Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

udało mu się trafić, znowu będzie się woził fajterek yebany.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 335,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Forumek jak zwykle trzyma rękę na pulsie xD Tydzień temu w UFC (takie amerykańskie KSW) w ciężkiej się zadziało, dzisiaj JJ dała ognia i jeden Wojtas coś tam szarpie, trudno czekamy na Pudziana i ruch w temacie :]

Opublikowano

Wiadomka, (pipi)a sie działo tydzień temu , dziać się będzie w rewanżu który będzie wyglądać jak rewanż z JDS :)

Opublikowano

Chyba, że Cain znów całą parę wpuści w meksykańskie prostetutki, bo innego wytłumaczenia nie mam na jego sflaczałość xD

Opublikowano

Piotrek wczoraj też by ruska ogarnął tylko sędzia się nie popisał. Asia bogatsza o 50.000 dolarów, bonus za "walkę wieczoru".

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Blachowicz dostal kolejna walke w ufc,bedzie walczyl z Anthony'm Johnsonem  :huh:  Walka odbedzie sie 5 Wrzesnia na ufc 191 w Las Vegas.Troche dziwna decyzja UFC biorac pod uwage co Blachowicz ''pokazal'' w ostatniej walce.

A skoro juz tu spadlem ktos wie jak ona sie nazywa? :wub:

xJqD1Pb.gif

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Johnson musi się odbudować po przegranej z DC. Może być dobra wojna w stójce, dopóki Rumble nie trafi czymś ciężkim Janka. Tak czy siak trzymamy kciuki za Złoto Brodego ;)

Opublikowano

@Zaquair

Alexandra Grasso

A co do walki Janka z Rumblem to trochę dziwne zestawienie patrząc na ranking, bardziej się spodziewałem walki z Maldonado albo Rampagem.

Edytowane przez Wojthas

Opublikowano

Dlaczego dziwne zestawienie? Błachowicz jest na odbudowanie dla Johnsona ot tyle, jęsli będzie tak aktywny jak ostatnio walka nie wyjdzie poza 1 runde.

Opublikowano

Dziwne bo Rumble jest nr 1 rankingu swojej kategorii a na odbudowanie dostaje kogoś kto nawet nie jest w pierwszej dziesiątce, z całym szacunkiem dla Janka.

Opublikowano

Jak ja bym chcial zeby mi ta Alexandra zakladala trojkat po 10x dziennie 

Rumble sie nie popisal dobor przeciwnika to taki sam jak u tego pajaca Wawrzyka wczoraj ;f Wiadomo Janka sie lubi ale to nie ta Liga :/

Opublikowano

Chlopaką przydał by się psycholog , bo wchodza do klatki UFC i zbroja obsrana :/

Ale Andrzeja to ty szanuj!  Wczoraj w eliminatorze odprawił pretendenta , teraz pora na Wildera ale chodzą słuchy że po tym co wczoraj zobaczył nie chce wziąć walki !!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejna walka Rousey ktora mozna ogladac w gifie :D

SardonicConcernedHuman.gif

Opublikowano

A skoro juz tu spadlem ktos wie jak ona sie nazywa? :wub:

xJqD1Pb.gif

Swoją drogą Alexa bardzo korzystnie uchwycona, aż podobna do tej od wilkołaków z filmów dla gimberiady.

A co do Rondy

brazyliana mogła trzymać zamkniętą tą transwestycią mordę ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Alexa na propsie. Chcę zobaczyć jej walkę z Paige Vanzant.

A nasza Asia podobno na 90% dopiero w 2016 zawalczy, przez Klaudiusza. szkoda, że przed Gadelhą nie dadzą jej kogoś do obicia np. Moroz :D

Opublikowano

Blachowicz jednak nie bedzie walczyl z  Anthony Johnson tylko z Corey Anderson. Anthony Johnson bedzie walczyl z Jimi Manuwa.  

Opublikowano

Ale za to ma dostać spory bonus finansowy. I fajnie, że został na głównej karcie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba to powiedzieć, drugi z rzędu słaby występ Janka. Chyba najgorszy w jego karierze. Żeby paliwa mieć tylko na cztery minuty to wstyd. Dobrze że nie walczył z Rumblem, bo mógłby zebrać jakieś szybkie KO w takiej formie jak dziś.