Wygnaniec 1 675 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Na pewno tanio skory nie sprzeda. Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) w dodatku legenda UFC. Pooglądałem sobie ostatnio walki tej legendy MMA. Porusza się i bije strasznie ciotowato. Tak naprawdę to pomyliłem go z gejem. Edytowane 7 maja 2010 przez sir_ryszard Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 ryszard rozumiem ze od teraz jesteś specem od MMA ?? Za pewne tez jetses specem od koszykowki i F1 a i bym był zapomniał skoków narciarskich Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Pudzian ma gadkę nie ma co hehehe. A jak śpiewa Ale walić to. Tylko mam nadzieję, że ta walka dzisiejsza potrwa dłużej niż z el testosteronem. A jutro UFC 113. Wielki rewanż. Tak jak Snejk napisał dobry miesiąc. Tak btw śmiejemy się z Pudziana i jego piaru ale widzieliście Sosnowskiego i jego reklamy w mango.........to jest dopiero........ a szkoda gadać nawet. http://www.ufc.pl/artykul/czytaj/brokc-is-back,645?url= Brokc is BACK! (UFC 116) Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Szczerze to mnie jakieś 100x bardziej interesuje walka Mameda niż Pudziana. Ten Yusuke może nie jest leszczem pokroju Najmana, ale dobry zawodnik to też nie jest (delikatnie ujmując). Prawdziwy test umiejętności będzie miał Pudzian dopiero z Timem. No i na jutrzejszy rewanż Machidy z Shogunem też oczywiście nie mogę się już doczekać Cytuj
Adkwach 6 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 "Tanio skóry nie sprzedam" by Pudzian Rozjyebał mnie ten filmik Może walczy z leszczem no ale zobaczymy. W każdym razie nudno nie będzie. Nie jestem ekspertem od MMA, więc się już nie wypowiadam :] Cytuj
QBH 246 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Poza Polsatem chyba nie ma innej stacji transmitujacej dzisiejsza Gale KSW?? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 o ktorej pudzian urywa leb japonczykowi? Cytuj
Adkwach 6 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Poza Polsatem chyba nie ma innej stacji transmitujacej dzisiejsza Gale KSW?? w polskich stacjach na pewno nie. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) o ktorej pudzian urywa leb japonczykowi? 0 22 zaczyna się na polsacie. A o 20:30 na polsacie sport. Edytowane 7 maja 2010 przez SłupekPL Cytuj
erix 303 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 ale walk wieczoru można się spodziewac pod koniec gali dopiero ? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 No walki wieczoru są zawsze pod koniec gali. Tyle, że otwarty Polsat emituje dopiero samą końcówkę. Planowo dopiero na walkę Pudziana z tego co czytałem, więc jeśli ktoś chce zobaczyć resztę walk, to Polsat Sport albo internet Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 czy tylko ja jestem taki dziwny i mam ochotę zobaczyć jak pudzian dostaje w(pipi) tanio sprzedaje skórę ? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 - Moja taktyka jest prosta. Wyjdę i urwę mu łeb - powiedział na łamach "Super Expressu" Mariusz Pudzianowski, który w piątkowy wieczór zmierzy się na gali MMA z Japończykiem Yusuke Kawaguchi. Tak bedzie. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 wiadomo ile pudzian hajsu przytuli? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 24 000zł z postawionych 20 000zł :potter: Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) ryszard rozumiem ze od teraz jesteś specem od MMA ?? Za pewne tez jetses specem od koszykowki i F1 a i bym był zapomniał skoków narciarskich Do wyżej wymienionych dodaj jeszcze bilard chiński, kręgle po meksykańsku, grę w bingo u eskimosów, literki u najstarszych indian ameryki łacińskiej, bierki... W zasadzie to nie ma dyscypliny, w której nie byłbym specem. Z Sylvią to będzie mniej więcej tak jak w tej walce Fedora, tyle że obędzie się bez duszenia Trener Pudziana - Mirosław Okniński: "...Tak samo w sparingu, złapał zapaśnika, ścisnął i pękły mu żebra. Innemu przeciwnika złapał za rękę i wyrwał mu prawą rękę z barku. Mariusz ma taką siłę chwytu i uderzenia, że po prostu każdy przeciwnik powinien się dobrze ubezpieczyć" Samemu trenerowi złamał kość strzałkową (pękła)." Jedynym priorytetem jest mocna szczęka. Jak nie poleci po strzałach na twarz, to żaden parter, dźwignia i inne go nie zatrzymają. Poza tym jest rozwścieczonym zwierzakiem na placu boju. Takie charaktery nie patrzą na nic, adrenalina, wku.rwienie, wyzwala się wszystko. I want Lesnar!!! Edytowane 7 maja 2010 przez sir_ryszard Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Pudzian mi przypomna Kratosa , jak wychodzi to masakruje i jest głośno. Silva wcale ne bedzie pokazem możlwości Mariusza , Lesnar jakby doszło do walki nim byłby. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) Jedynym priorytetem jest mocna szczęka. Jak nie poleci po strzałach na twarz, to żaden parter, dźwignia i inne go nie zatrzymają. Poza tym jest rozwścieczonym zwierzakiem na placu boju. Takie charaktery nie patrzą na nic, adrenalina, wku.rwienie, wyzwala się wszystko. I want Lesnar!!! Ta, znowu jak bedzie trzeba sędzia "zasadzi" dzwignie pudzianowi i zgarnie te 24 tyś :tongue: Edytowane 7 maja 2010 przez polaki899 1 Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Oglądałem wszystkie walki tego Yosuke na youtube i muszę przyznać, że kolo sprawia wrażenie twardego i raczej po kilku lowach nie wymięknie. Kondycję i szybkość ma porównywalną z Pudzianem, czyli słabo. No i wszyscy jego przeciwnicy to raczej leszczyki były. Największy jego atut to doświadczenie. Obstawiam, że walka zakończy się przez decyzję. Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) przez decyzje?? którys z nich zapoci się na śmierć oni kondycyjnie 3 rund nie wytrzymają(przynajmniej pudzian...) Jak ja marze o walce Pudziana z takim Rampage'm.... Edytowane 7 maja 2010 przez xzdunx Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 A czemu akurat z Rampagem :O Przecież to nawet nie ta sama kategoria wagowa. Wyobrażasz sobie Rampage walącego slamy Pudzianowi heh. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Nie mam polsatu na hacjendzie, nie obejrzę sobie Pudziana przed tv ;(. Znacie jakiś dobry stream w HD który nadaje Polsat Sport? Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Rampage po w. silvie ulubiony zawodnik:) myślę że waga by aż tak nie przeszkadzała w momencie doświadczenia rampage/silva. Pudzian co by nie powiedzieć do takich gwiazd jest leszczem.... Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) Nie znam się na MMA, staram się być obiektywny, ale nie wyobrażam sobie, aby ktoś w tym MMA mógł nastukać Pudzianowi, dzisiaj przygotowanie sushi zajmie mu góra jedną rundę. Wątpię, aby w walce z Pudzianem masa miała duże znaczenie, bo Pudzian ma nieskończenie dużo siły i żaden parter, żadna dźwignia mu nic nie zagrozi :potter: 'Pi.zdy będą lecieć' Edytowane 7 maja 2010 przez Szejdj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi