scuff 463 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 http://www.youtube.com/watch?v=z9-nGut-b-8 Wydaje mi się, że dla Najmana to będzie powtórka z walki z Pudzianem czyli dostanie raz, poczuje że boli, zacznie (pipi)ć i zanim Burneika się zmęczy to już będzie po walce. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nie wiem co powiedziec ... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Swoją drogą, nie spodziewałem sie że te pakiery potrafią takie mortal kombaty Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 515 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 musze przyznac, ze myslalem do ostatniej chwili, ze koksu zdejmie ten arbuz i zdepcze. a tu takie cos. zapowiada sie dobra walka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 MMA dla ubogich xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Kur.wa, ale burdel z tym KSW 18. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 faking dżołk te całe KSW 2 zapowiedzianych zawodników nie będzie, ci co kupili bilety zostali wych.ujani. Branch nie przyjedzie bo nie może opuszczać usa, Gina Carano też się nie pojawi, Le Banner z którym rożalski miał się walić też nie będzie bo dostał kontuzji Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Akurat tej całej Gini mi nie żal. Zwisała mi. Na ważeniu przed walką też niezłe cyrki: -Valentijn Overeem jest w drodze z lotniska i zostanie zważony po przyjeździe do Płocka -Mario Miranda przekroczył limit, ale Jan Błachowicz zgodził się na walkę i zwolnił rywala z dodatkowej redukcji. -Dean Amasinger nie zrobił wagi z powodu zatrucia pokarmowego. Obaj zawodnicy stanęli na wadze, ale wyników ważenia nie podano do publicznej wiadomości. Miranda kolejnym zawodnikiem który ma w (pipi)e "najlepszą organizację MMA w Europie" i nie robi wagi. Dzisiaj z kumplem zaświtała nam myśl by przejechać się do Katowic 27 kwietnia na MMA Attack 2 Odchodząc od KSW, dobrze, że w sobote jest za to UFC z kapitalną rozpiską w kapitalnym miejscu: Data: 26 lutego 2012 Miejsce: Saitama Super Arena, Saitama, Japonia Transmisja: PPV Walka wieczoru: Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze lekkiej 155 lbs.: Frankie Edgar (14-1-1) vs. Ben Henderson (15-2) Główna karta: 205 lbs.: Quinton Jackson (32-9) vs. Ryan Bader (13-2) 265 lbs.: Cheick Kongo (17-6-2) vs. Mark Hunt (7-7) 170 lbs.: Yoshihiro Akiyama (13-4) vs. Jake Shields (26-6-1) 185 lbs.: Yushin Okami (26-6) vs. Tim Boetsch (14-4) 145 lbs.: Hatsu Hioki (25-4-2) vs. Bart Palaszewski (36-14) 155 lbs.: Anthony Pettis (14-2) vs. Joe Lauzon (21-6) Walki w FX: 155 lbs.: Takanori Gomi (32-8) vs. Eiji Mitsuoka (18-7-2) 135 lbs.: Norifumi Yamamoto (18-5) vs. Vaughan Lee (11-7-1) 185 lbs.: Steve Cantwell (7-5) vs. Riki Fukuda (17-5) 135 lbs.: Chris Cariaso (12-3) vs. Takeya Mizugaki (15-6-2) Walki na facebooku 145 lbs.: Tiequan Zhang (15-2) vs. Issei Tamura (6-2) Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) gniję słaba gala walka błachowicza nudy, różalski słaby i jeszcze walił się z przeciwnikiem co waży 20 kilo więcej Jurkowski, jak on mnie wkuhwia jeszcze z ringu nie zeszli a hala pusta. Edytowane 25 Lutego 2012 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 gniję słaba gala walka błachowicza nudy, różalski słaby i jeszcze walił się z przeciwnikiem co waży 20 kilo więcej Jurkowski, jak on mnie wkuhwia jeszcze z ringu nie zeszli a hala pusta. Oglądaliśmy tą samą galę ? Jak dla mnie za(pipi)ista. Przed galą ksw wszsytko sypało się jak domki po huraganie. A sama "18" na duży puls. Walki mega ciekawe, dobre ko, poddania. Bez skandali i dziwnych werdyktów sędziowskich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Jak ogladalem koncowke walki irokeza z tym brodatym to mialem wrazenie, ze to intro do Odysei Kosmicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 ksw bardzo fajne:) Walki na poziomie. Nadal nie nie przekonuje mnie Janek. Kondycji starcza mu na dwie rundy i wymęcza te decyzje. Rozal dal dobra walke mimo, ze mial nikle szanse na wygrana, bo imo brat Alistera byl sporo trudniejszym rywalem od Le Bannera. Kilkadziesiąt walk mma na koncie robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 (edytowane) UFC w Japonii Ramp ale manianę od(pipi)ał. Weście przy muzyce z Pride to nie wszystko. Kongo, Sexy, Okami no i Ramp :confused: Dobrze, że Ben chociaż wygrał. A i cieszy mnie porażka tego Palszewskiego całego. Gale w Brazylii bardziej mi się podobały. Sorka. Nie wiem czemu nie zrobiłem. No ale kto widział czytać temat o mma przed obejrzeniem gali Edytowane 26 Lutego 2012 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Spoiler (pipi)a poznanska pyro >< Cytuj Odnośnik do komentarza
MozayKnows 55 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 UFC w Japonii Ramp ale manianę od(pipi)ał. Weście przy muzyce z Pride to nie wszystko. Kongo, Sexy, Okami no i Ramp :confused: Dobrze, że Ben chociaż wygrał. A i cieszy mnie porażka tego Palszewskiego całego. Gale w Brazylii bardziej mi się podobały. Sorka. Nie wiem czemu nie zrobiłem. No ale kto widział czytać temat o mma przed obejrzeniem gali Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Ja tez bo chialem sobie o KSW poczytac a wiem ze zawsze wszyscy pisza tu w spoiler tagu ... Lukas dzieki za z(pipi)anie mojego dzisiejszego wieczoru ... Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 SPOILERY Dopiero skończyłem oglądać wszystkie walki. Gala w Japonii przekonkretna. Każda walka z maincardu trzymała poziom. Z undercardu, to obejrzałem starcie Gomiego z Mitsuoką i tutaj też było dobrze. No gala przekozacka. Ramp trochę zawalił, bo sprawiał wrażenie człowieka, który do Japonii przyleciał na wakacje. Musiał mieć jakieś zj.ebane przygotowania, bo nawet nie zrobił wagi (ponoć była jakaś kontuzja) i w ogóle sprawiał złe wrażenie w octagonie. No ale zaplusikował tym slamem, hehe. Za to KSW coś takie se. Jeżeli ktoś nie widział, to polecam pierwszą walkę z gali. Dobry kocur. Rośnie nam Mamed 2: http://www.youtube.com/watch?v=KVppmCAPSvU Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Na początku pomyślałem, że to fake. Z drugiej strony ten wpis Pudziana (wymieniony w piśmie) też pachniał fakiem, bo jego poziom odpowiadał mniej więcej temu jaki zaprezentował Bazelak w walce z Walusiem. Z tego co się orientuję to ten ich konflikt prezentuje się tak, że kiedyś, kiedyś Bazelak (z tego co mówił) pożyczył Pudzianowi jakiś sprzęt do ćwiczeń (typu ławeczka, ciężary itp.), no i Mario mu ten sprzęt zaje.bał. Bazelak wspominał też, że kiedyś (przypadkowo) spotkali się z Mariuszem i Mario darł w długą przed Bazelakiem. Generalnie w trakcie kariery Pudziana w MMA, Bazelak regularnie dissował Pudziana i wyzywał go na pojedynek, a Pudzian na te zaczepki nie odpowiadał. Nie pamiętam aby odniósł się również do oskarżeń o kradzież sprzętu czy ucieczkę przed Bazelakiem. Natomiast pamiętam, że pod koniec ubiegłego roku Bazelak sam mówił, że wysłał do Pudziana maila, w którym przeprasza Mariusza i uważa, iż jego zachowanie, polegające na dissowaniu Maria, było nieprofesjonalne. Przy czym warto nadmienić, iż Bazelak nie wyzywał Pudziana od najgorszych. Reasumując, dziwi mnie, że nagle Mario wyjechał na swojej stronie z takim żenującym wpisem. Nie wiem, może robi/robią podkład pod ich ewentualne starcie? No ale Bazelak nie dość, że przegrał z Walusiem, to jeszcze pokazał tak żenujący poziom, że można zestawić go co najwyżej z Najmanem. Poza tym jest w dalszym ciągu nonamem dla mas, bo nawet nie walczył na otwartym Polsacie. Już nawet nie chodzi o to, że nie widzę ich starcia na najbliższej gali, co generalnie nie widzę takiego starcia po padace, którą pokazał Bazelak. Poza tym złapał niby jeszcze jakąś kontuzję. Tak w ogóle to fragment wywiadu z nim: Witaj Kamilu! Jak się czujesz?Fatalnie!W walce w Kamilem Walusiem odniosłem dość poważną kontuzję. Było to skręcenie stawu kolanowego i zerwanie torebki stawowej. Lekarze chcieli wsadzić mnie gips, ale wybrałem jako alternatywę stabilizator. A jak doszło do tej kontuzji? W trakcie jednej z akcji Walusia lekko się poślizgnąłem co spowodowało destabilizację pozycji i upadek w trakcie,którego doznałem tego urazu.Kamil Waluś w tej sytuacji mnie dobił,ale z powodu bólu, który czułem w kolanie nie byłem się w stanie nawet bronić. Nie mam jednak do nikogo pretensji.Tak widocznie musiało być. http://stsport.pl/20...am-tylko-jeden/ Heh Edytowane 29 Lutego 2012 przez --wojtas-- Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreamcaster 23 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Alvez vs Kampman, dobra końcóweczka. Myślałem że walka zakończy się decyzją a tu miła niespodzianka. Mighty Mouse vs Uncle Creepy, ta decyzja to niezła żenada. Reakcja publiczności mówi sama za siebie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 (edytowane) Miesha Tate vs. Ronda Rousey Link do walki link do walki http://www.fightvide...ight-video.html Zdjęcia :ph34r: AŁA!! Edytowane 4 Marca 2012 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 alez to byla rewelacyjna walka Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V1UrW8oRH3M Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Oby KSW nie wpadło na genialny pomysł, czyli Sapp dla Pudzilli. Bo żenua sięgnie zenitu UFC 146 zapowiada się R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-I-E! Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze ciężkiej 265 lbs.: Junior Dos Santos (14-1) vs. Alistair Overeem (36-11) Główna karta: 265 lbs.: Cain Velasquez (9-1) vs. Frank Mir (16-5) 265 lbs.: Antonio Silva (16-3) vs. Roy Nelson (16-7) 155 lbs.: Edson Barboza (10-0) vs. Evan Dunham (13-2) 265 lbs.: Gabriel Gonzaga (13-6) vs. Shane del Rosario (11-0) Pozostałe: 145 lbs.: Diego Brandao (14-7) vs. Darren Elkins (13-2) 185 lbs.: Jason Miller (23-8) vs. C.B. Dollaway (11-4) 170 lbs.: Dan Hardy (23-10) vs. Duane Ludwig (21-12) 155 lbs.: Jacob Volkmann (14-2) vs. Paul Sass (12-0) 205 lbs.: Glover Teixeira (17-2) vs. Kyle Kingsbury (11-3) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi