iluck85 2 886 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Bałtyk jest spoko na 4 dni, potem już mam dosyć. No jak żona w ciąży, to zobaczysz wakacje za rok Ch*j nie urlop Jak to kiedyś mi kolega powiedział- nie masz dzieci, to nie wiesz jak to jest. Teraz już kumam ten festyn nad Bałtykiem Atrakcje muszą być, ale dla ludzi bez dzieci jest to męczące. Kumpel mnie namawiał na Grecje w większa ekipe, to tam wychodziło w okolicach 15k + coś tam. No spory wydatek na 4 osoby za tydzień. Cytuj
gtfan 3 206 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października (edytowane) Ej sorry, ale pozywać biuro podróży bo w hotelu był karaluch, a hotel jak i biuro zachowały się jak trzeba i na szybko rozwiązali sprawę, to się kurwa nadaje do polactwa. Rozumiem że nie było to komfortowe ale bez jaj, bądźmy ludźmi. Edytowane 21 października przez gtfan Cytuj
iluck85 2 886 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Trochę mnie też to zdziwiło, ale ja nie jeżdżę po świecie. Kumpel z gekonami spał w Grecji Ale mu tam pasowało. Drugi w Tajlandii mówił że jak siedział na dwójce to też coś pełzało po ścianie Ale tak poczytać na necie to za karaluchy wypłacą odszkodowania. Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października W dniu 18.10.2024 o 23:14, D.B. Cooper napisał(a): Żona była w ciąży O wakacje w przyszłym roku martwić się nie muszę No, faktycznie nie musi się martwić Podziwiam za januszerkę, miałem karalucha w Grecji i na Teneryfie (ale tutaj to cała wyspa jest jedną wielką wylęgarnią prusaków) i jedyne co mi wtedy przyszło do głowy to szybko go ubić i zatuszować zbrodnię żeby żona nie robiła scen xd Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Zrobiłeś jak chciałeś. Ja zrobiłem tak i jest fantastycznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi