Gość Rozi Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Kiedy będzie walczył Cro Cop z Mir'em? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) sonnen ponoc na dopingu byl wiec nici z rewanżu z silva. Rampage posklada Lyoto. Ewentualnie przegra na pukny jak z Rashadem. TheRozi, w sobote 25go Edytowane 21 września 2010 przez Snejk Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Aha i gdzie można pobierać/oglądać gale UFC na bieżąco? Edytowane 21 września 2010 przez TheRozi Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 poczytaj to http://www.mmarocks.pl/2010/01/02/odwieczny-problem-fana-mma-czyli-jak-ogladac-gale/#more-18976 ja tam zwykle ogladam nastepnego dnia bo nie chce mi sie czekac do trzeciej;] Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 poczytaj to http://www.mmarocks.pl/2010/01/02/odwieczny-problem-fana-mma-czyli-jak-ogladac-gale/#more-18976 ja tam zwykle ogladam nastepnego dnia bo nie chce mi sie czekac do trzeciej;] Wielkie dzięki, stary! Masz plusa! Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) sonnen ponoc na dopingu byl wiec nici z rewanżu z silva. Rampage posklada Lyoto. Ewentualnie przegra na pukny jak z Rashadem. TheRozi, w sobote 25go A czemu Snejk tak myślisz? Widziałeś ostatnią walkę Rampage z Evansem; słabiutkooo. Już od jakiegoś czasu Rampage nic nie pokazuje bo zamiast walczyć to rozbija się w Hollywood ;]. I piep.rzy głupoty to już nie ten stary Rampage choć co do formy Machidy też nie jestem pewny. Edytowane 21 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) owszem, ale mysle, ze Machida nie ma takiej sily zeby go skonczyc, dlatego moze wygrac imo tylko na punkty, ewentualnie dźwignią. Rampage to silny mudżin;] Edytowane 21 września 2010 przez Snejk Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) owszem, ale mysle, ze Machida nie ma takiej sily zeby go skonczyc, dlatego moze wygrac imo tylko na punkty, ewentualnie dźwignią. Rampage to silny mudżin;] Racja i do tego groźny hehe ;p. No nic jestem ciekaw walki i ciekawi mnie kiedy Shogun będzie bronił pasa. Edytowane 21 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 dzis wyczytalem ciekawego niusa. Otoz, Vitor Belfort mial sie bic na ufc 122 z jakimś Japończykiem ale podobno nabawił sie kontuzji. A tak sie sklada, ze Sonnen prawdopodobnie nie dostanie rewanżu za doping, a wiec bardzo możliwa bedzie walka Belforta z Pajakiem. To bylby czad:) Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Już się pojawił Countdown, łapcie linka - http://www.rlslog.net/ufc-119-countdown-hdtv-xvid-kyr/ Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Sprawa wyglada tak ze Chael przyznal sie do uzywania testosteronu.A co z tego wynika? zostanie zawieszony na rok + 2,5$ grzywny. Takze o rewanzu z pajakiem moze zapomniec. Na UFC 122 miala odbyc sie walka Okami vs Belfort o nr 1 contender. Jednak Belfort doznal kontuzji (po raz kolejny ) Ale UFC znalazlo juz zastepce. Bedzie nim Nate Marquardt. Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 @danawhite - "Vitor is not injured.He is going to fight anderson for the tittle and the winner of marguart and okami next." A wiec chodzi o kase Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 (edytowane) Dzisiaj na mmarocks.pl o 21 na żywo relacja z ważenia zawodników przed UFC 119 Edit: Ważenie obejrzane. Pozostaje czekać na walkę, mam nadzieję iż Mirko rozjedzie mira (wprost nienawidzę tego zarozumiałego ch,ujka). Pozostałe typy walk z main card: Lightweight bout: Melvin Guillard vs. Jeremy Stephens Lightweight bout: Sean Sherk vs. Evan Dunham Welterweight bout: Matt Serra vs. Chris Lytle Light Heavyweight bout: Antônio Rogério Nogueira vs. Ryan Bader Nog do boju !!! Edit2: Ja pie,rdole co za chu,jnia ;/ Tragiczne werdykty sędziów, wieeelka szkoda CroCopa, ujowa stójka lil noga... Brak słów. Edytowane 26 września 2010 przez _Logan_ Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 (edytowane) ogolnie bardzo slaba gala. trafilem typami 6/10 Wczorajsze Dream bylo duzo bardziej emocjonujące Szkoda Hunta, lubie typa, ale w parterze nie jest w stanie nic zrobic Edytowane 26 września 2010 przez Snejk Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 26 września 2010 Opublikowano 26 września 2010 Mam nadzieję, że Cro Cop da sobie już spokój z UFC. Po tym co pokazał po raz kolejny, nie chce mi się go więcej oglądać. :confused: Mir z resztą nie lepszy, w obecnej formie nie ma nawet co startować do Velasqueza ani Lesnara, bo pozamiatają nim ring jak szmatą. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 Zestawienie na K-1 World GP 2010 http://www.bloodyelbow.com/2010/10/4/1729287/alistair-overeem-vs-tyrone-spong-announced-for-k-1-world-gp-final-8 Bardzo prawdopodobny finał Overeem - Schilt, do finału może dojść też Aerts (jeśli wygra ze Schiltem to na punkty bo na ko raczej nie ma co liczyć) lub Saki (gdy pokona Overeema, a po ostatniej kapitalnej walce z Kemayo może mu się udać). Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 4 października 2010 Opublikowano 4 października 2010 a gdzie Badr Hari? Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 (edytowane) Hari ma problemy (oprócz tych z głową) z prawem za pobicie ochroniarza w jakimś holenderskim klubie i siedzi teraz w domku w Maroko. W ringu też mu się ostatnio nie układa, został zdyskwalifikowany w walce z Gergesem (gdy leżał na ringu Hari kopnął go w głowę). Edytowane 5 października 2010 przez Wojthas Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 5 października 2010 Opublikowano 5 października 2010 Znowu? On w ktoryms finale zrobil to samo Bonjasky'emu. Niezly typ. Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Zaczynają się zajawki UFC PRIMETIME, gdzie główna walka o pas ciężkich to Cain vs Velasquez. Szykuje sie niesamowite starcie. Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 8 października 2010 Opublikowano 8 października 2010 Własnie oglądam na orangesport.pl galę IFF. Jest ciekawie ! Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Zaczynają się zajawki UFC PRIMETIME, gdzie główna walka o pas ciężkich to Cain vs Velasquez. Szykuje sie niesamowite starcie. Cain Velasquez vs Cain Velasquez ? no rzeczywiście to będzie coś czego nikt nigdy nie widział ;p będzie walczył z lesnarem o pas 23 października na ufc 121 Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 9 października 2010 Opublikowano 9 października 2010 Lesnar go zbije Ten wczorajszy IFF calkiem niezly, choc z masa bledow organizacyjno sędziowskich. Wystarczy sobie przypomnieć walke Fijalki z Mudżinem a raczej jej wynik;) a dzis Strikeforce: Diaz vs Noons 2 Noons wins by tko w drugiej Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 (edytowane) Pytam sie poważnie. Po ostatniej wygranej Mariusza , na oficjalnej stronie Pudziana pojawiły się głosy , ze na kolejnej gali Moosin w Listopadzie może dojść do walki z Bob Sappem. Mimo , że ten zawodnik ma kondycię gorszą od Pudziana ,jest wolniejszy ,mniej zdeterminowany aby wygrywać , oprócz tego lata świetności ma już za sobą ,to mimo wszystko uważam ,ze gdyby doszło do tego typu walki mogłoby być ciekawie. A co za tym idzie pewnie i śmiesznie Edytowane 13 października 2010 przez masaKRATOS Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 to tez o bobie slyszalem. bylo by git. Jeszcze sie mowi o Jamesie Thompsonie. Smieszny typ:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi