Opublikowano 21 maja 201113 l tzn tak na moje oko ;-) oficjalnego info nie mam ale wg mnie kilka kg uleciało
Opublikowano 21 maja 201113 l Mam nadzieję , że będzie kontynuował walkę . Rispekt ! Edytowane 21 maja 201113 l przez Maggort
Opublikowano 21 maja 201113 l "przykleił się do niego jak magnes do lodówki" ! Dobre, muszę to wykorzystać Polak! Zuch! Brawo!
Opublikowano 21 maja 201113 l na razie bardzo udana gala. Lipa tylko z Rozalem, bo oczekiwalem wojny a skonczylo sie jak poprzednio - przyciwnik nie zdolny do bójki
Opublikowano 21 maja 201113 l jak dzisiaj oglądałem poprzednie walki tego Thompsona to większość kończyła się po dwóch mocnych strzałach. To na ringu dzisiaj to musi być jakiś jego sobowtór.
Opublikowano 21 maja 201113 l Ja chyba ogladalem streaming w zwolnionym tempie, pudzi przypominal frankensteina, z komedii mlody frankenstein.
Opublikowano 21 maja 201113 l Wyrzucili Cię? XD Pudzian ma pary na 3 minuty, później kończy się raket fjuel i jest KO
Opublikowano 21 maja 201113 l Pudzianowski powinien popracować nad pozycją leżącą, ogólnie nie wiem czy pudzian spodziewał się, że Thompson przetrwa tą lawinę ciosów. Taka lawina nie jest zła, ale wypada jeszcze popracować w parterze i rozbity przeciwnik powinien się poddać. No i nadal forma, forma, forma. Mam nadzieję, że oszlifuje się w końcu i zamiast "najmanówki" będzie lepszy technicznie.
Opublikowano 21 maja 201113 l Leżę i turlam się ze śmiechu. Pudzian niech zajmie się ciężarami czy czymkolwiek innym. 2 lata i prawie zero postępu.
Opublikowano 21 maja 201113 l Myślałem że pudzian w lepszej kondycji a tu znów to samo . Grad ciosów i zgon .