Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tzn tak na moje oko ;-) oficjalnego info nie mam ale wg mnie kilka kg uleciało

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 332,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Fajnie się klepią, obrotówki jak w tekenie :D

Opublikowano

XD jak łka biedaczek :(

W ogóle ktoś to ogląda poza mną?

Opublikowano

kolonia turecka sie zmniejszy. Nie bedzie mial dzieci xD

Opublikowano

Mam nadzieję , że będzie kontynuował walkę .

Rispekt !

Edytowane przez Maggort

Opublikowano

"przykleił się do niego jak magnes do lodówki" !

Dobre, muszę to wykorzystać :D

Polak! Zuch! Brawo!

Opublikowano

na razie bardzo udana gala. Lipa tylko z Rozalem, bo oczekiwalem wojny a skonczylo sie jak poprzednio - przyciwnik nie zdolny do bójki

Opublikowano

Jak wiedźmin z potworami!

Dobra walka

Opublikowano

A teraz czas na kabaret :D

Opublikowano

jak dzisiaj oglądałem poprzednie walki tego Thompsona to większość kończyła się po dwóch mocnych strzałach. To na ringu dzisiaj to musi być jakiś jego sobowtór.

Opublikowano

Przecież teraz dopiero się zacznie ;)

Opublikowano

Ja chyba ogladalem streaming w zwolnionym tempie, pudzi przypominal frankensteina, z komedii mlody frankenstein.

Opublikowano

Wyrzucili Cię? XD

Pudzian ma pary na 3 minuty, później kończy się raket fjuel i jest KO

Opublikowano

Pudzianowski powinien popracować nad pozycją leżącą, ogólnie nie wiem czy pudzian spodziewał się, że Thompson przetrwa tą lawinę ciosów. Taka lawina nie jest zła, ale wypada jeszcze popracować w parterze i rozbity przeciwnik powinien się poddać. No i nadal forma, forma, forma. Mam nadzieję, że oszlifuje się w końcu i zamiast "najmanówki" będzie lepszy technicznie.

Opublikowano

Myślałem że pudzian w lepszej kondycji a tu znów to samo . Grad ciosów i zgon .