Ore 188 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Nelson dobry strzał, lubię typa. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 . No, ale decyzja sędziego z pewnych oczywistych względów zrozumiała. Inna sprawa, że jestem wręcz przekonany, iż gdyby temu koksowi postawili pierwszego lepszego zawodowego fightera, nawet o 50 kilo lżejszego, to zginąłby smiercią tragiczną w ciągu pierwszych 30 sekund. Ta "walka" nie powinna się odbyć. MMA. Koksu sam mówił w wywiadach, że za żadnego fajera się nie uważa i jego rola to zrobienie szumu i przyciągnięcie ludzi do gali aby obejrzeli prawdziwych zawodników. niestety taka prawda, że bez freaka nie ma dużej gali, nie ma transmisji TV. A na prawdę wielka szkoda by była gdyby ta gala nie była pokazana w TV. A Ozdoba chyba za bardzo dostał po głowie bo niezłe głupoty (pipi)i po gali. Niby przygotowywał się 2 miesiące ciężko trenując. Pytanie co on trenował bo chyba bieg po octagonie. Niech się trzyma jak najdalej mma. najmana z ozdoba niech puszcza, mogloby byc ciekawie Boże chroń królową. Niech nikt takich pomysłów nie mówi na głos. Co do ring - klatka to równiez jestem za octagonem. Ring jest po prostu do dupy i się nie sprawdza. Gala UFC która odbyła się w nocy bardzo dziwna. Dwie kontuzje oka, dwa złamane paluchy. Walka wieczoru zgodnie z przewidywaniem. A Nelsona też lubie, ma (pipi)nięcie w tej łapie. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Byłem na MMA3 i powiem Wam, że ostatnia walka wszystkich bardzo zniesmaczyła. Koks umarł właśnie śmiercią naturalną a organizatorzy chyba już więcej takich błędów nie popełnią. Skoro to miała być 'walka' a nie prawdziwa wojna to wszystko powinno skończyć się po pierwszej rundzie tak by publika się pośmiała i nie było lipy. Parę QTE w wykonaniu tych dwóch fighterów i każdy byłby happy. Zamiast tego kolesi puszczono przeciwko sobie i wydać było, że kompletnie nie wiedzieli co mają zrobić gdy już dojdzie do starcia. Jeżeli w ten sposób Polsat chce zarażać ludzi tym sportem to musi zacząć dobierać ciekawszych celebrytów Co do prawdziwych walk to mi najbardziej podobał się mega profesjonalny i techniczny Drwal - piękna dżwignia na koniec! Świetnie też walczyły dwie kobiety a walka zakończyła się przebrutalnym ground and pound. Widziałem zwyciężczynie po walce i dosłownie nie maiła pół twarzy, pokryta fioletem i czernią. Imo ten sport nie jest dla delikatnych skór kobiet KO na tym murzynku też na żywo wyglądało 'hardkorowo' Pierwszy raz w życiu byłem na takim evencie i muszę powiedzieć, że live > tv. Żywo reagujący tłum, okrzyki typu "WOJNJAAAA!' gdzieś z trybun, nagłośnienie, lasery, panie z numerkami, bliskość zawodników i poczucie mocy ciosów - rewelacja. Ostatnie starcie jak i plastikowi dziadkowie ze swoimi plastikowymi nałożnicami w sekcjach dla vip trochę zepsuło ogólne wrażenie ale i tak polecam raz w życiu na coś takiego się wybrać. WOJNAAAAAAA!!! Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Kolejny Polak w UFC a tu taka posucha w temacie. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Kto dostal sie do UFC o_O nie sledzilem info od dluzszego czasu. Chodzi o Daniela Omielanczuka ? Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Kto dostal sie do UFC o_O nie sledzilem info od dluzszego czasu. Chodzi o Daniela Omielanczuka ? Zgadza się. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Zadnej kariery z tego nie bedzie to nie ma sie czym jarac koles ma 31 lat i zadnych osiagniec sportowych poza tymi osiagnietymi w polskim piekielku Nie zrozum mnie zle oby szlo mu jak najlepiej ale daje mo gora 5 walk do zwolnienia nie bede sie jaral tylko dlatego ze jest Polakiem Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Drwal też zawrotnej kariery za oceanem nie zrobił, ale i tak miło wspominam każdy jego występ. Jestem ciekaw jak Daniel się sprawdzi. Nawet jeśli zbyt długo w UFC nie zabawi to przynajmniej mam nadzieje, że potem jakaś polska organizacja się nim zainteresuje. MMA to sport pełen niespodzianek, tym bardziej w wadze ciężkiej. Przecież nikt by nie przypuszczał jak daleko Mark Hunt zajdzie. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Wiesz Mistrz K-1 w HW to raczej wieksze osiagniecie niz 3 krotne mistrzostwo Polski w MT Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Ale z drugiej strony nie trzeba posiadać wielkich tytułów żeby dać dobrą walkę. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Zobaczymy jak daleko uda mu się tam dojść. Dla mnie samo podpisanie kontraktu z UFC to już jest coś. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Wiadomo już czy GSP podejmie Andersona Silve? Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 18 maja 2013 Opublikowano 18 maja 2013 Wiadomo już czy GSP podejmie Andersona Silve? To zależy od wyniku walk Silva vs Weidman i GSP vs Hendricks. Jeżeli oboje wygrają to pewnie White przekona $ do zorganizowania takiej walki. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 Sean McCorkle dla Pudzilli. Oby przyjechał nie tylko po wypłatę Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 Velasquez obroni tytuł a Santos zwycięży. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 Dla Silvy sukcesem będzie, jeśli nie zostanie zmasakrowany tak jak w pierwszej walce. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 Rozum podpowiada mi że JDS wygra, chociaż serduchem zawsze jestem za Huntem. Odnośnie main eventu pewnie będzie powtórka z ich ostatniej walki. Szybkie obalenie przez Caina i potem ciosy w parterze. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 O ktorej zaczynaja sie walki na Facebooku ? Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 O ktorej zaczynaja sie walki na Facebooku ? Znalazłem info, że koło 0:35. 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 prelimsy od 2, główna karta od 4 jeszcze gif z wczorajszego ważenia/ żelazny Mike się podjarał 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Zelazny Mike jest tylko jeden i teraz hoduje golebie. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 ? No o Tysona mi chodziło. Przypatrz się dobrze, duży, łysy murzyn w białej koszulce. Co do gali: Gala udana a mc poszedł po myśli. Z głównej karty wtopiłem tylko na walce T.J. Nie spodziewałem się jego wygranej (Teraz zmierzy się z Bensonem o pas). Cain to jest (pipi)a maszyna i Dana zapowiedział już 3 walkę z JDS która ma odbyć się jeszcze w tym roku. Zaczyna się robić to nudne.Przydałby się ktoś kto dorówna tej dwójce. Pozytywnie zaskoczył mnie Hunt, twardy łeb ma ale to wiadomo nie od dziś. Nelson - Hut taki bój mi się marzy. Kto nie oglądał całej gali a lubi krwawe boje to polecam zobaczyć pojedynek Jeremiego Stephensa z Estevanem Payanem. Ładne jezioro zrobili No i na wyróżnienie zasługuje Nurmagomedov. Prze(pipi). Tak sponiewierać gościa?! Aż mi się żal zrobiło Trujillo. Ciekawe jak musiał się czuć gdy był rzucany jak szmata. parę zdjęć: Kowboj po walce: Khabib: Teixeira: Oryginalna "cieszynka" Roopa RIP HUNT: Bonusy po 50 tys. $ Walka wieczoru: Junior Dos Santos vs. Mark Hunt Nokaut wieczoru: T.J. Grant Poddanie wieczoru: Glover Teixeira Forrest Griffin przechodzi na emeryturę: Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 KSW dzisiaj, ogladacie? Pierwszy raz w zyciu wukupilem PPV i licze na dkbra gale bo rozpiska calkiem niezla Manhoefa to bym sie (pipi)a bal spotkac na ulicy. Nawet w piekny sloneczny dzien. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi