Opublikowano 2 kwietnia 201213 l To ja wiem. Zastanawia mnie tylko co by zrobiło KSW gdyby Sapp jakimś lucky punchem zgasił światło Mariuszowi. To by była heca :rofl2:
Opublikowano 2 kwietnia 201213 l Pudzian przegrałby z uznanym zawodnikiem mającym na swoim koncie walki z mistrzami MMA
Opublikowano 2 kwietnia 201213 l W dniu 2.04.2012 o 10:25, _lukas_ napisał(a): W dniu 2.04.2012 o 09:17, ścierpła mi noga napisał(a): niema się co spinać, wiadomo, że Pudzian walczy po to żeby przykuć uwagę szarego widza do KSW. A Bob Sapp obił się o uszy nawet mojemu ojcu, który ogląda walki do końca pierwszej rundy bo potem zasypia. Więc będzie sianko na kolejne gale i tyle. No dobrze, tylko, że KSW ciągle powtarza, że traktują Pudziana serio a nie jak freaka albo kurę znoszącą złote jajka. A i sam Pudzian pier.doli farmazony o mistrzostwie wagi ciężkiej i jaki to on nie ejst za(pipi)isty. A walkami z takimi przeciwnikami to raczej nic więcej nie osiągnie jak politowanie. w jakim Ty świecie żyjesz ? A co ma on mówić. Hej wychodzę sobie pajacować ? Też by Ci pewnie nie pasowało. MMA dzieli się na sport i show i trzeba się do tego przyzwyczaić.
Opublikowano 4 kwietnia 201213 l Nie wiem czy to już było, więc wrzucam rozpiskę KSW 19. Pewnie kto chciał to już zobaczył, ale może nie każdy zdążył się zapoznać: Cytat Data: 12 maja 2012Miejsce: Atlas Arena, Łódź, Polska Transmisja: Polsat Walka wieczoru: 84 kg.: Mamed Chalidow (24-4-2) vs. TBA Pozostałe: Open.: Mariusz Pudzianowski (3-2) vs. Bob Sapp (11-12) Pojedynek o pas mistrza KSW w wadze średniej 84 kg.: Michał Materla (16-3) vs. TBA 84 kg.: Antoni Chmielewski (22- 8) vs. Matt Horwich (26-20-1)* 77 kg.: Aslambek Saidov (11-2) vs. TBA 55 kg.: Paulina Suska (1-3-1) vs. Marta Chojnoska (0-0) 77 kg.: Borys Mańkowski (11-4-1) vs. Marcin Naruszczka (9-0)* Edytowane 4 kwietnia 201213 l przez Nemesis US
Opublikowano 5 kwietnia 201213 l Problemy dopingowe Overeema http://espn.go.com/mma/story/_/id/7776159/ufc-heavyweight-alistair-overeem-fails-doping-test-nevada-commission-says
Opublikowano 5 kwietnia 201212 l Komisja Sportowa Stanu Nevada (NSAC) poinformowała przed chwilą drogą mailową, że pretendent do pasa wagi ciężkiej Alistaira Overeema (MMA 36-11, 1 NC, #2 w rankingu MMARocks) miał pozytywny wynik niezapowiedzianego testu antydopingowego. Stosunek testosteronu do epitestosteronu w organizmie Holendra przekroczył 10:1 podczas gdy NSAC dopuszcza maksimum 6:1. Holender będzie musiał stawić się przed komisją i złożyć wyjaśnienia, w tej chwili jego status w walce wieczoru UFC 146 z Juniorem dos Santosem jest mocno niepewny, a krążące na twitterze spekulacje każą spodziewać się zastępstwa za Overeema w tej walce. Były tryumfator turnieju K-1 został niespodziewanie przebadany wraz z innymi zawodnikami UFC przy okazji konferencji prasowej zwołanej w Las Vegas w poprzednim tygodniu. Pozostała piątka pomyślne przeszła badanie. Overeem bierze sterydy !!!
Opublikowano 6 kwietnia 201212 l Na samej kreatynie nie budujesz 35 funtow masy miesniowej przy jednoczesnych treningach mma.
Opublikowano 7 kwietnia 201212 l No to Ubereem ma problem, ale może przecież zażądać jeszcze próbki B. Jak go nie dopuszczą do tej walki to szkoda, bo głównie tylko na nią czekałem. Alistair to mój ulubiony fighter... A to, że na koksie jechał to w ogóle kogoś dziwi? Prawda jest taka, że nawet ci oficjele z UFC i tak pozwalają się faszerować zawodnikom, skoro dopuszczalnie jest 6:1. Bez dopingu nie widzielibyśmy wielu ciekawych walk w tym sporcie. Edytowane 7 kwietnia 201212 l przez Nemesis US
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l =D Gość powinien jeszcze siedzieć na koniu i reklamować Old Spice (wiem, że to nie ten, ale skojarzenia mam podobne).
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l UFC powinno uczyć się od Bobka jak robi się profesjonalne promosy i hypuje pojedynki. Tak swoją drogą, to jestem prawie pewien, że po Bobku będzie trzecie starcie z Thompsonem. A jeżeli chodzi o poważne MMA, to trochę materiału przed nadchodzącą walką Jones vs Evans, która odbędzie się 21 kwietnia. Pierwszy odcinek Primetime, który dotyczy ich pojedynku: http://www.youtube.com/watch?v=DNtXyPwRfCo A tutaj reklamówki z serii "Everyone'a A Fighter" http://www.youtube.com/watch?v=moik01e_Kas http://www.youtube.com/watch?v=cwpe1sH4nLM
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Tak wracając jeszcze do starcia Bobika i Pudziana to po ch.uj Mario w ogóle wyjeżdżał do tego ATT, skoro do takiej walki mógłby się przygotować praktycznie gdziekolwiek w Polsce. Założę się, że tam teraz musi być dobra korba na treningach. "Marius, just stand still and wait for sappmission". Edytowane 8 kwietnia 201212 l przez --wojtas--
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Widziałem obu kolesi w akcji, ale który jest lepszy: czarny czy czarny?
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Ku.rwa, już od czasu Najmana czekałem na tą walkę. Głównie dlatego, że poziom obu zawodników bardzo zbliżony. Ot, zarówno styl walki Sappa jak i Pudzianowskiego to "jestem gorylem". No i nie zapomnijmy o tym całym hajpie. Ta walka będzie niczym szarpanina pohukujących szympansów w miejskim zoo, z drącą się wycieczką szkolną przechodzącą obok klatki w tle, ale to jest właśnie ten typ widowiska który internetowe trolle uwielbiają najbardziej.
Opublikowano 10 kwietnia 201212 l Pełna rozpiska MMA Attack 2 Walka wieczoru: Open.: Marcin Najman (0-2) vs. Robert Burneika (0-0) Główna karta: Open.: Damian Grabowski (14-1) vs. Eddie Sanchez (13-5) 93 kg.: Michał Fijałka (8-2) vs. Hans Stringer (18-5-2) 77 kg.: Krzysztof Jotko (9-0) vs. Damir Hadzovic (4-1) 84 kg.: Piotr Strus (7-0) vs. Bryan Rafiq (8-2) 77 kg.: Peter Sobotta (8-4-1) vs. Juan Manuel Suarez (12-1) 66 kg.: Mariusz Pioskowik (6-4) vs. Paul Reed (19-9-1) Pozostałe: 66 kg.: Sebastian Grabarek (5-2-1) vs. Rafał Raczyński (3-3) 77 kg.: Remigiusz Gros (3-2) vs. Arkadiusz Zaba (4-2) 84 kg.: Livio Victoriano (0-1) vs. Robert Bryczek (1-0) Transmisja w Polsat Sport
Opublikowano 11 kwietnia 201212 l No to sie porobiło, licze na to że po Sappie Pudzian dostanie walke z Hulkiem Hoganem albo z Sylvestrem Stallone z Rambo trójki
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l UFC on Fuel TV: Gustafsson vs Silva się zaczęło. Transmisja na facebooku , główna karta od 21:00 w Orange Sport.
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Wiadomo już coś o tej walce Overeema czy sie odbedzie? Z tą kreatyną to ładnie ktoś wyskoczył xD