Opublikowano 26 maja 201212 l Coś czuje ze Uncharted przy tym to bajeczka,niewspominająć o The Last of us.
Opublikowano 26 maja 201212 l Oj, tak jak byłem pewny tej gry, tak teraz obawiam się o poziom grafiki, animacji i kalkę Uncharted. We shall see.
Opublikowano 26 maja 201212 l Jeżeli to będzie zwkła kopia Uncharted to szykuje się największy fail od czasów mgs4. Survival, sandbox na papierze a na gameplayu skrypty i Uncharted.... Byle do E3. Edytowane 26 maja 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 26 maja 201212 l Ciekawei jak to możliwe że gra będzie podobna pod wieloma względami do Uncharted, skoro to Uncharted nawiązywało to przygód Lary Croft. Zagadka na całego. Ja tam jestem dalej spokojny, a wręcz będę mega zadowolony jak otrzymam tytuł podobny do Uncharted, ale stawiający bardziej na survival.
Opublikowano 26 maja 201212 l Jeżeli to będzie zwkła kopia Uncharted to szykuje się największy fail od czasów mgs4. Survival, sandbox na papierze a na gameplayu skrypty i Uncharted.... Byle do E3. Właśnie, trzeba czekać na jakieś demko z E3, bo trudno oceniać krótkie fragmenty, które pokazują tylko co efektowniejsze akcje. Square no na razie podobne są choćby te elementy platformowe, gdzie Lara łapie się jakiejś krawędzi, a ta się zawala. Akcja typowa z Uncharted.
Opublikowano 26 maja 201212 l Zwyrol, ale o to właśnie chodzi że nic nie wiadomo, ale niektórzy zobaczyli jedną akcję trwającą 2 sekundy i juz płacz że to kopia Uncharted. Jeszcze 5 dni dowiemy się czegoś więcej.
Opublikowano 26 maja 201212 l Jeżeli to będzie zwkła kopia Uncharted to szykuje się największy fail od czasów mgs4. Survival, sandbox na papierze a na gameplayu skrypty i Uncharted.... Byle do E3. Właśnie, trzeba czekać na jakieś demko z E3, bo trudno oceniać krótkie fragmenty, które pokazują tylko co efektowniejsze akcje. Square no na razie podobne są choćby te elementy platformowe, gdzie Lara łapie się jakiejś krawędzi, a ta się zawala. Akcja typowa z Uncharted. Dlatego oceniam póki co, to co na razie widzę i nadal wierzę w nowego TR-a. Tylko niektórzy chyba zapominają, że już rok temu było około 5 minut gameplaya...................... która również wyglądała jak kalka U, co było pisane zaraz po E3. Edytowane 26 maja 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 26 maja 201212 l Ja się cieszę że te fragmenty wyglądają jak Uncharted. Jak kopiować to od najlepszych. Wczoraj grałem w Uncharted 2 z jednym maniakiem TR i sobie dyskutowaliśmy. Powiedział że Uncharted to wesoła i przyjemna gierka w stylu Tomba, ale gorsza i król(owa) jest jeden. Wyślę mu tą zajawkę to się chłopak zdziwi Zresztą jak mówicie, trzeba poczekać na full zwiastun.
Opublikowano 26 maja 201212 l Coś czuje ze Uncharted przy tym to bajeczka,niewspominająć o The Last of us. Chyba na odwrót powinno być. Co do dyskusji to to ma być sandbox, a nie żaden korytarz, także podobieństw zbyt wiele w stosunku do Uncharted być nie powinno.
Opublikowano 26 maja 201212 l Chyba, że będzie to sandbox w stylu Batman: AC - otwarty świat, który służy do przemieszczania się pomiędzy liniowymi obszarami, w których wykonuje się wszystkie fabularne zadania (i na tych obszarach akcja może być prowadzona tak jak na tych filmikach, wzorowana na Uncharted).
Opublikowano 26 maja 201212 l Taki pomysł jak najbardziej mi pasuje. Najważniejsze, żeby nie zrobili z tego strzelanki. No i tak jak obiecali, by dało się po zdobyciu nowych przedmiotów wracać do odwiedzanych już lokacji odblokowując jakieś nowe wcześniej niedostępne lokacje.
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Trailer: http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-tomb-raider/730761
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Sam nie wiem :confused: Najlepszy moment jak dla mnie to upolowanie sarenki czy co, to tam było. Chociaż nawet nie wiem czy polowanie nie było oskryptowane... Dalej nie widzę obiecanek z zapowiedzi a jedynie Uncharted 4. Chociaż dwie rzeczy na pewno na plus. Widać, że gra będzie "grubo +18" mocnych momentów już w trailerze nie brakuje. Raczej nie ma mowy o kinie przygodowym w stylu Uncharted. A druga sprawa, Lara jeszcze nigdy w żadnej części nie była tak sexowna heh. Nowa bije pod tym względem na łeb starą, no i kapitalny VA nowej Croftówny. Mimo to ciśnienie póki co opadło na nowego TR. Edytowane 1 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Wow! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Lara sexowna jak nigdy, sex i przemoc pełną gębą. Fajnie że będzie to dorosła, niegrzeczna przygoda. Żeby tylko nie było za dużo strzelania. Szykuje się hit. 5 marca lecę do sklepu, powinni wydać figurkę z tą wersją Lary, co za tyłek...
Opublikowano 1 czerwca 201212 l trailer genialny, ale chyba jednocześnie potwierdzający,że obietnice survivala w otwartym świecie idą w niepamięć. Mimo wszystko taki klon Ucharted z Larą i mocną przemocą i kategorią +18 rewelacyjnie mi odpowiada
Opublikowano 1 czerwca 201212 l W temacie survivalu teraz w końcu pora na gameplay The Last of Us. Mam nadzieję, że TLoU ma o wiele więcej do powiedzenia.
Opublikowano 1 czerwca 201212 l mi sytuacja z TR przypomina trochę MGS3 - Kojima w początkowej fazie produkcji obiecywał wręcz GTA w dżungli, a wyszła z tego gra genialna choć liniowa praktycznie tak jak każdy inny MGS. Tutaj jak widać sytuacja raczej też się powtórzy choć mi to w sumie nie przeszkadza i po cichu liczę, że wzorem MGS3 dostaniemy po prostu rewelacyjną grę. Słupek - na dużą swobodę w TLoU też bym się nie napalał. To będzie raczej taki Uncharted gdzie główny bohater będzie mógł zginąć od jednego strzału z elementami skradankowymi, które w serii Uncharted były malutkim dodatkiem , a tutaj będą niezbędne by grę zaliczyć.
Opublikowano 1 czerwca 201212 l A no porównanie z sytuacją z MGS3 nie głupie Ficuś w TLoU sandboxa to ja się w ogóle nie spodziewam. Zdziwiłem się i tak jak w jakimś wywiadzie napisali o terenach większych niż w Uncharted <mniam> Natomiast po prostu liczę na mniej skryptów, reżyserki a więcej gry w grze. TR z tego co pokazują póki co to 100% reżyserki, smakowitej bo smakowitej ale reżyserki. Kurcze no gdyby nie zapowiedzi to nie miałbym pretensji. A tak miałem całkiem inne wyobrażenie o tej grze. Edytowane 1 czerwca 201212 l przez SłupekPL
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Chyba gra przeszła podobną metamorfozę co Alan Wake - z oryginalnego sandboxa do kolejnej przyjemnej ale jednak gry akcji, dodatkowo z całą masą ilością skryptów. Nie jaram się.
Opublikowano 1 czerwca 201212 l Chyba gra przeszła podobną metamorfozę co Alan Wake - z oryginalnego sandboxa do kolejnej przyjemnej ale jednak gry akcji, dodatkowo z całą masą ilością skryptów. Nie jaram się. I bardzo dobrze, ja nie wiem czy kiedykolwiek TR miał być sandboxem. Wideo genialne, 3mam kciuki za takie tytuły. Oraz widze, że dla niektórych jak gra nie jest od R* to się nie jarają
Opublikowano 1 czerwca 201212 l hmm mam mieszane uczucia, liczylem jednak na sandboxa i symulator przetrwania na wyspie, a tutaj widzimy coś bardzo podobnego do uncharted , z domieszką maltretowania kobiety (cały czas coś jej sie dzieje) nie chce typowej strzelanki TPP , mam nadzieje ze jednak bedą nowe elementy chociaz trzeba przyznac ze serio lara naładniejsza ze wszystkich jakie były w grach (i filmach)