Skocz do zawartości

MMA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowiek 2 walki przegrał a Wy już na nim krzyżyk stawiacie? Sory ale to raczej Hendo nie bardzo ma co pokazać w tej konfrontacji. Z UFC odszedł chyba właśnie dlatego że tam nie do końca wiele zdobył, jedyna jego dobra walka tam stoczona to chyba ta z Bispingiem.

Opublikowano

No ja tez go nie przekerslam:) Uwielbiam typa i sledze jego poczynania od Pride, ale mam wrazenie, ze chyba mu sie juz nie chce. Fajnie jak by wygral z Hendersonem, ale wg mnie to nie bedzie takie latwe

Opublikowano (edytowane)

UFC 137 St. Pierre vs. Diaz, będzie ogień!

A w sbotę finał TUFa - Ramsey Nijem i Tony Ferguson. Szkoda, że O'Neil odpadł.

Edytowane przez Wojthas
Opublikowano

Mam nadzieje, ze wygra Diaz. Nie lubie go, ale przynajmniej walczy efektownie, a JSP to nudziarz. Prawie zawsze wygrywa na punty . W stojce Diaz go zniszczy:)

A co do TUFa to nudzi mnie ten show od kilku sezonow i ogladam wylacznie dla awantur w domu miedzy zawodnikami i trash talku pomiędzy trenerami jak np. Rashad vs Rapage:)

Dlatego nowy sezon rowniez bede sledzil, albowiem trenerami beda Bisping i Mayhem Miller, wiec zapowiada sie zdrowa porcja nienawiści:)

Opublikowano

Szkoda ze wygral meksykaniec w(pipi)ia mnie ten koles niesamowicie :/

U mnie na odwrót, stripper allah z wytatuowanym dzichadem mnie w(pipi)ia. Cieszę się że wygrał Tony, udowodnił że był najlepszym fighterem sezonu.

Opublikowano

Ja zawze bede obstawal za kolesiem w ktorego nie rzucil bym 5 zl jak by mi powiedzial ze umie sie napierdalac :D Niz za kozakiem meksykancem ktory nie umie sie nawet na(pipi)ic nie wsczynajac burdy

Opublikowano

Na pięć dni przed galą UFC 131: Dos Santos vs Carwin w Vancouver już po raz drugi zmienił się rywal dla urodzonego w Polsce Krzysztofa Soszyńskiego (MMA 25-11-1, UFC 5-2). Zamiast Chorwata Igora Pokrajaca, nasz zawodnik spotka się w klatce ze ściągniętym w ostatniej chwili Mike’iem Massenzio (MMA 12-4, UFC 1-2).

Powracający do walk po operacji kolana, Soszyński początku miał się zmierzyć w Vancouver z Anthonym Peroshem. Gdy Australijczyk doznał kontuzji, w jego miejsce UFC zaproponowało Krzysztofowi Igora Pokrajaca. Niestety ten też doznał bliżej nieokreślonego urazu, który zmusił go do wycofania się z pojedynku.

Massenzio to zawodnik zwykle walczący w kategorii średniej. W sierpniu ubiegłego roku został zwolniony z UFC po dwóch kolejnych porażkach przeciwko Brianowi Stannowi i C.B. Dollowayowi. Do walk powrócił dopiero w kwietniu kiedy na gali Combat Zone zastopował w drugiej rundzie Nate’a Kittredge’a.

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale niosę dobrą nowinę:

Pojedynek Krzysztofa Soszyńskiego z Mike’iem Massenzio oraz cztery inne walki na gali UFC 131: Dos Santos vs Carwin będzie można w nocy z soboty na niedzielę obejrzeć na żywo na facebooku UFC oraz pierwszy na kanale youtube organizacji. Darmowa transmisja rozpocznie się około północy. za mmarocks

Opublikowano

Troszke glupia ta gala ^_^

Patrzac na karte myslalem ze bedzie ciekawiej :D

Fajna walka Ringa i Nuneza no i oczywiscie walka wieczoru ktorej zwyciezca walczyl o przywilej urwania glowy przez Caina -__- ( Pomijajac fakt ze Carwin pokazal az tyle ze nie robi sie fioletowy po 3 minutach jak z Lesnarem )

Opublikowano

Kolejna gala która lepiej wygląda na papierze. Znowu sporo wygranych przez decyzję. Carwin dał dupy, a szkoda, bo zapowiadało się na jedną z najlepszych walk w wadze ciężkiej.

Plusy dla Juniora, Soszyńskiego, no i bardzo emocjonująca walka Hermana z Einemo. Na minus praca sędziów (jakim cudem Omigawa przegrał? przecież ten werdykt to jakaś kpina)

Opublikowano

Walka Younga to tez jakas kpina ja rozumiem ze Dustin Poirier macha duzo lapami i moze wyglada to jak by cos robil ale 98% tych ciosow w ogole nie dochodzi celu Young prezentowal spokojny i efektywny KB rozbijajac Dustina CELNYMI Low Kickami zeby na koniec zobaczyc 30–27, 30–27, 29–28 LOL -_-

Opublikowano

moim zdaniem JDS moze ubic Caina. Rewelacyjny boks

Carwin_bloody_face_large.jpg

shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

A juz w sobote kolejny etam turnieju HW Strikeforce, w ktorym drugi raz tłuc sie bedą Overeem vs. Werdum. No i Barntet vs Rogers

!!!

Opublikowano

Nie mowie ze Junior nie ma szans ale Cain jest a bardzo szybki jak na swoja mase cios ma na pewno silniejszy niz JDS jest nizszy przez co trudniejszy do obalenia ( nizszy srodek ciezkosci ) ale ma taki sam zasieg ramion jak Junior ... Oboje maja brazowe pasy Jiu Jitsu ( Cain Guerilla JDS Brazilian ) oboje sa Bokserami ale Cain jest do tego jeszcze swietnym Kick Boxerem + NCAA Division I Wrestling w paluszku :D Ogolnie jest wszechstronnie utalentowana maszyna do zabijania wygladajaca jak w(pipi)iony pitbull ... Szkoda ze na walke roku trzeba czekac az do Pazdziernika :/

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale Carwin mi zaimponował naprawde, mało kto nie poszedłby spać po takiej ilości ciosów na głowe. Sądze że Junior ma solidne podstawy żeby wygrać bo Velasquez głowy tak mocnej jednak nie ma (Kongo mimo porażki to udowodnił).

Opublikowano

A juz w sobote kolejny etam turnieju HW Strikeforce, w ktorym drugi raz tłuc sie bedą Overeem vs. Werdum. No i Barntet vs Rogers

!!!

Oż w mordę. To już w sobotę :)?? Dzięki za przypomnienie.

Ta gala jest dzisiaj, tak? Jakieś info czy leci w tv gdzieś?