wystarczy Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 fanem julii nie jestem, ale sciagne odcinka z uwagi na inare. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 To tylko pilot więc nie oceniam, ale podobało mi się. Serial może być tym czym na pewno nie jest kiepski Flasz Forward Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 listopada 2009 Autor Opublikowano 5 listopada 2009 Podobało się mnie to. Serial ma duży potencjał w sobie. No zobaczymy jak będzie chociażby po 6 epach bo teraz jeszcze ciężko wyrokować. Morena Baccarin nawet w krótko przyciętych włoskach robi cudowne wrażenie. Elizabeth Mitchell z LOST to też niezły milf, a tutaj gra bardzo poprawnie, ale tylko tyle. Cytuj
kold 8 Opublikowano 5 listopada 2009 Opublikowano 5 listopada 2009 Grigori powiedzial wiekszosc krytyki. Plus Reptylianie. Biggest fail ever. Za taka kase jaka wpompowano w ten serial mozna by zrobic serial na duzo wyzszym poziomie. A wydawalo sie, ze bedzie tak dobrze. Obejrze kilka odcinkow przynajmniej. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Jest to remake serialu, który oglądałem z 19 lat temu na Sky One. Pilot nie był jakimś tam wyrąbanym w kosmos kąskiem, ale dam tej serii szansę i zobaczę jak się rozwinie. Temat ufoli na Ziemi nigdy nie zostanie wyczerpany. Ktoś widział? Cytuj
kold 8 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Pierwowzoru nie widzial chyba nikt procz Ciebie. Cytuj
poiuytr 12 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Jestem własnie po drugim epizodzie i wcale nie jest lepiej, nudne dialogi, i marne prowadzenie aktorów po scenach przez co można napisać ze sceny wyglądają drętwo, dla przykładu panna która grała w Lost i tam była prowadzona rewelacyjnie ale tu wypada jak trzecioplanowa aktorka. A przecież lost to serial nie byle jaki bo wstrząsnął chyba każym który go oglądał. To jest właśnie skala serialu w odniesieniu do jednego czynnika czyli gry aktorskiej a to można sobie zobaczyć na przykładzie panny ktora grała w obu serialach. Faceta z 4400 pomine bo ani tu ani tam sie niczym nie popisał, ale w 4400 miał większe pole i przez jakiś czas nawet był OK. Lost ~10, V~1 sorry chłopaki ale fakt jest faktem, są ludzie ktorym serial sie nie podoba. Nie wstrząśnie wami tak jak Lost, Prison Break czy zdecydowanie najlepszy Jericho. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 V>Flash forward, po 2 epach zdecydowalem, ze bede ogladal do konca, na mysl o obejrzeniu kolejnego episodu FF chce mi sie rzygac Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 poiuytr: -10 Kolejny odcinek, lepszy od pilota. Nie oceniam serialu, ale podoba mi się na razie i obejrze nastepny ep. Elizabeth Mitchel nie denerwuje jak w Loscie, w ktorym miała wiecznego focha. Ale poiutr ma racje. V nie jest tak wstrząsający jak Prison Break Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Jest dobrze, świadczy o tym chęć oglądania dalszych odcinków.Wątek Czarnucha (łomatko, nie widziałem jeszcze takiego czarnego) i dziennikarza maja potencjał, niech tylko nie spiedolą tego.Wkurza parę rzeczy, a manowicie Tyler vel Bolesław Krzywousty, ks. Jack vel Moja-twarz-jest-bez-wyrazu oraz Erica Mam-garba-większego-niz-kfazimodo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi