Ader 383 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Sędzia powinien jakiś order dostać,za uratowanie życia Najmanowi Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Hehehe, Pudzian jak przystalo na dominatora zdominowal Najmnana. Fajna mial tez przys[piewke wprowadzajaca "zaraz cie zniszcze" ;D No i trafil z nia w 100%. Dawac Valujewa teraz ! Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Vałujew by go rozje,bał, przynajmniej na tą chwilę, chyba Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Ea Sports, podpisywac Pudziana jak jakas firme budowlana stac na reklame to EA tym bardziej Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Pudzian "rzucał" Najmanem jakby ten 50 kilo ważył, jednak stosunek siły, prędkości do masy jest nieprawdopodobny. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 kurwa czekałem tyle na te walke a ona nie trwała nawet minuty x] teraz sie zastanawiam komu zależało na tym meczu(tj. by go zorganzować), bo wiadomym było, ze Najman nic nie zrobi w tej walce... teraz kolejne 2 miechy treningu i chce zobaczyć jak Pudzian swoimi bułami będzie próbował uderzyć jakiegoś prawdziwego wojownika MMA. swoją drogą - czy tylko mi się wydawało, że ta walka wyglądała jak napierdalanka pod remizą ? pudzian ogarniał niby ten boks przez 2 miechy, a koniec końców uderzał jak cep z gimnazjum ;] Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) Najman powinien się teraz z Gołotą zmierzyć. @Dark Serge A spodziewałeś się czegoś innego? Ja nie. Edytowane 11 grudnia 2009 przez Shankor Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) to Valuew tez trenuje mma? ciekawe kiedy teraz pudziana zobaczymy na ringu. tylko zeby z jakims normalnym przeciwnikiem aby mogli sie troche potluc,a nie z takim workiem treningowym jak dzis. pudzian mowil ,ze bedzie nim rzucal jak workiem ziemniakow. Edytowane 12 grudnia 2009 przez Damian312 Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 kurwa czekałem tyle na te walke a ona nie trwała nawet minuty x] teraz sie zastanawiam komu zależało na tym meczu(tj. by go zorganzować), bo wiadomym było, ze Najman nic nie zrobi w tej walce... teraz kolejne 2 miechy treningu i chce zobaczyć jak Pudzian swoimi bułami będzie próbował uderzyć jakiegoś prawdziwego wojownika MMA. swoją drogą - czy tylko mi się wydawało, że ta walka wyglądała jak napierdalanka pod remizą ? pudzian ogarniał niby ten boks przez 2 miechy, a koniec końców uderzał jak cep z gimnazjum ;] KARATE, (pipi)ens. Pan Miyagi go lowkicków uczył. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Ten sedzia by pozabijal obu wojownikow, ktorym sedziowal.. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 gdyby najman oparł ciężar ciała na tej nodze, w którą pudzianowski sadził lowkicki to by podzielił los wasilewskiego szkoda tylko, że za bardzo popuścił lejce i napierdalał jak w amoku - sędzia respekt za interwencję Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 To nie byla walka, to byla masakra, wyrok.... Jak on go zlal, rany boskie .... Zal mi sie zrobilo Najmana. Nie wiem dlaczego, ale chcilabym zeby kolejny pzreciwnik Pudziana byl niemiec. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 jak to powiedział komentator "Ale AWANTURA!!!" Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Najman już prawie wezwał Megazorda na pomoc, ale Pudzian odpalił Rage mode i go sponiewierał. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) To nie byla walka, to byla masakra, wyrok.... Jak on go zlal, rany boskie .... Zal mi sie zrobilo Najmana. Nie wiem dlaczego, ale chcilabym zeby kolejny pzreciwnik Pudziana byl niemiec. najlepiej czarny Edytowane 12 grudnia 2009 przez alexx-1 Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 (edytowane) Dobrze ze cwaniak dostal wpier.dol pudziakowski mu pokazal gdzie raki zimuja na dyskotece... e: Najman już prawie wezwał Megazorda na pomoc, ale Pudzian odpalił Rage mode i go sponiewierał. kur jak tu nie kochac tego forum za takie wypowiedzi xD Edytowane 12 grudnia 2009 przez Alex van Cube Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Walka trwałą tyle, że całą można jako gif na awatara dać. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Ciekaw jestem teraz kim była osoba, która wydała wyrok na Najmana ? Pudzian go tylko wykonał Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Walka trwałą tyle, że całą można jako gif na awatara dać. Najlepiej dokleić Pudzianowi młotek, kiedy nakurwiał leżącego Najmana. Poza tym ciekawe co teraz powie Najman, w końcu dostał wpierdol od typa, "który dźwiga worki kartofli". :potter: Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Chce zobaczyć jak Pudzian podejmie równego sobie...albo nie, niech wystąpi ktoś kto zjada Najmana na śniadanko przeciwko Pudzianowi wtedy będzie walka Po tym co zobaczyłem szacun dla Pudzianka wzrósł i to konsekwentnie bo Najman to jakby mógł to by s(pipi)ił z tego ringu Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 (edytowane) nie sadze zeby Najman zostal w mma,nie ma tam dla niego miejsca. Jak ogladalem jego walki bokserskie to zal za du,pe sciskal. Mysle,ze Pudzian moze powalczyc,ma zaje,biscie mocna psychike. Jakos ciezko mi sobie wyobrazic lezacego Pudziana klepiacego w mate on nie odpuszcza. Sily ma od zaje,bania wiec niech tylko w łby trafia i bedzie git Edytowane 12 grudnia 2009 przez Damian312 Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 pudzian ogarniał niby ten boks przez 2 miechy, a koniec końców uderzał jak cep z gimnazjum ;] lol Przez dwa miech to sobie możesz rekreacyjnie potrenować, żeby same podstawy boksu opanować to trzeba minimum z pół roku ostrych treningów. Jak Pudzian poćwiczy ostro z rok lub dwa, to można dyskutować o jego karierze w mma dopiero (jako zawodnika, a nie dużego kolesia który ma znane nazwisko). Nagrałem walkę jakby ktoś chciał sobie jeszcze raz zobaczyć- http://www.youtube.com/watch?v=XPw8jQjojkQ Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Podobno ponad 10 lat trenował kyokushin, więc nawet te dwa miechy to nie był start od 0. Z resztą walkę wygrał low-kickami, więc boks mu tu do niczego nie był potrzebny. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 (edytowane) Podobno ponad 10 lat trenował kyokushin, więc nawet te dwa miechy to nie był start od 0. Z resztą walkę wygrał low-kickami, więc boks mu tu do niczego nie był potrzebny. Wiesz trenować sobie raz czy dwa w tygodniu rekreacyjnie a trenować zawodowo to spora różnica Jak kopał te lowy to było widać zero gardy i jeszcze patrzył w dół co jest powszechnym błędem początkujących. Na razie to Pudzian ma 0 techniki, tylko siłę i niezłą szybkość. Moze coś z niego jeszcze będzie, ale raczej stawiałbym na to, że skończy jak Sapp- będzie robił za maskotkę na galach w Japonii. Edytowane 12 grudnia 2009 przez Komandos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi