Opublikowano 24 czerwca 201212 l Filmik z zamkniętego pokazu. http://www.youtube.com/watch?v=Nw1AAXjHddM
Opublikowano 26 czerwca 201212 l Camilla Luddington nową Larą Croft! Aktorka nie tylko użyczała głosu bohaterce, ale także brała udział w sesji mo-cap do cutscenek (oraz będzie promować grę na zbliżających się imprezach, m.in. ComicCon).
Opublikowano 26 czerwca 201212 l na szczęscie nie użyczyła swojego szpetnego ryja brzydka i nijaka, nowa lara po stokroć ładniejsza ;p
Opublikowano 26 czerwca 201212 l nie lubie lasek którym można na gowie postawić 9 kufli piwa jej glowa wyglada jak odwócony stożek a usmiecha sie jak by miala szczekoscisk Edytowane 26 czerwca 201212 l przez Yano
Opublikowano 26 czerwca 201212 l Aha. Warto obejrzeć 5 sezon Californication dla niej. pokazuje tam cycki!
Opublikowano 26 czerwca 201212 l chyba musze iśc do lekarza bo choć wg mnie w ogóle nie pasuje jako Lara to laska wg mnie jest ładna :confused: jak żyć? Edytowane 26 czerwca 201212 l przez Ficuś
Opublikowano 26 czerwca 201212 l Miłość w formacie jpg Co do samego TR, to wg tego co mówili w GT TV, gra ma jakieś 10h jak za bardzo nie inwestuje się czasu w eksplorację... ehhh sandbox to chyba nie będzie ;p
Opublikowano 10 lipca 201212 l Filmik z cyklu "za kulisami". http://www.youtube.com/watch?v=AN4qoY7A_A8&hd=1
Opublikowano 12 lipca 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=Q93jdB9S2u0 Edit: Główną scenarzystką TR jest Rhianna Pratchett - wcześniej pracowała przy Mirror's Edge, Heavenly Sword i serii Overlord. Źródło: eurogamer.net Edytowane 12 lipca 201212 l przez MBeniek
Opublikowano 12 lipca 201212 l fuck it. wg najnowszego wywiadu lara nie bedzie piła własnych sików żeby przetrwać = cały survival szlag trafił enjoy your uncharted
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Kurdę filmiki z gamescom 2012 podobno nie napawają optymizmem co do grafiki, trochę to dziwne bo na E3 mieliśmy jakiś gameplay i tam wyglądało to rewelacyjne.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Na PPE jest kilkanaście screenów i też nie zachęcają. Obawiam się że po jednym z najlepszych trailerów dostaniemy średnią grę, która będzie tylko kopiowała z Uncharted.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Na PPE jest kilkanaście screenów i też nie zachęcają. Obawiam się że po jednym z najlepszych trailerów dostaniemy średnią grę, która będzie tylko kopiowała z Uncharted. Raczej nie kopią bo tu mamy mieć pseudo survive, ale chyba nie ma co się łudzić że aż tak wiele się zmieni do pierwszego kwartału przyszłego roku.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l No wlasnie twórcy zapowiadali na początku survival, po pojawieniu się pierwszego filmiku emocje trochę opady. Po E3 każdy już mówił że skryptów jest więcej niż w Uncharted 3, co definytywnie skreśliło obiecanki o przetrwaniu. Osobiście ciągle czekam bo może nas czymś zaskoczą. Do premiery jeszcze trochę zostalo.
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Ja po E3 kompletnie nie interesuje sie juz ta gra. Pierwsze zapowiedzi w necie, ta w PE gdzie pisano o calkowitym odrodzeniu serii i co najwazniejsze o prawdziwym surwiwalu, ktorego jeszcze nie bylo. O tym, ze swiat bedzie ogromny, otwarta wyspa i Lara zeby przetrwac bedzie musiala polowac na zwierzeta, ktorych bedzie wiele rodzajow. O tym, ze gra nie bedzie liniowa w przeciwienstwie do Uncharted. A co sie okazalo? Ze gra jest kurevsko liniowa, skrypt na skrypcie, korytarz momentami zenujacej jakosci jak ten lot spadochronem miedzy drzewami i odbijanie sie od niewidzialnych scian. Grafika na pierwszym pokazie zapowiadala killera, a jest srednio-dobrze. Gra nie ma nic wspolnego z zapowiedziami. Podobna sytuacja jak z Alanem Wakiem. Tyle ze w jego przypadku nie sledzilem zapowiedzi i zainteresowalem sie gotowa gra, wiec bylem zadowolony. Tutaj natomiast sledzilem kazde informacje i czuje sie po prostu oszukany. A takich jak ja dzisiaj jest wielu.
Opublikowano 19 sierpnia 201212 l Tak jak rozmawiałem z zaqiem, na E3 pokazano nam wersję z PC a teraz widzimy kiepski port z konsol smutna prawda, ten sam przykład mieliśmy w przypadku Watch dogs
Opublikowano 19 sierpnia 201212 l Przeciez to jest zenada jakas. Na E3 doslownie nic nie zrobilo na mnie wrazenia, ani jeden element, a teraz okazuje sie ze to z PC. No bez jaj, kto w tym studiu pracuje? Programisci z umiejetnosciami Camili Luddington?
Opublikowano 3 września 201212 l Gameplay z PAX ! Otwarty świat my ass... Edytowane 3 września 201212 l przez Voytec
Opublikowano 3 września 201212 l Już nie chodzi mi o otwartość świata bo to chyba tylko dostaniemy w far cry 3 ale animacja znów jest świetna a to prebeta, trochę dziwne te rozbieżności w grafice ?