Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

I tak gwiazdą wieczoru jest polsat emitujący ponad 20-minutowe reklamy oraz pokazujący podczas walki w okienku na dole Mroczka :huh: Się odechciewa...

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 332,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Ale te MMA jest nudne. Opiera się na tym, kto kogo mocniej przytuli.

nuda, nuda, nuda.

no i reklamy przez kilkanascie minut <ok>.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Tak patrze na ta gale... to brakuje tylko Ibisza zapowiadajacego walki :D

Opublikowano

nuda, nuda, nuda.

No jak ktoś nie ma pojęcia o walce w parterze i ogólnie tym sporcie to może to tak odbierać ;) Mnie poziom walk pozytywnie zaskoczył, wszystkie pojedynki bardzo emocjonujące i ciekawe.

Opublikowano

nuda, nuda, nuda.

MMA nie jest nudne tylko te całe KSW. Spiker ubrany jak MC Hammer, tona reklam, i morda mroczka rzesz (pipi)a.

Obejrzyj K1 albo UFC to zmienisz zdanie.

Opublikowano

Hahahahaha :D :D. Najman by tam zginal :D

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

dawaj na rink

(pipi) jak się rzucił xdd

ahah jeszcze mu pocisnął po walce :D

Edytowane przez NerkoWiktor

Opublikowano

Kupa kasy za parę sekund walki, ale ch.uj tam. Wpie.rdolił się w Najmana, tak jak miał to zrobić.

Ps. Mógł sędzia puścić jeszcze, by Pudzian oderwał nogę Najmanowi i zrobił mu fatality Quan Chi z MK 4.

Opublikowano

Pudzian...ku.rwa ale doj.ebał z grubej rury ! :D Hahahahahaha

Opublikowano

puree:D może być ciekawy zawodnik jak potrenuje, może nie na skale światową, ale powalczy.

Opublikowano

4 low kicki takim kopytem i najman stać nie mógł.Pudzian tak jak mówił,tak zrobił - lokomotywa się z maluchem spotkała.

Opublikowano

O kurde... tyle USEROW w jednym topicu to ja dawno nie widzalem :). 2H czekania, by zobaczyc 30s sponiewierania Najmana :)...

Opublikowano

jak ta walka potrwa dłużej niż 30 sekund to będę rad . Pudzian mimo wszystko pokona Najmana czy jak mu tam

słaba walka Pudzian po pierwszym strzale od najmana wpadł w szał po koksach nie mógł się opanować walka jak pod remizą na zabawie wiejskiej . Podsumowując niektóre poprzednie walki miały większe emocje .

Opublikowano

Dobrze ze Najmanowi glowa nie odpadla.

Opublikowano

Dosłownie takiego obrotu sprawy chciałem, PIĘKNIE :) Szkoda, że mu nogi nie połamał. Jak ja tej ku.rvy Gejmana nie lubię :D

edit: Pewnie tylu kozaków na jakimś disko napadało na Pudziana i dosłownie tak samo wpie.rdol dostawali, tylko, że nie było sędziego - Pudzian go chyba w pół chciał złamać (sędziego), tak go złapał :D

Edytowane przez Oran

Opublikowano

"wie ktos po ile hajsu dostali obaj?"

Pudzian 200 klocków, a Najman 50

Edytowane przez Yakubu