Etheor 547 Opublikowano 31 stycznia 2011 Opublikowano 31 stycznia 2011 Kazub, Koniu aka Alistair zrobił się na bydlaka. Za pamiętnych czasów PRIDE miał nie małe problemy, a teraz świętuje na ringu K-1. Nieźle się wyrobił. Co do Fedora, to tylko zainteresowani jego osobą wiedzą co się z nim dzieje, bo jakoś nie kreuje się na medialnego fightera. Dla mnie był, jest i będzie Wand numerem jeden. Swego czasu od Wand Fight Team dostałem oficjalne pozwolenie na kopiowanie ich materiałów i tłumaczenie na rodzimy język, kiedy jeszcze pisałem dla pewnego bloga... Pomijając to wszystko, jakoś galą KSW, która teraz będzie nie jaram się za bardzo. Naturalnie obejrzę, ale jakoś nie czekam z jakimś mega napięciem Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Moi faworyci ever: 1. Machida (mimo iż ostatnio nie idzie mu najlepiej) 2. Fedor (wielkim fanem nie jestem ale zawsze czekam na jego walki, no i za całokształt) 3. Shogun 4. Forrest Griffin - za nieziemskie serce do walki 5. Wand - za wszystko co zrobił w PRIDE FC Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 W akcie patriotyzmu dopisał bym jeszcze Mameda i Janka Błachowicza (on jeszcze pokaże). Kazub, Koniu aka Alistair zrobił się na bydlaka. Za pamiętnych czasów PRIDE miał nie małe problemy, a teraz świętuje na ringu K-1. Nieźle się wyrobił Ja mu właśnie kibicuję od momentu kiedy urósł, sposób w jaki znokautował Hariego na K1 w Tokio jest w moim osobistym top KO. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 dobra:) jutro o 3 a.m. ufc! Jak obstawiacie? imo silva; griffin; bader; torres; ci panowie musza wygrac abym ja mogl wygrac;) generalnie jestem zdziwiony, ze malo kto stawia na Badera w pojedynku Jonesem Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 generalnie jestem zdziwiony, ze malo kto stawia na Badera w pojedynku Jonesem Bo Jones jest zdecydowanym faworytem i w każdej płaszczyźnie jest zwyczajnie lepszy Moje typy: Silva, Jones, Griffin, Torres, Yamamoto. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 no ja wiem, ale bader to tez nie byle kto. oby zabil mudzina;] Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Belfort, Jones, Gryfin. Na pozostale walki mam wyjebane. Tak w ogóle o której to się zaczyna? Za fajna gala żeby czekać na 720p HDTV x264, wole jakiegoś streama poszukać. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Logan mówi że trzeba wpisać mma tv w guglach. Mam nadzieję że czarny Bruce Lee mnie nie zawiedzie Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Widac po wazeniu ze Sonnen nie nauczyl Pajaka pokory ;P WARRR Vitor!!! Homo Jones pewnie polamie kolejna kosc policzkowa, a Rich mam nadzieje obije przecenianego wedlug mnie Griffina. No i licze na Kida i Omigawe. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 5 lutego 2011 Opublikowano 5 lutego 2011 Silva - będzie beka jak zwykle ;] Griffin - mam nadzieję Bader Torres Reszta nieważne. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 (edytowane) no, coz, kupon nie wszedl. Barden dostal lanie jak jakis amator. Ja wiedzialem, ze JJ jest silny, ale nie sadzilem, ze az tak! Calkowicie zdominowal Badera. I za 6 tygodni walka z Shogunem!!! Silva vs Belfort - Widzieliście kiedys podobne KO? Fuck, wybitny zawodnik! GSP wygra z Szildsem i czekna nas starcie Silva vs GSP ogolnie gala na plus Edytowane 6 lutego 2011 przez Snejk Cytuj
jimmybons 2 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Ten front kick byl poprostu mistrzwoski! lepszy niz matrix kick Pettisa Mam nadzieje ze GSP zrobi z nim porzadek. Skoro Sonnen mogl wycierac nim mate przez 4 rudny to St Pierre tym bardziej + skuteczniejszy GnP i proby poddan. Co do zmiany rywala Shoguna, Rashad mial cholerne szczescie(w nieszczesiu ) bo wygladalby podobnie jak Machida. Zreszta Jones nie bedzie mial o wiele latwiej, dlugi zasieg nie wystarczy na Rue. WARRR SHOGUN!! Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Gala bardzo na plus, moje typy poza Yamamoto się sprawdziły ale ja nie obstawiałem nigdzie więc w sumie wszystko jedno (ale niedługo będę musiał spróbować bo typuję dość trafnie) Nokaut masakra, sporo po tej gali się zadzieje w światku Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 A mówili, że Spider podstarzały już i bez formy Jeden z najefektowniejszych nokautów jakie widziałem. Można go nie lubić za to pajacowanie ale to zawodnik jedyny w swoim rodzaju. Gala bardzo fajna, teraz czekam na Strikeforce. Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 No i za nieco ponad miesiąc Jones vs Shogun, ale będzie rzeźnia, łohohoho Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 Silva vs Belfort - Widzieliście kiedys podobne KO? Fuck, wybitny zawodnik! GSP wygra z Szildsem i czekna nas starcie Silva vs GSP Takie nokauty się zdarzają w Muai Thai, ale w mma to super rzadkie.Belfort zdążył zobaczyć że idzie cios z lewej nogi ale nie był do końca pewny co to będzie i nie zareagował jak trzeba.Ten front kick był cholernie nie sygnalizowany, poleciał z niczego.Anderson Silva zabije GSP a potem każdego w swojej kategorii. http://www.youtube.com/watch?v=aYBsjEsEMb0&feature=related Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 10 lutego 2011 Opublikowano 10 lutego 2011 Chłopaki - pomożecie ?? http://www.mmarocks.pl/akcja-darmowa-walka-irokeza-na-facebooku 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Pomożemy!!!.............tylko w tym temacie niewiele osób to zobaczy, nie wiem, może przemycić to jakoś do hyde parku, albo dawać linka w statusie.Jestem 3039 8) Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Ile głosów da pozytywny wynik ? Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 11 lutego 2011 Opublikowano 11 lutego 2011 Nie wiadomo, wszystko zależy od tego jak Dana zechce, o akcji być może wie bo wspomniał nasz kraj na konferencji prasowej. Cytuj
Gość Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Strikeforce na żywo, 4 w nocy na Eurosport 2. Cytuj
Gość _Logan_ Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Strikeforce na żywo, 4 w nocy na Eurosport 2. Nooo już sobie ustawiłem nagrywanie w N bo z przeziębieniem nie wytrwam do rana. Szykuje się MOCNA gala ! Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 a ja wyjatkowo wstanę o tej 4:30 na gale:) okazalo sie, ze mam E2, wiec czemu nie. kasiorka tez postawiona WAR Fiodor! Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 wiadomo o której mniej więcej Fiodor będzie się tłukł? Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 To żeście mnie chłopaki ucieszyli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi