Opublikowano 21 lutego 201510 l szczerze to nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Nie pozorny ten Japoniec, przy Anzorze wyglądał jak z innej wagi. Wygrana przez poddanie chociaż w stójce od ciosów Czeczen też raz padł. Szkoda w sumie, że tak szybko mogła być dobra bijatyka.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Aslambek co w sztosie oOMoks bez wiary i z para na 3 min, pozniej tylko miał sile żeby piątki przebijać ....
Opublikowano 23 lutego 201510 l ch.ujowa gala Bo bez pudziana i czeczena? ch.uj z czeczenem, Mariuszka nie było. Widziałem wszystkie jego walki także tego. tak serio to po prostu walki nie porywały.
Opublikowano 15 marca 201510 l Aska masakruje Esparze i mamy pierwszy w historii polski pas w ufc!!!!!!! co ona zrobila! mistrzostwo swiata, warto bylo zarwac nocke zeby zobaczyc taka mistrzynie w akcji w takim sztosie
Opublikowano 16 marca 201510 l Tylko jeden post po największym sukcesie Polski w sportach walki o lat? Mam wrażenie, że ludzi bardziej jarają walki takich Ogórów jak Wach w boskie niż to. Swoją drogą Mamed pewnie płakał jak oglądał jak jego koleżanka klubowa zdobywa pas.
Opublikowano 16 marca 201510 l Ale co sie dziwisz, takie jest kibicowanie w polandi zza klawiatury czego przykladami są gale PlMMA,FEN itp... tylko chałtura KSW ma pełne trybuny.
Opublikowano 16 marca 201510 l Ja sie jaralem ale o 4 rano nie mialem za bardzo sily na klepanie postow bo bylem juz chyba na 4 kawie a musialem jeszcze Pettisa przesiedziec
Opublikowano 16 marca 201510 l Ciekawi mnie kto teraz. Gadehla? Chyba za wcześnie na rewanż, mimo iż uważam, że peirwszy pojedynek Aśka przegrała. Stawiam na JoJo Calderwood.
Opublikowano 17 marca 201510 l Tylko jeden post po największym sukcesie Polski w sportach walki o lat? Mam wrażenie, że ludzi bardziej jarają walki takich Ogórów jak Wach w boskie niż to. Swoją drogą Mamed pewnie płakał jak oglądał jak jego koleżanka klubowa zdobywa pas. Nie oszukujmy się, w Polsce popularne jest KSW a nie mma jako dyscyplina. Joanna większy rozgłos zdobyła zagranicą niż w kraju i szczerze wątpię żeby nadchodzące UFC w Krakowie jakoś nagle zmieniło tą sytuację.
Opublikowano 17 marca 201510 l Dzisiaj w pyataniu ma śniadanie rozmawiali o niej i powiedzieli, że jak tylko wróci to ją zaproszą. Dobre i to. Kto jest z Warszawy jak może niech idzie jutro na Okęcie ją przywitać
Opublikowano 17 marca 201510 l Całą nockę również zarwałem. Co za występ, Asia ukradła całe szoł, czego dowodem jest to, że Dana przyjeżdża na galę w Krakowie by obejrzeć ją z Asią i z innymi gośćmi specjalnymi, min:Forrestem Griffinem
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Dziadki dały najlepszą walkę na 1 polskim UFC, a podwórkowe gwiazdy z takim stylem mogą się powoli żegnać z najlepsza organizacją na swiecie i wracać do KSW gdzie wygrane z 3cim sortem zawodników dają nawet za przetrwanie.
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Słaba Karta słaba gala. Modlić się o to że przez ta gale nie zrezygnują z następnych w naszym kraju. Jedno jest pewne. Następną gale muszą zrobić z dobrą kartą. Inaczej jeszcze mniej biletów sprzedadzą. A czy ktoś wie ile oficjalnie wejściówek poszło ?
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Jakosciowo klase lepsza niz najlepsze KSW z podworkowymi gwiazdami. I po takiej frekwencji szybko bym się kolejnej gali niespodziewał.
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Aż tak chuyowo było? Tzn o frekwencję pytam, bo resztę kiepścizny widziałem. Ale łokcie crocopa :tencokułsalmehayek:
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l Nie wygladalo mi to n tyle ale niech im będzie. Ciut lepsza karta i było by mega. Gale uratował dziadek Cro Cop. 3 walki gdzie główna role odegrały zapasy. No i napinka ukrainki do polki. Mały smaczek i zajawka na ich walke.