Opublikowano 21 września 201014 l sonnen ponoc na dopingu byl wiec nici z rewanżu z silva. Rampage posklada Lyoto. Ewentualnie przegra na pukny jak z Rashadem. TheRozi, w sobote 25go Edytowane 21 września 201014 l przez Snejk
Opublikowano 21 września 201014 l Aha i gdzie można pobierać/oglądać gale UFC na bieżąco? Edytowane 21 września 201014 l przez TheRozi
Opublikowano 21 września 201014 l poczytaj to http://www.mmarocks.pl/2010/01/02/odwieczny-problem-fana-mma-czyli-jak-ogladac-gale/#more-18976 ja tam zwykle ogladam nastepnego dnia bo nie chce mi sie czekac do trzeciej;]
Opublikowano 21 września 201014 l poczytaj to http://www.mmarocks.pl/2010/01/02/odwieczny-problem-fana-mma-czyli-jak-ogladac-gale/#more-18976 ja tam zwykle ogladam nastepnego dnia bo nie chce mi sie czekac do trzeciej;] Wielkie dzięki, stary! Masz plusa!
Opublikowano 21 września 201014 l sonnen ponoc na dopingu byl wiec nici z rewanżu z silva. Rampage posklada Lyoto. Ewentualnie przegra na pukny jak z Rashadem. TheRozi, w sobote 25go A czemu Snejk tak myślisz? Widziałeś ostatnią walkę Rampage z Evansem; słabiutkooo. Już od jakiegoś czasu Rampage nic nie pokazuje bo zamiast walczyć to rozbija się w Hollywood ;]. I piep.rzy głupoty to już nie ten stary Rampage choć co do formy Machidy też nie jestem pewny. Edytowane 21 września 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 21 września 201014 l owszem, ale mysle, ze Machida nie ma takiej sily zeby go skonczyc, dlatego moze wygrac imo tylko na punkty, ewentualnie dźwignią. Rampage to silny mudżin;] Edytowane 21 września 201014 l przez Snejk
Opublikowano 21 września 201014 l owszem, ale mysle, ze Machida nie ma takiej sily zeby go skonczyc, dlatego moze wygrac imo tylko na punkty, ewentualnie dźwignią. Rampage to silny mudżin;] Racja i do tego groźny hehe ;p. No nic jestem ciekaw walki i ciekawi mnie kiedy Shogun będzie bronił pasa. Edytowane 21 września 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 22 września 201014 l dzis wyczytalem ciekawego niusa. Otoz, Vitor Belfort mial sie bic na ufc 122 z jakimś Japończykiem ale podobno nabawił sie kontuzji. A tak sie sklada, ze Sonnen prawdopodobnie nie dostanie rewanżu za doping, a wiec bardzo możliwa bedzie walka Belforta z Pajakiem. To bylby czad:)
Opublikowano 22 września 201014 l Już się pojawił Countdown, łapcie linka - http://www.rlslog.net/ufc-119-countdown-hdtv-xvid-kyr/
Opublikowano 22 września 201014 l Sprawa wyglada tak ze Chael przyznal sie do uzywania testosteronu.A co z tego wynika? zostanie zawieszony na rok + 2,5$ grzywny. Takze o rewanzu z pajakiem moze zapomniec. Na UFC 122 miala odbyc sie walka Okami vs Belfort o nr 1 contender. Jednak Belfort doznal kontuzji (po raz kolejny ) Ale UFC znalazlo juz zastepce. Bedzie nim Nate Marquardt.
Opublikowano 22 września 201014 l @danawhite - "Vitor is not injured.He is going to fight anderson for the tittle and the winner of marguart and okami next." A wiec chodzi o kase
Opublikowano 24 września 201014 l Dzisiaj na mmarocks.pl o 21 na żywo relacja z ważenia zawodników przed UFC 119 Edit: Ważenie obejrzane. Pozostaje czekać na walkę, mam nadzieję iż Mirko rozjedzie mira (wprost nienawidzę tego zarozumiałego ch,ujka). Pozostałe typy walk z main card: Lightweight bout: Melvin Guillard vs. Jeremy Stephens Lightweight bout: Sean Sherk vs. Evan Dunham Welterweight bout: Matt Serra vs. Chris Lytle Light Heavyweight bout: Antônio Rogério Nogueira vs. Ryan Bader Nog do boju !!! Edit2: Ja pie,rdole co za chu,jnia ;/ Tragiczne werdykty sędziów, wieeelka szkoda CroCopa, ujowa stójka lil noga... Brak słów. Edytowane 26 września 201014 l przez _Logan_
Opublikowano 26 września 201014 l ogolnie bardzo slaba gala. trafilem typami 6/10 Wczorajsze Dream bylo duzo bardziej emocjonujące Szkoda Hunta, lubie typa, ale w parterze nie jest w stanie nic zrobic Edytowane 26 września 201014 l przez Snejk
Opublikowano 26 września 201014 l Mam nadzieję, że Cro Cop da sobie już spokój z UFC. Po tym co pokazał po raz kolejny, nie chce mi się go więcej oglądać. :confused: Mir z resztą nie lepszy, w obecnej formie nie ma nawet co startować do Velasqueza ani Lesnara, bo pozamiatają nim ring jak szmatą.
Opublikowano 4 października 201014 l Zestawienie na K-1 World GP 2010 http://www.bloodyelbow.com/2010/10/4/1729287/alistair-overeem-vs-tyrone-spong-announced-for-k-1-world-gp-final-8 Bardzo prawdopodobny finał Overeem - Schilt, do finału może dojść też Aerts (jeśli wygra ze Schiltem to na punkty bo na ko raczej nie ma co liczyć) lub Saki (gdy pokona Overeema, a po ostatniej kapitalnej walce z Kemayo może mu się udać).
Opublikowano 5 października 201014 l Hari ma problemy (oprócz tych z głową) z prawem za pobicie ochroniarza w jakimś holenderskim klubie i siedzi teraz w domku w Maroko. W ringu też mu się ostatnio nie układa, został zdyskwalifikowany w walce z Gergesem (gdy leżał na ringu Hari kopnął go w głowę). Edytowane 5 października 201014 l przez Wojthas
Opublikowano 5 października 201014 l Znowu? On w ktoryms finale zrobil to samo Bonjasky'emu. Niezly typ.
Opublikowano 7 października 201014 l Zaczynają się zajawki UFC PRIMETIME, gdzie główna walka o pas ciężkich to Cain vs Velasquez. Szykuje sie niesamowite starcie.
Opublikowano 9 października 201014 l Zaczynają się zajawki UFC PRIMETIME, gdzie główna walka o pas ciężkich to Cain vs Velasquez. Szykuje sie niesamowite starcie. Cain Velasquez vs Cain Velasquez ? no rzeczywiście to będzie coś czego nikt nigdy nie widział ;p będzie walczył z lesnarem o pas 23 października na ufc 121
Opublikowano 9 października 201014 l Lesnar go zbije Ten wczorajszy IFF calkiem niezly, choc z masa bledow organizacyjno sędziowskich. Wystarczy sobie przypomnieć walke Fijalki z Mudżinem a raczej jej wynik;) a dzis Strikeforce: Diaz vs Noons 2 Noons wins by tko w drugiej
Opublikowano 13 października 201014 l Pytam sie poważnie. Po ostatniej wygranej Mariusza , na oficjalnej stronie Pudziana pojawiły się głosy , ze na kolejnej gali Moosin w Listopadzie może dojść do walki z Bob Sappem. Mimo , że ten zawodnik ma kondycię gorszą od Pudziana ,jest wolniejszy ,mniej zdeterminowany aby wygrywać , oprócz tego lata świetności ma już za sobą ,to mimo wszystko uważam ,ze gdyby doszło do tego typu walki mogłoby być ciekawie. A co za tym idzie pewnie i śmiesznie Edytowane 13 października 201014 l przez masaKRATOS
Opublikowano 13 października 201014 l to tez o bobie slyszalem. bylo by git. Jeszcze sie mowi o Jamesie Thompsonie. Smieszny typ:)