Yabollek007 314 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 (edytowane) Znacie moze jakis dobry i latwy w obsludze program do konwersji filmikow na youtube? Mam kilka, ktore chcialbym wstawic, jednak sa za ciezkie (200+ mb kazdy filmik, a troche ich jest). Zalezy mi na w miare dobrej jakosci audio-video (oczywiscie jak na youtube'owa jakosc SD, bo w HD tego wstawiac nie zamierzam). EDIT: Posluchalem rady Bajeja - uzylem programu SUPER (naprawde sie tak nazywa ). Naprawde polecam - darmowy, latwy w obsludze, szybko konwertuje. Edytowane 8 lipca 2009 przez Yabollek007 Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Tak od siebie, też polecę SUPER©, program ma multum możliwości, łatwy, i przekonwertuje na każdy format, prócz RMVB, ale to może tylko u mnie. Cytuj
KiNiO_64 18 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 MediaCoder http://mediacoder.sourceforge.net/ obsługuje multum formatów praktycznie każdy zaimplementowany w Mencodre/ffmpeg, posiada kilka kreatorów ułatwiających pracę, urzywa wielu rdzeni i eksperymentalnie Nvidia CUDA/ATI STREAM, szybki dobry darmowy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi