Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 333,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Z tego co widać w małym okienku, to Pudzian chce się boksować z Butterbeanem :shout:

Opublikowano

Łysy dostał puchar pocieszenia. Jak na paraolimpiadzie.

Opublikowano

Oran nas okłamał na śledziku i walka Pudziana będzie dopiero po następnej walce

Opublikowano

Jakis ekstrafajt z anonimowymi suczkami. KoCIAO, ja(pipi)e :confused:

Anonimowymi ale chyba dla fanów Gejmana i Pudziana. Trochę szacunku dla dobrych fighterów internetowy napinaczu.

Edytowane przez Komandos

Opublikowano

nie znasz się, Najman obydwu by złapał i rzucił o glebe. i co może nie? nie doceniacie Najmana, gdyby na drodze do wielkiej kariery nie spotkał Pudziana teraz biłby się o mistrza UFC znafco

Opublikowano

Pudzian by tego lysego zlamal w pol.

I zjadl.

Opublikowano

Dobra już nie pier/dol. Idź se włączyć tejkena to ci ciśnienie z moszny zejdzie. Jeśli to są dobrzy fighterzy to ja już wolę oglądać freak show z pudzianami, najmanami i saletami.

Opublikowano

Dowda ma znakomite bjj ale nie istenieje w stocje. I kondycha tragedia. Teraz bedzie dobra walka Janek vs Tabera!

Opublikowano

o ten jest spoko bo ma intro z Conana

edit: I MA MIECZ KU<RWA OGARNIACIE WIELKI KU,RWA MIECZ I BEDZIE NIM NAPIE<RDALAL

Opublikowano

Ale wioska, jakieś toporki, miecze. Coś im się z wrestlingiem chyba poje/bało.

Opublikowano

Liczę na Dżona, kimkolwiek jest. Ale jak ktoś ma nick po Rambo, to musi być dobry c'nie?

Opublikowano

Butterbean spiskuje z Saletą. Jak będzie trzeba to Przemo wpadnie zza kulis na ring i będzie napier/dalał Pudziana plastikowym krzesełkiem.

Opublikowano

Powinni nałożyć zbroje i napier.dalać się tymi ostrzami.

A pocisk z Najmana srogi, "i co teraz" xDDD

Opublikowano

ale urwał ale go obtłukiwał!

lkratywny kontrakt ! ołmajgad! na pewno prezydent oglądał!

Opublikowano

"Mam nadzieje, że prezydent UFC ogląda tą gale" :teehee:

Opublikowano

teraz bedzie fasolkowe masełko?

jaki prosty chopak ten dzon

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

niuf niuf, czujecie to? to beka... beka nadchodzi..

Opublikowano

Jest! Tanio skóry nie sprzeda!

Opublikowano

Butterbean powinien atakowac albo jak E.Honda (torpeda) albo jak Blanka (toczaca sie kula), wtedy ma spore szanse.

Edit - lol Ju ken dens na wejsciu :/

Opublikowano

stream jakiśplz?