Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Na razie cały czas mocno to przypomina Uncharted. 1 Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Coś czuje ze Uncharted przy tym to bajeczka,niewspominająć o The Last of us. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Oj, tak jak byłem pewny tej gry, tak teraz obawiam się o poziom grafiki, animacji i kalkę Uncharted. We shall see. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 (edytowane) Jeżeli to będzie zwkła kopia Uncharted to szykuje się największy fail od czasów mgs4. Survival, sandbox na papierze a na gameplayu skrypty i Uncharted.... Byle do E3. Edytowane 26 maja 2012 przez SłupekPL Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Ciekawei jak to możliwe że gra będzie podobna pod wieloma względami do Uncharted, skoro to Uncharted nawiązywało to przygód Lary Croft. Zagadka na całego. Ja tam jestem dalej spokojny, a wręcz będę mega zadowolony jak otrzymam tytuł podobny do Uncharted, ale stawiający bardziej na survival. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Jeżeli to będzie zwkła kopia Uncharted to szykuje się największy fail od czasów mgs4. Survival, sandbox na papierze a na gameplayu skrypty i Uncharted.... Byle do E3. Właśnie, trzeba czekać na jakieś demko z E3, bo trudno oceniać krótkie fragmenty, które pokazują tylko co efektowniejsze akcje. Square no na razie podobne są choćby te elementy platformowe, gdzie Lara łapie się jakiejś krawędzi, a ta się zawala. Akcja typowa z Uncharted. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Zwyrol, ale o to właśnie chodzi że nic nie wiadomo, ale niektórzy zobaczyli jedną akcję trwającą 2 sekundy i juz płacz że to kopia Uncharted. Jeszcze 5 dni dowiemy się czegoś więcej. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 (edytowane) Jeżeli to będzie zwkła kopia Uncharted to szykuje się największy fail od czasów mgs4. Survival, sandbox na papierze a na gameplayu skrypty i Uncharted.... Byle do E3. Właśnie, trzeba czekać na jakieś demko z E3, bo trudno oceniać krótkie fragmenty, które pokazują tylko co efektowniejsze akcje. Square no na razie podobne są choćby te elementy platformowe, gdzie Lara łapie się jakiejś krawędzi, a ta się zawala. Akcja typowa z Uncharted. Dlatego oceniam póki co, to co na razie widzę i nadal wierzę w nowego TR-a. Tylko niektórzy chyba zapominają, że już rok temu było około 5 minut gameplaya...................... która również wyglądała jak kalka U, co było pisane zaraz po E3. Edytowane 26 maja 2012 przez SłupekPL Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Ja się cieszę że te fragmenty wyglądają jak Uncharted. Jak kopiować to od najlepszych. Wczoraj grałem w Uncharted 2 z jednym maniakiem TR i sobie dyskutowaliśmy. Powiedział że Uncharted to wesoła i przyjemna gierka w stylu Tomba, ale gorsza i król(owa) jest jeden. Wyślę mu tą zajawkę to się chłopak zdziwi Zresztą jak mówicie, trzeba poczekać na full zwiastun. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Coś czuje ze Uncharted przy tym to bajeczka,niewspominająć o The Last of us. Chyba na odwrót powinno być. Co do dyskusji to to ma być sandbox, a nie żaden korytarz, także podobieństw zbyt wiele w stosunku do Uncharted być nie powinno. Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Chyba, że będzie to sandbox w stylu Batman: AC - otwarty świat, który służy do przemieszczania się pomiędzy liniowymi obszarami, w których wykonuje się wszystkie fabularne zadania (i na tych obszarach akcja może być prowadzona tak jak na tych filmikach, wzorowana na Uncharted). Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 26 maja 2012 Opublikowano 26 maja 2012 Taki pomysł jak najbardziej mi pasuje. Najważniejsze, żeby nie zrobili z tego strzelanki. No i tak jak obiecali, by dało się po zdobyciu nowych przedmiotów wracać do odwiedzanych już lokacji odblokowując jakieś nowe wcześniej niedostępne lokacje. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 Trailer: http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-tomb-raider/730761 1 Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 Jest moc!,moje podniecenie wzrasta Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 (edytowane) Sam nie wiem :confused: Najlepszy moment jak dla mnie to upolowanie sarenki czy co, to tam było. Chociaż nawet nie wiem czy polowanie nie było oskryptowane... Dalej nie widzę obiecanek z zapowiedzi a jedynie Uncharted 4. Chociaż dwie rzeczy na pewno na plus. Widać, że gra będzie "grubo +18" mocnych momentów już w trailerze nie brakuje. Raczej nie ma mowy o kinie przygodowym w stylu Uncharted. A druga sprawa, Lara jeszcze nigdy w żadnej części nie była tak sexowna heh. Nowa bije pod tym względem na łeb starą, no i kapitalny VA nowej Croftówny. Mimo to ciśnienie póki co opadło na nowego TR. Edytowane 1 czerwca 2012 przez SłupekPL Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 Wow! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Lara sexowna jak nigdy, sex i przemoc pełną gębą. Fajnie że będzie to dorosła, niegrzeczna przygoda. Żeby tylko nie było za dużo strzelania. Szykuje się hit. 5 marca lecę do sklepu, powinni wydać figurkę z tą wersją Lary, co za tyłek... Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 trailer genialny, ale chyba jednocześnie potwierdzający,że obietnice survivala w otwartym świecie idą w niepamięć. Mimo wszystko taki klon Ucharted z Larą i mocną przemocą i kategorią +18 rewelacyjnie mi odpowiada Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 W temacie survivalu teraz w końcu pora na gameplay The Last of Us. Mam nadzieję, że TLoU ma o wiele więcej do powiedzenia. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 mi sytuacja z TR przypomina trochę MGS3 - Kojima w początkowej fazie produkcji obiecywał wręcz GTA w dżungli, a wyszła z tego gra genialna choć liniowa praktycznie tak jak każdy inny MGS. Tutaj jak widać sytuacja raczej też się powtórzy choć mi to w sumie nie przeszkadza i po cichu liczę, że wzorem MGS3 dostaniemy po prostu rewelacyjną grę. Słupek - na dużą swobodę w TLoU też bym się nie napalał. To będzie raczej taki Uncharted gdzie główny bohater będzie mógł zginąć od jednego strzału z elementami skradankowymi, które w serii Uncharted były malutkim dodatkiem , a tutaj będą niezbędne by grę zaliczyć. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 (edytowane) A no porównanie z sytuacją z MGS3 nie głupie Ficuś w TLoU sandboxa to ja się w ogóle nie spodziewam. Zdziwiłem się i tak jak w jakimś wywiadzie napisali o terenach większych niż w Uncharted <mniam> Natomiast po prostu liczę na mniej skryptów, reżyserki a więcej gry w grze. TR z tego co pokazują póki co to 100% reżyserki, smakowitej bo smakowitej ale reżyserki. Kurcze no gdyby nie zapowiedzi to nie miałbym pretensji. A tak miałem całkiem inne wyobrażenie o tej grze. Edytowane 1 czerwca 2012 przez SłupekPL Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 Chyba gra przeszła podobną metamorfozę co Alan Wake - z oryginalnego sandboxa do kolejnej przyjemnej ale jednak gry akcji, dodatkowo z całą masą ilością skryptów. Nie jaram się. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 Ja się jaram, scenka w lesie ze sarenka najlepsza. Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 Najladniejsza Lara ever (scena z lustrem ). Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 Chyba gra przeszła podobną metamorfozę co Alan Wake - z oryginalnego sandboxa do kolejnej przyjemnej ale jednak gry akcji, dodatkowo z całą masą ilością skryptów. Nie jaram się. I bardzo dobrze, ja nie wiem czy kiedykolwiek TR miał być sandboxem. Wideo genialne, 3mam kciuki za takie tytuły. Oraz widze, że dla niektórych jak gra nie jest od R* to się nie jarają Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 czerwca 2012 Opublikowano 1 czerwca 2012 hmm mam mieszane uczucia, liczylem jednak na sandboxa i symulator przetrwania na wyspie, a tutaj widzimy coś bardzo podobnego do uncharted , z domieszką maltretowania kobiety (cały czas coś jej sie dzieje) nie chce typowej strzelanki TPP , mam nadzieje ze jednak bedą nowe elementy chociaz trzeba przyznac ze serio lara naładniejsza ze wszystkich jakie były w grach (i filmach) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi