Skocz do zawartości

Może by jakiś turniej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahahahaha, "inteligencie", no nie mogę, zaraz pęknę ze śmiechu, mi wystarcza ostatni komentarz Pelipe na moim profilu na nk odnośnie szkoły i ciebie, więc prosze nie rozśmieszaj mnie :|. Po pierwsze najpierw powiedział, że boimy się grać piosenek Mety, ja mu na to, że RB jest bardziej skillowe i solówki na gitarze są trudniejsze, dlaczego? Bo właśnie ten tragiczny system HOPO jest trudniejszy niż w GH i od razu jest do dupy, bo jesteśmy za słabi by zagrać, no bez jaj, inną sprawą jest to, że mnóstwo solówek, które grasz systemem sznurkowym w GH (części poszczególne) są banalne, a gdyby sznurka nie było to by było nie wykonalne, a szczególnie z tym "tragicznym" systemem w RB jakby to przenieśli do tej gry. Ja po prostu wyraziłem swoje IMO, że RB jest bardziej skillowy, więc może pomyśl zanim coś powiesz i się w(pipi) komuś do dyskusji, która już jest zakończona...

• Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Bo RB na gitarze jest bardziej skillowe, każdy umie zagrać solówkę połączoną sznurkami :)

On inteligencie nie mówi o sznurkach żadnych. System hopo w RB i RB2 jest tragiczny i basta.

To może turniej w GH3, nie jest drogie, a chętnie przypomnę sobie jak się gra TTFAF :E

Jest taki sam, jak w GH2. To w GH3 jest tragiczny. Na prawdziwej gitarze także masz granicę błędu?

Opublikowano

Jeśli turniej to tylko na gitarach solo i RB1/2 bądź w ostateczności GH3... powód? Najwięcej osób gra pod te "parametry". To nie Stany by robić turnieje z wirtualnymi "kapelami". Polecam zajrzeć wam na Halo Arenę do tematu Mega Lan w Kietrzu. Organizujemy tam także RockBand room z pełnym zestawem instrumentów i nagłośnieniem. Pozdro

Opublikowano (edytowane)
Hahahahahaha, "inteligencie", no nie mogę, zaraz pęknę ze śmiechu, mi wystarcza ostatni komentarz Pelipe na moim profilu na nk odnośnie szkoły i ciebie, więc prosze nie rozśmieszaj mnie :|. Po pierwsze najpierw powiedział, że boimy się grać piosenek Mety, ja mu na to, że RB jest bardziej skillowe i solówki na gitarze są trudniejsze, dlaczego? Bo właśnie ten tragiczny system HOPO jest trudniejszy niż w GH i od razu jest do dupy, bo jesteśmy za słabi by zagrać, no bez jaj, inną sprawą jest to, że mnóstwo solówek, które grasz systemem sznurkowym w GH (części poszczególne) są banalne, a gdyby sznurka nie było to by było nie wykonalne, a szczególnie z tym "tragicznym" systemem w RB jakby to przenieśli do tej gry. Ja po prostu wyraziłem swoje IMO, że RB jest bardziej skillowy, więc może pomyśl zanim coś powiesz i się w(pipi) komuś do dyskusji, która już jest zakończona...

Ogólnie mnie to (pipi)ie kto i co Ci piszę na naszej-knajpie. Dla mnie system hopo z GH3 >> everygame. To jest moje zdanie. Chcesz to Ci zagram każdą solówkę bez tych (pipi)onych sznurków, żeby Ci gębę zamknąć...

I pamiętaj, to jest forum i każdy ma prawo wyrazić zdanie.

@Jarken

Gdzieś powiedziałem, że lubię GH2? <_<

Dla mnie też jest tragedia tam, nic nie widać na gryfie. Za to na gryfie w GH3 przy hyperspeedzie widać wszystko dokładnie, a kwadraciki w RB to porażka na całej linii - może na perkę są dobre, do gitary - już nie.

To jest moje zdanie, możesz to sobie wydrukować i podetrzeć tyłek - nie obchodzi mnie to ;)

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

Dobra, już nie mówię o naszej-knajpie na której codziennie przesiadujesz sporo czasu, ale sam mi tą rzecz powiedziałeś.. więc nie bądź taki mądry. OK to twoje zdanie i ja je szanuję, każdy może mieć swoje IMO, ja przedstawiłem moje poglądy wcześniej, ty teraz swoje i nie mówiłem akurat o twoim przypadku, tylko o cało kształcie turnieju, bo np. ja zagram solówkę w One tylko za pomocą sznurków, a w GH3, są same HOPO i tam nie zagram, jestem słaby na gitarze i już, a tak to jakoś dograłbym w Metallice to One, Ty też byś zagrał, lepiej, ale nadal bym miał więcej pkt niżeli w GH3, więc wyobraź sobie (pipi)a, że nie jesteś jedyną osobą, która posiada gitare i GH/RB

inteligencie
<_<

Zimol dlatego mówiłem by lepiej 2 osobowe teamy, a jak solo to ja jestem za perkusją, ale to nie ja decyduję tylko większość ;). Może póki co zostańmy przy tych dwójkach i zobaczymy ile się osób zgłosi.

jak ktoś chce brać udział to proszę zgłoszenie na PW (kto drummer, kto lead) i powiedzmy za kilka dni napiszę listę kto się zgłosił i wtedy pomyślimy co dalej ;)

W pierwszym poście będę podawał osoby, które są chętne, tak ma wyglądać zgłoszenie:

Drummer: tag drummera

Lead: tag leada

Nazwa Zespołu:

Kontakt: gg czy co tam wolicie

Edytowane przez marcin0903