Opublikowano 15 września 201212 l No Pudzian bardziej jak zawodnik już wygląda. Kiepski bo kiepski, ale przynajmniej nie jest już gościem z ulicy, czegoś go nauczyli.
Opublikowano 15 września 201212 l Pudzian nie zrobił się czerwony i wywiad normalnie przeprowadził, jakieś tam postępy są. Szkoda tylko że ten Grek słabawy trochę, wolałbym zobaczyć znowu Thompsona.
Opublikowano 15 września 201212 l Tym wywiadem, wstyd przyniosl mojemu miastu, ten krzywy gebbelski ryj. A juz nie wspomne o tym, ze Alexander jest zwyczajnie lepszym zawodnikiem niz Jasiu z perdolonego cieszyna, bez wzgledu na to, co zostalo pokazane w dzisiejszym smiesznym KSW. Edytowane 15 września 201212 l przez komar737
Opublikowano 16 września 201212 l Ja się zastanawiam do kogo było to żebranie Matiego o wysyłanie sms-ów na ppv podczas transmisji, która leciała już w ppv. Do ludzi oglądających streamy ?
Opublikowano 16 września 201212 l no Borek błysnął inteligencją niesamowitą. Stremu mi się nie chciało odpalać za bardzo tak patrzyłem kontem oka tylko, a co dopiero 30 zł. Nie z tym poziomem zawodników i tymi wybrykami typu Wiśniewski
Opublikowano 16 września 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=HxVvkt6KDoM&feature=player_embedded bajerancki wywaid walusia
Opublikowano 22 września 201212 l To dzisiaj uefce. Fajny staredown na ważeniu miał Bisping ze Stannem i w sumie na tę walkę już od początku najbardziej czekam. Swego czasu postawilem krzyżyk na Belforcie, ale mimo wszystko ciekaw jestem jego postawy. Nie mówię o jakiejś wygranej, bo dla mnie niespodzianką będzie już dotrwanie Vitora do rund mistrzowskich przy jednoczesnym nie robieniu za worek treningowy. Takie zestawienie zawodnika nowej i starej generacji może być ciekawe. Vitor sprawa wrażenie człowieka, który nie ma żadnej spiny przed tym starciem i ma mega radochę z pojedynku z Jonesem, czemu trudno się dziwić, bo jest zawodnikiem, któremu bliżej do końca kariery niż dalej, ma kochaną rodzinę, a samego titleshota dostał z kapelusza. Jeżeli zdobędzie pas to powinni nakręcić o tym film.
Opublikowano 24 września 201212 l Jones to talent na miarę Andersona Silvy, jest młody, szybko się rozwija i deklasuje swoich rywali. W półciężkiej chętnie zobaczył bym go z Hendersonem, Gustafssonem, Teixeirą albo chociaż rewanż z Machidą. Potem już tylko przejście do wagi ciężkiej.
Opublikowano 30 września 201212 l Rozpiska KSW 21 już prezentuje się kozacko: Mamed - ? Ci'pek - Rodney Wallace (o pas) Mańkowski - Saidov (o pas) Irokez - Warburton (ewentualnie Kornik) Kułak - ? jeszcze jakaś walka dupy (to akurat na minus) Edytowane 30 września 201212 l przez --wojtas--
Opublikowano 30 września 201212 l czy ja wiem. Poczekajmy na rywala Mameda, bo mam wrażenie że będzie to gość w stylu "by przypadkiem za dużo nie namieszał przed wylotem do USA". Szkoda, że Wallace po przegranej walce dostaje pojedynek o pas i to z Michałem. Mańkowski - Saidov na to czekam bez dwóch zdań. Warbuton - jeszcze nie dawno nie wiedział czy walczyć na KSW czy na BAMMA. Kułak mnie w ogóle nie interesuje. Długa przerwa i obice no namea to na razie za mało by znowu elektryzował swoim nazwiskiem. ----------------------------------------------------- hehehehehe