mashter 54 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Na Youtube można już zobaczyć drugi odcinek naszego experymentalnego sitcomu '2+2'. część 1 część 2 prosimy o opinie Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 (edytowane) Początkowo wydawało się być debilne (odcinek 1 part 1 ) ale jak już się rozkręciło to nawet się obflukałem z radości. Za(pipi)isty jest Mashter i jego teksty, Myszaq gra* ambitną rolę (* - przecie on nie gra ), Mięśniak jeszcze nie zabłysną (ale koszulkę ma zajo ), no i Pani co potrafi to i owo również jeszcze mnie nie powaliła (ale potencjały ma). Anyway, ciekay projekt i dobra odskocznia od GT, który to programik również sobie chwale. Dajecie dalej! EDIT(po odcinku 2): QUVAAAAAAA!!! Rozwaliła mnie scena miłosna :D podkład muzyczny, mashter - o ja yebie . Pytanie: polski projekt to gdzie polskie napisy? Edytowane 8 lipca 2009 przez Kalinho Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Cóż mogę powiedzieć... obejrzałem i drugi odcinek i się nie zawiodłem. Każda rola mi się podoba- nawet tego misia ze strzałką na tyłku Potencjał tego serialu wykorzystujecie w pełni więc nie poprzestawajcie na kilku odcinkach jest b. dobrze! Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) myszaq niezdara ma pecha PS: drugi odcinek fajniejszy od pierwszego. Edytowane 9 lipca 2009 przez Norbi13 Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 też uważam, że jest Gites Myszu troche zmienił oblicze, co aktorsko i warsztatowo jest bardzo na plus w trzecim odcinku może znowu czymś nas zaskoczy, np. zaśpiewa piosenke(pzdr mashter ), aktor musi byc elastyczny, wtedy może zagrac wszystko, no może prawie wszystko c'nie ogólnie reszta też wypadła bardzo dobrze, kleopatra i ziomek Myszaqa wcale dają rade, jako ewenement(produkcja) w skali kraju - wróże sukces dopracowanie gry aktorskiej wywoła u widza odpowiednie emocje podczas oglądania, bo sam film jest ok i śmieszny i nawet ciekawy kwestia, ilu jest tak porypanych odbiorców, ale już nie takie klimaty świat filmowy doceniał xD Cytuj
Manor 645 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 w ogóle mnie nie śmieszy, ale audiowizualnie ok. Wolałbym chyba serial w ciężkich, mrocznych klimatach. Cytuj
Gość Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Rowniez mnie to nie bawi, zarty o Rutowicz i inne schematyczne gagi oparte na dennym humorze. Plus za Zbysia, on mnie troche smieszy. Aspekt techniczny wporzadku. Cytuj
Di 847 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 w ogóle mnie nie śmieszy, ale audiowizualnie ok. Wolałbym chyba serial w ciężkich, mrocznych klimatach. Podzielam tę opinię. A miś umie się teleportować czy coś przeoczyłem? Cytuj
Gość Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Nie no czasem jest jakis zabawny tekst a la "musimy wspolpracowac, jak paleciak z biedronki, 2 kolka jeden tor".. Cytuj
Yukiko-chan 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 A mi się akurat podobało. I nie tylko mi. Mojemu bratu też, choć wcześniej jakoś nie chciał oglądać Czekamy na 3 odcinek! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi