Skocz do zawartości

MMA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczerze to nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Nie pozorny ten Japoniec, przy Anzorze wyglądał jak z innej wagi. Wygrana przez poddanie chociaż w stójce od ciosów Czeczen też raz padł. Szkoda w sumie, że tak szybko mogła być dobra bijatyka.

Opublikowano

ch.ujowa gala

Bo bez pudziana i czeczena?

ch.uj z czeczenem, Mariuszka nie było. Widziałem wszystkie jego walki także tego. 

tak serio to po prostu walki nie porywały.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aska masakruje Esparze i mamy pierwszy w historii polski pas w ufc!!!!!!! co ona zrobila! mistrzostwo swiata, warto bylo zarwac nocke zeby zobaczyc taka mistrzynie w akcji w takim sztosie

Opublikowano

Tylko jeden post po największym sukcesie Polski w sportach walki o lat? Mam wrażenie, że ludzi bardziej jarają walki takich Ogórów jak Wach w boskie niż to. Swoją drogą Mamed pewnie płakał jak oglądał jak jego koleżanka klubowa zdobywa pas.

Opublikowano

Tylko jeden post po największym sukcesie Polski w sportach walki o lat? Mam wrażenie, że ludzi bardziej jarają walki takich Ogórów jak Wach w boskie niż to. Swoją drogą Mamed pewnie płakał jak oglądał jak jego koleżanka klubowa zdobywa pas.

Nie oszukujmy się, w Polsce popularne jest KSW a nie mma jako dyscyplina. Joanna większy rozgłos zdobyła zagranicą niż w kraju i szczerze wątpię żeby nadchodzące UFC w Krakowie jakoś nagle zmieniło tą sytuację.

Opublikowano

Całą nockę również zarwałem. Co za występ, Asia ukradła całe szoł, czego dowodem jest to, że Dana przyjeżdża na galę w Krakowie by obejrzeć ją z Asią i z innymi gośćmi specjalnymi, min:Forrestem Griffinem :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziadki dały najlepszą walkę na 1 polskim UFC, a podwórkowe gwiazdy z takim stylem mogą się powoli żegnać z najlepsza organizacją na swiecie i wracać do KSW gdzie wygrane z 3cim sortem zawodników dają nawet za przetrwanie.

Opublikowano

Słaba Karta słaba gala. Modlić się o to że przez ta gale nie zrezygnują z następnych w naszym kraju. Jedno jest pewne. Następną gale muszą zrobić z dobrą kartą. Inaczej jeszcze mniej biletów sprzedadzą. A czy ktoś wie ile oficjalnie wejściówek poszło ?

Opublikowano

Aż tak chuyowo było? Tzn o frekwencję pytam, bo resztę kiepścizny widziałem. Ale łokcie crocopa :tencokułsalmehayek:

Opublikowano

Nie wygladalo mi to n tyle ale niech im będzie. Ciut lepsza karta i było by mega. Gale uratował dziadek Cro Cop. 3 walki gdzie główna role odegrały zapasy. No i napinka ukrainki do polki. Mały smaczek i zajawka na ich walke.

• 1 miesiąc temu...