Arek1987 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2009 Wie ktoś jak Barbarzyńcą pokonać ostatniego bosa - Mordoc'a? Ostatni poziom to Onyx Tower Top. Męczę się już na różne sposoby i nic się nie udaje, a łukiem nie mam jak, bo mam słaby łuk i obecnie już i tak nie mam gdzie kupić lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 10 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2009 Nie gralem barbarzynca,ale Elfka (Vhaidra) i poszlo mi latwo. 1)Musisz regularnie rozprawiac sie z czrnoksieznikiem,odnawia on zdrowie wampirowi 2)Moja Vhaidra bardzo dobrze rzuca nozami(maja one dodatkowo mozliwosc zamrazania),co spowalnia wampira i kroi mu sporo energii Jak masz barbarzynce,to chyba lepiej uzyj miecza lub toporu,do sprzedawcy zawsze mozesz powrocic,opcja RECALL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek1987 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2009 Nie gralem barbarzynca,ale Elfka (Vhaidra) i poszlo mi latwo. 1)Musisz regularnie rozprawiac sie z czrnoksieznikiem,odnawia on zdrowie wampirowi 2)Moja Vhaidra bardzo dobrze rzuca nozami(maja one dodatkowo mozliwosc zamrazania),co spowalnia wampira i kroi mu sporo energii Jak masz barbarzynce,to chyba lepiej uzyj miecza lub toporu,do sprzedawcy zawsze mozesz powrocic,opcja RECALL. 1. Bronie ręczne nie są skuteczne, bo jak podejdę do niego, to on wysysa ze mnie życie i daje je sobie. 2. Recall nic nie da, bo miasto się pali i nie ma tam już sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 10 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2009 Sprzedawca JEST(przynajmiej u mnie),poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek1987 0 Opublikowano 10 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2009 (edytowane) Sprzedawca JEST(przynajmiej u mnie),poszukaj. Jednak jest. Stoi przed skrzyniami we wnęce. Edit:// Walę tę grę. Nie przejdę tego idiotyzmu, skoro nie wiem jak... Kupiłem dość dobrą kuszę i ona nic daje, bo nawet trafić w niego nie mogę. Raz trafię i on znika etc... Tak robiłbym to do usranej śmierci... Edytowane 10 lipca 2009 przez Arek1987 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 11 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2009 Jak masz mozliwosc,przeslij mi swojego save'a. Nie poddawaj sie tak latwo. Zobaczymy co mozna zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arek1987 0 Opublikowano 11 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2009 Wrzuciłem Ci tutaj: http://odsiebie.com/pokaz/4130679---2f9b.html Gdybyś miał możliwość nagrania swojej gry np. aparatem, czy kamerą, to byłbym bardzo wdzięczny za taki filmik, bo wolałbym sam przejść tego bosa. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2009 Da się to na dwóch? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 BG II jest w wersji PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 20 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2009 (edytowane) Nie ma wersji w PL Edytowane 20 grudnia 2009 przez PRQc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi