MeL 34 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 (pipi) zawód masakra Carwin dał ciała. Wiadomo, że jak sędzia stoi i powtarza, że zaraz zakończy to trzeba lać. Ale wystrzelał się na maxa i koniec. Ogólnie świetny występ Brocka na mega +. Ale i tak go nie lubię Walka Akiyamy. Mega fight !!! Taka masakra w 2giej rundzie, że szok. Leben to zwierzę Szkoda Krzysia. No ale cóż. Poszedł na głupią wymianę i się dał złapać. George S. też miał ciekawą walkę. Polecam oglądnąć walkę, w której widzimy bardzo mało BJJ w wykonaniu George'a. Będę miał czas doogodlądam resztę. Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Tez nie obejrzalem jeszcze calej gali. Jak na razie tylkko main event i Leban vs Sexiyama. Coz moge dodac, chyba to ze spodziewalem sie wygranej Lesnara, ale w zyciu bym nie przypuszczal ze zakonczy walke przez submision. Carwin nawet nie probowal obrony, zwyczajnie lezal jak kloda Cardio tragedia i lepiej juz raczej nie bedzie bo wiek juz swoj ma. O drugiej walce wieczoru nawet nie trzeba pisac, bo bonus w postaci 'Fight of the night' mowi sam za siebie UFC 120 Leban vs Wanderlei Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 a na ufc 117 Roy Nelson vs JDS:) a poniez na UFC 119 ponoc Brock vs Cain:) Cytuj
RudiAG 19 Opublikowano 5 lipca 2010 Autor Opublikowano 5 lipca 2010 Tak nieco zaczepnie sie spytam, a czego sie co niektórzy spodziewali zawiedzeni tak brakiem "cardio" ? Bili sie ludzie ważący po 130 kilo więc o co chodzi? Chyba nikt nie myślał przecież że będzie oglądał pełne 5 rund? Ciężsi od nich to są już wybryki natury typu Zuluzinho ale nie o takich ludziach tu chyba rozmawiamy prawda? Każdy z nich to człowiek i swoje limity też ma. Chociaż go nie lubie to jestem pod wrażeniem, myślałem że będzie znowu łupał w parterze ale ładnie poddał przeciwnika. Jakkolwiek by jednak nie było z Velasquezem nie będzie już raczej próbował iśc na wyniszczenie, Velasquez jest jeszcze szybszy, Antonio ze swoją tytanową szczęką nie dał rady to i Brock nie da w stójce. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 nie no, chyba kazdy zdaje sobie sprawe, ze takie byki predzej czy pozniej straca sily, ale u Carwina to byl dramat. Zle rozlozyl sily, wystrzelał wszystkie bomby i zmienil sie kondycyjnie w pudziana:). A przeciez Brock walczyl juz 3 rundy. Tim Silvia bil sie przez bite 5 pięciominutowych rund z Randym. A maly nie jest. Wiec mozna. Carwin po walce powiedzial: Plan na walkę był taki żeby być cierpliwym i czekać na to aż walka sama do mnie przyjdzie. Kiedy prawie go miałem a sędzia powtarzał że zaraz zatrzyma walkę, wtedy moje ciało przestało reagować. Pomiędzy rundami nie mogłem ruszać nogami i miałem uczucie jakby całe ciało dostało skurczów. Moja kondycja była ok ale moje ciało nie. Wychodząc do drugiej rundy wiedziałem że muszę zakończyć tą walkę lub będę miał problemy. Tak jak przystało na mistrza, jestem pewien że Brock miał podobne myśli. Moja obrona obalenia nie istniała a moje nogi były martwe a reszta jest już historią. Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 http://www.bloodyelbow.com/2010/6/23/1532010/wec-50-shaping-up Maciej Jewtuszko oficjalnie na WEC 50!!! Przeciwnikiem "Irokeza" bedzie Anthony Njokuani. Daje link do ostatniej walki Amerykanina z WEC 46 http://mmahits.com/fight-video/mma-video/wec-45-anthony-njokuani-vs-chris-horodecki-fight-video/ Stylowo bardzo podobnie do Macka, wiec oczekuje agresywnej wymiany w stojce Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 A więc będzie Pudzian vs Butterbean na XIV KSW. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Ja pierdziu , skurczysyn wydaje się potężniejszy od Tima Silvy :o macie kilka linków z jego walk. Pudzian może zostać sponiewierany... http://www.youtube.com/watch?v=UCMuXQNoal8 przeciwko Bobbemu Sappowi (przegrana) http://www.youtube.com/watch?v=esmBrPc3gBM przeciwko Marcusowi Roysterowi Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 jezeli pudzilla go nie zlapie to ma przesrane. gdzies czytalem ze ta gruba kulka ma sile ciosu zblizona do Tysona;] Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Gdzies czytałem , że ten sumok ma słabe nogi , wywnioskować można że: -Nie zapierd.oli Pudzianowi z kolanka w głowe , o trafieniu go w stójce tym bardziej można zapomnieć.:potter: -Będzie narażony na Low kicki , na filmiku widziłem jak pewien niedoświadczony w bojach zawodnik naparzał go po nogach a on z bólu tylko pokucywał na ringu. Ale gadu gadu nikt z nas nie widział go w realu , nie doświadczył siły jego (pipi)nię.cia i nie ma co sie mądralować. Widzieliście strach Pudziana po pierwszej rundzie walki z Silvą? Teraz Mariusz już może chodzić wydygany do czasu walki z tą kolumbryną , czyli przez 5 tygodni Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 4 sierpnia 2010 Opublikowano 4 sierpnia 2010 juz w sobote ufc 117 Anderson Silva vs. Chael Sonnen Roy Nelson vs. Junior dos Santos bedzie wojna:) Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 no i po ufc. Co za emocje!! walka wieczoru niesamowita Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Brak mi slow! Main Event to po prostu masakra! Gala na papierze wygladala niesamowicie i taka byla w rzeczywistosci. Dalej nie potrafie sie ogarnac Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Sheeeit, byłem przekonany że Sonnen pokona bambusa, dwie minuty przed końcem i marzenia kantryboja poszły się yebać. Pierwsza walka też za(pipi)ista, mocny łeb z tego Nelsona Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Silva - Sonnen ...hmmm oj Silva przez całą walkę się nie popisał, zbierał solidne baty (on ma chyba łeb z gumy, bo nie zauważyłem żadnych sińców czy rozcięć ) ale w końcówce miłe zaskoczenie, albo to było wynikiem doświadczenia albo po prostu szczęście. Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Sonnen sam sie prosil o poddanie, bo od poczatku walki, majac pod soba czarny pas w BJJ, chamsko kladl Silvie lapy na klacie, jakby kuszac go wrecz, zeby wyciagnal jakas balaszke czy trojkat z gardy. I tak tez sie stalo. Sonnen ta walka pokazal, ze Silva to nie zaden Bog MMA i jest do zrobienia. Chael przegral z wlasnej winy. Bardzo czesto w swoich walkach laduje sie w submisiony lub ich proby z gardy, i nadal nie potrafi dopracowac tego elementu. Moim skromnym zdaniem GSP nie mial by problemu z Pajakiem i mam nadzieje ze zacznie robic wage do tej walki Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 no ciekawa byłaby walka JSP vs Spider. A co do Silvy to koles jest niesamowity. Dostal w tej walce więcej ciosów niz we wszystkich swoich poprzednich walkach a i tak wygrał. Jak w Rockym:) Ponoć cos mial z zebrami, ze niby je potłukł i lekarz zabronił mu walczyć. nie wiem, byc moze wymowka, ale kij z tym. Sonnen mial 4 i pol rundy zeby go skończyć i sie nie udało. Po walce, po ich twarzach az trudno bylo uwierzyć, ze to Sonnen dominował. no a 28go UFC118 i walki: Frankie Edgar vs. B.J. Penn co mnie średnio grzeje Randy Couture vs. James Toney - a to bardzo chetnie obejrzę. Murzyn strasznie glosno szczeka. Moze to nie jest niebotyczny poziom trash-talku Sonnena przed walka z Silva, ale jest ogien. Nawet Danucie grozil lol:) Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Hehe. Toney to mistrz jesli chodzi o trash talk. Zjada Sonnen'a na sniadanie, i podejrzewam ze za to co powiedzial o Danie wyleci z UFC nawet jesli wygra walke z Couture'm. Co do walki o pas to tez mnie jakos nie grzeje. Za to bardzo ciekawi mnie pojedynem Floriana z Maynard'em. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Anthony Njokuani vs. Maciej Jewtuszko (debiut w WEC) http://www.mmanews.pl/2010/maciej-jewtuszko-vs-anthony-njokuani-video-z-walki/ a dzis Grabowski Damian:) Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) Jakby ktos byl zainteresowany biletami na walkę Pudziana, na viagogo mamy je w peirwszych rzędach przy ringu, od 600złotych: http://www.viagogo.pl/Sports-Tickets/Other-Sports/KSW-Tickets Od wtorku pojawią się też bilety na walki w klatce Fight Club w zamku w Rynie Edytowane 27 sierpnia 2010 przez zduniacz Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 118 za nami:) Randi vs Toney. Chyba kazdy rozsądny podejrzewał jak ta walka sie zakończy, ale czy w istocie legenda mma pokonala legendę boksu? Czy może Toney trafil Randiego sierpem i skończył walke przez KO? No wlasnie... http://www.mmafv.com/2010/08/randy-couture-vs-james-toney-fight.html haslo nad oknem z walką. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Szkoda, że walka taka krótka ale przynajmniej wynik zadowalający Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 4 września 2010 Opublikowano 4 września 2010 Paweł Nastula vs Yusuke Masuda jakosc do du,py ale nie widzialem lepszej. Nie wiem czy bylo to gdzies transmitowane. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 10 września 2010 Opublikowano 10 września 2010 hej za 8 dni Pudzian wali się z grubym Hamerykancem , natomiast Najman z Saletą. Jak obstawiacie , kto wygra w tych walkach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi