Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 332,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Najlepsze z całej gali był wywiad z Pudzianem "porwałem się z siekierą na słońce" i kolano Azhieva w ryj, gdzie Mamhem 4 razy powtarzał, że nie widział trafienia i dyskwalifikacja niesłuszna :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

w końcu jakaś konkretna walka:

nie można przegapić.

Opublikowano

Held w finale Bellatora.

Ale z powaznych rzeczy to Bonus prze(pipi)l z 40kg chudszym Andrzejem!!

Opublikowano

WKU.RWIŁ GO I JĄ ZRUCHA. jestem pewny

a tak na serio to ten andrzej to jest mega pisda. nie chce tutaj z siebie robic janusza ale stawiam milion zlotych ze bym mu nayebal w kilka sekund. samymi łapami. no bo w sumie tylko boxing jade <szpaner, janusz, ruchacz, gdzie ci do forum o grach>. powiem wam ze te jego kicki to by mnie mogly masować po nogach po prawdziwym sparingu, a gosciu miał takie dziury w gardzie (wlasciwie to on nie mial defensywy zadnej) ze proste lewy lewy prawy by zalatwilo sprawe. o ile by sie w ogole oslonil (bo pomimo małpich ruchów, wierzcie ze byl wolny  w hoy), to pierwszym lewym bym mu rozyebal te ciotowata garde, a drugim lewmy bym sobie tylko jego ryj ustawił pod nokaut. serio wam mówię. nie doceniacie boksu. 

prrzypominam skarwensyny, ze waże 75 kilo i kazub czy tam jakiś litwin jest ode mnie spokojnie o 15 kilo większy xddd

Zapytajcie kotleta schabowego, on tez ogarnia pięściarke. zreszta co tu gadac, jakikolwiek janusz, co ogarnia temat, wam odrazu powie ze tutaj nie ma co komentować, w postawie obydwu panów. U mnie pod blokiem w barze wykazują chłopaki większy kunszt fajterski niz na tym "frik fajcie"

pozdro szejset luj z całej epy i wesołego jajka

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Bonus wykazał się rozsądkiem, dopatrzyłem się nieczystego kopnięcia pod koniec ze strony Andrzeja, sędzia jak widać był stronniczy i nie było sensu dłużej podejmować walki. Podejrzewam, że dzieliły nas sekundy od tajnej techniki kołowrotka i ciężkiego nokautu na Endriu. Szkoda.

Opublikowano

WKU.RWIŁ GO I JĄ ZRUCHA. jestem pewny

a tak na serio to ten andrzej to jest mega pisda. nie chce tutaj z siebie robic janusza ale stawiam milion zlotych ze bym mu nayebal w kilka sekund. samymi łapami. no bo w sumie tylko boxing jade <szpaner, janusz, ruchacz, gdzie ci do forum o grach>. powiem wam ze te jego kicki to by mnie mogly masować po nogach po prawdziwym sparingu, a gosciu miał takie dziury w gardzie (wlasciwie to on nie mial defensywy zadnej) ze proste lewy lewy prawy by zalatwilo sprawe. o ile by sie w ogole oslonil (bo pomimo małpich ruchów, wierzcie ze byl wolny  w hoy), to pierwszym lewym bym mu rozyebal te ciotowata garde, a drugim lewmy bym sobie tylko jego ryj ustawił pod nokaut. serio wam mówię. nie doceniacie boksu. 

prrzypominam skarwensyny, ze waże 75 kilo i kazub czy tam jakiś litwin jest ode mnie spokojnie o 15 kilo większy xddd

Zapytajcie kotleta schabowego, on tez ogarnia pięściarke. zreszta co tu gadac, jakikolwiek janusz, co ogarnia temat, wam odrazu powie ze tutaj nie ma co komentować, w postawie obydwu panów. U mnie pod blokiem w barze wykazują chłopaki większy kunszt fajterski niz na tym "frik fajcie"

pozdro szejset luj z całej epy i wesołego jajka

Zgadzam się z tym co napisałeś. Dla mnie te freak-fajty to jedno wielkie nieporozumienie. Poziom techniczny zerowy u obydwu panów. Akurat treningi Bonusa śledziłem xD ale myślałem, że co nieco poprawił.

Opublikowano

Nie (pipi)cie mały nie jest wcale takim leszczem.Fajt z gościem 40kg cięższym to zachowawczo top brał.

Opublikowano

To pokazuje dlaczego takie walki są organizowane. O Heldzie cisza. O bonusie już parę postów i 327 261 odsłon jego walki na YT. :(

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

www.sfight.pdg.pl

www.ksw27.esy.es

www.ksw20140517.blogspot.com

www.ksw27.comuf.com

www.kswpl.bplaced.net

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jakim cudem na moim mobilnym necie(+/- 2mb) mi nie laguje a tobie na 120mb laguje? :D

Opublikowano

jaki ogladasz ?

Wiesz ja mysle ze to nie ma reguly kto jakie ma lacze może moje bardziej pakiety gubi itd nie wiem jak to działa ale czasami mi sie zacina

Opublikowano

Przez ps3 z ostatniego linku ktory dalem strone wczesniej. Tomci powiem ci,ze jak bym mial 120mb lacze to kum kupil dostep na ipla czy ksw.tv :P

Teraz troche zaczyna lagowac :/