ksaronee 1 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 (edytowane) Rozczarowałem się bardzo tą częścią ( pierwsza część była o wiele wiele lepsza ) ale te moje rozczarowanie jest tylko ze względu na cenzurę ( ale zaraz do tego dojdę ) a reszta może być ten patent z kamerą jest fajny , celowanie też może być , fabuła jest genialna , muzyka też niczego sobie a gameplay zostawiam bez komentarza ale krótko mówiąc IO - Interactive zrobiło porządną , pełną przemocy , brutalną , i z intrygującą fabułą kontynuację gry z 2007 roku ! tylko szkoda , że najbardziej skandaliczne jest to , że jest ocenzurowanie dlaczego ja jako dorosły gracz nie mogę zobaczyć tych scen których nie ma prawa zobaczyć młodszy gracz ? to jest niesprawiedliwe , IO - Interactive powinno wydać po dwie wersje tej gry na rynek ( oczywiście po obie na dany region , no może niekoniecznie dla Australii - wiadomo dlaczego ;D ) : nieocenzurowaną ( bez tych kwadracików - pikseli ;/ ) dla graczy z obrazkiem od 18 lat na okładce , i ocenzurowaną ( z tymi kwadracikami ) dla graczy mniej niż 18 lat czyli np 17+ na okładce ! P.S. ale nie kumam czegoś tutaj , czemu są dwie wersję z innymi odmiennymi kategoriami ? na jednej okładce jest PEGI 18 ( mowa tu o Limited Edition ) a na innej okładce jest obrazek Mature 17+ ? czym one się różnią jak i tak obie są ocenzurowane ? Pozdro Edytowane 16 lutego 2011 przez ksaronee Cytuj
miki77 16 Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 PEGI to system europejski, Mature 17+ pochodzi z amerykańskiego ESRB. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 17 czerwca 2011 Opublikowano 17 czerwca 2011 jedynka mi sie podobała, przy 2 bawiłem się jak prosie w gównie tylko czas gry to faktycznie srogie przegięcie, gra pękła za jednym posiedzeniem ;f Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Fakt, gra krótka ale dobrze się przy niej bawiłem. Teraz pewnie można mieć za grosze. Dobra do grania we dwóch przy piwku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi