Skocz do zawartości

Podpięcie głośników do Xbox'a :)

Featured Replies

Opublikowano

Wiem, że było już pewnie poruszane setki razy, ale nie mogę znaleźć konkretu.

Mam standardowe głośniczki marki Logitech (2.1), jedyne przewody od nich odchodzące to oprócz zasilania 2 mini jacki. Głośniki nie mają żadnych dodatkowych wejść więc potrzebuje jakiejś przejściówki (coś w stylu 2 mini jack in i 2 chinch in) czy coś w ten deseń. Mile widziany link do sklepu z takową ;-)

Edytowane przez jojok21

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potrzebujesz przejściówki z gniazda na minijack na dwie żeńskie czincze. Sprawdź na Allegro jest tam ich trochę. A może ja mam ci poszukać?

Opublikowano
  • Autor
A może ja mam ci poszukać?

O tak, bardzo bym prosił ;-) Naprawdę ;-) Szukałem, ale nie znalazłem - może jestem ślepy, może źle szukałem ale czegoś takiego jak mini jack in i chinch in nie widziałem... Da się to w ogóle zrobić na jedną przejściówkę?

Opublikowano
  • Autor

Dzięki. Rozumiem, że kupić dwie takie?

Opublikowano
Dzięki. Rozumiem, że kupić dwie takie?

Jedną. A po co dwie? Końcówkę z gniazdem jack wtykasz do kabla od głośników a czincze podpinasz do wyjść stereo wystających z kabla od Xboxa.

EJ możesz pyknąć zdjęcie tego miejsca gdzie masz rzeczone dwa jacki?

Edytowane przez Gooralesko

Opublikowano
  • Autor

Sorry pomyłka, jest tylko jeden jack ;-) Wszystko ok, dzięki.

Edytowane przez jojok21

Opublikowano
To są głośniki 2.1 z subwooferem. Od zestawu odchodzą 2 jacki, zielony i różowy. Który jack mam niby wsadzić do przejściówki ? ;-)

Zielony.

A który to jest model Logitechów?

Edytowane przez Gooralesko