WojciechPSN 0 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No witam jestem znany pod id KapralPL może byśmy zrobili jakiegoś privata??? ps czy wie ktoś jak ze spadochronu się skacze z góry dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 ID: Dawidex_PL Ze spadochronu skacze się następująco: Weź samolot i poleć nim na odpowiednią wysokość później naciśnij :circle: , a następnie :x: co spowoduję wypuszczenie spadochronu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RejdenForce Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 ID: Dawidex_PL Ze spadochronu skacze się następująco: Weź samolot i poleć nim na odpowiednią wysokość później naciśnij :circle: , a następnie :x: co spowoduję wypuszczenie spadochronu. dodam ze wysokośc nie ma dużgo znaczenia,bardziej liczy się refleks, a skakać można na spadochronie nawet z wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza
STR666 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Mam pytanie.Czy nie macie problemu z zalogowaniem sie do gry?U mnie wyskakuje komunikat ze najpierw join game..a za chwile ze nie mozna sie połączyć.Gra oczywiście zakupiona na polskim psstore +aktywacja... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kac_r 2 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam. mam zamiar zaupic to jutro ... tylko pytanie czy duzo osob w to gra ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
hacik 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam. mam zamiar zaupic to jutro ... tylko pytanie czy duzo osob w to gra ? pozdr. Nie musisz się obawiać, że zabraknie Ci potencjalnych ofiar . Gra cały czas masa ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kronos33 0 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Jakbyście robili priv to się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza
Prezes666 10 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mam pytanie grają ludzie jeszcze w tą gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dzisiaj sprawdzałem grają Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Po obniżkach cen na PSN napłynęła nowa fala graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam, chętnie pogram dla funu w tą zaje.bistą grę, bo mnie szał ogarnia jak gram z idiotami rodem z burgerolandii. Najlepiej się gra z fajną, zgraną paką i przede wszystkim z rodakami . HS nie wiem czy będzie, bo ostatnio nie chce mi działać, ew. można przez skype rozmawiać. PSN ID: KarolStrasburger Cytuj Odnośnik do komentarza
damianowski 0 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 tez chetnie pogram z rodakami my id Damianowski Cytuj Odnośnik do komentarza
septo 1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ja ostatnio tez odpalilem gierke i moge pograc, psn id: septorith Cytuj Odnośnik do komentarza
Hajdziu 1 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 tez chętnie pogram, tylko wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza
KiereszPL 0 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zawsze chętny (gdy mam czas ;[[[[ )..... id: KiereszPL śmiało dodawać do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza
marchi7 0 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Panowie, testowałem ostatnio trial i na mapie (Wake Island) było pusto jak makiem zasiał. Nie wiem, czy to kwestia tego, że własnie był to trial czy na serwerach jest już posucha. Chciałem kupić sobie tego BF w czerwcu, ale się zacząłem wahać, że nie będzie się z kim strzelać Coś co najbardziej mnie nakręciło na ten tytuł to walki powietrzne. W trialu udało mi się ulecieć 30m od lotniskowca :> Czy sterowanie jest tak trudne jak na wyższych poziomach w Ił 2 Sturmovik BoP ? Jak w ogóle sprawdzają się te walki ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Martinezzz 1 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ja bym jednak się wstrzymał z kupnem. Teraz wszyscy grają w Bad Company 2 ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Mnie już BBC2 już totalnie znudziło Mam pytanko bo nie chciałem zakładać nowego tematu: W Battlefielda 1943 gra ktoś z was? Jest ruch na serwerach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Mnie już BBC2 już totalnie znudziło Mam pytanko bo nie chciałem zakładać nowego tematu: W Battlefielda 1943 gra ktoś z was? Jest ruch na serwerach? Ruch jest,ale ja po zdobyciu wszystkiego już nie grywam,szkoda ze pokpili DLC w postacji kilku nowych mapek,bo gierka jest genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ludzie chwalą się snajperskimi wyczynami w BC2,ale to co zrobił ten kolo to prawie cud Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Mocne te kulki w Bf1943. Myslalem, ze to bedzie headshot pilota... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 On musiał już być uszkodzony i robił tylko nawrót nad lotniskowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 w ten weekend odświeżyłem tytuł - nadal sporo ludzi gra i nadal klimat wjazdu jeepem na pełnej k.urvie w 4 osoby na flagę przeciwnika daje radochę. i ta rajska woda Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 No właśnie,jednym słowem jakbym miał opisać BF1943 to cudna woda Aż się chce na Wake Island popływać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Przed chwilą udało mi się ustrzelić chyba najdalszego możliwego headshota. Na Iwo Jimie strzelałem z gór za lotniskiem i trafiałem w głowę typkom na Mount Suribachi Wam też zdarzają się zwiechy? Mi już drugi raz zwiesiło konsole podczas grania w tego BFa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi