Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 332,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Haha, Le Banner znowu wycofał się w ostatniej chwili ;D

Opublikowano

Patrzac po plakacie na www to przedostatnia walka.

Opublikowano

Zawsze dają go na koniec czyli pewno grubo po 23 będzie.

Opublikowano

Wiśniewski prawie jak Pudzian, tylko nie ma tej masy :D

Opublikowano

No Pudzian bardziej jak zawodnik już wygląda. Kiepski bo kiepski, ale przynajmniej nie jest już gościem z ulicy, czegoś go nauczyli.

Opublikowano

Pudzian nie zrobił się czerwony i wywiad normalnie przeprowadził, jakieś tam postępy są. Szkoda tylko że ten Grek słabawy trochę, wolałbym zobaczyć znowu Thompsona.

Opublikowano

hahaha dobry jest xD

zawsze dobry był:

;)

Opublikowano

Tym wywiadem, wstyd przyniosl mojemu miastu, ten krzywy gebbelski ryj.

A juz nie wspomne o tym, ze Alexander jest zwyczajnie lepszym zawodnikiem niz Jasiu z perdolonego cieszyna, bez wzgledu na to, co zostalo pokazane w dzisiejszym smiesznym KSW.

Edytowane przez komar737

Opublikowano

Ja się zastanawiam do kogo było to żebranie Matiego o wysyłanie sms-ów na ppv podczas transmisji, która leciała już w ppv. Do ludzi oglądających streamy ?

Opublikowano

no Borek błysnął inteligencją niesamowitą. Stremu mi się nie chciało odpalać za bardzo tak patrzyłem kontem oka tylko, a co dopiero 30 zł. Nie z tym poziomem zawodników i tymi wybrykami typu Wiśniewski

Opublikowano

Ale doda byla.

Opublikowano

To dzisiaj uefce.

Fajny staredown na ważeniu miał Bisping ze Stannem i w sumie na tę walkę już od początku najbardziej czekam.

Swego czasu postawilem krzyżyk na Belforcie, ale mimo wszystko ciekaw jestem jego postawy. Nie mówię o jakiejś wygranej, bo dla mnie niespodzianką będzie już dotrwanie Vitora do rund mistrzowskich przy jednoczesnym nie robieniu za worek treningowy. Takie zestawienie zawodnika nowej i starej generacji może być ciekawe. Vitor sprawa wrażenie człowieka, który nie ma żadnej spiny przed tym starciem i ma mega radochę z pojedynku z Jonesem, czemu trudno się dziwić, bo jest zawodnikiem, któremu bliżej do końca kariery niż dalej, ma kochaną rodzinę, a samego titleshota dostał z kapelusza. Jeżeli zdobędzie pas to powinni nakręcić o tym film.

Opublikowano

Jones to talent na miarę Andersona Silvy, jest młody, szybko się rozwija i deklasuje swoich rywali. W półciężkiej chętnie zobaczył bym go z Hendersonem, Gustafssonem, Teixeirą albo chociaż rewanż z Machidą. Potem już tylko przejście do wagi ciężkiej.

Opublikowano

Rozpiska KSW 21 już prezentuje się kozacko:

Mamed - ?

Ci'pek - Rodney Wallace (o pas)

Mańkowski - Saidov (o pas)

Irokez - Warburton (ewentualnie Kornik)

Kułak - ?

jeszcze jakaś walka

dupy (to akurat na minus)

Edytowane przez --wojtas--

Opublikowano

czy ja wiem. Poczekajmy na rywala Mameda, bo mam wrażenie że będzie to gość w stylu "by przypadkiem za dużo nie namieszał przed wylotem do USA". Szkoda, że Wallace po przegranej walce dostaje pojedynek o pas i to z Michałem.

Mańkowski - Saidov na to czekam bez dwóch zdań.

Warbuton - jeszcze nie dawno nie wiedział czy walczyć na KSW czy na BAMMA.

Kułak mnie w ogóle nie interesuje. Długa przerwa i obice no namea to na razie za mało by znowu elektryzował swoim nazwiskiem.

-----------------------------------------------------

hehehehehe