Opublikowano 20 czerwca 20159 l Forumek jak zwykle trzyma rękę na pulsie xD Tydzień temu w UFC (takie amerykańskie KSW) w ciężkiej się zadziało, dzisiaj JJ dała ognia i jeden Wojtas coś tam szarpie, trudno czekamy na Pudziana i ruch w temacie :]
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Wiadomka, (pipi)a sie działo tydzień temu , dziać się będzie w rewanżu który będzie wyglądać jak rewanż z JDS
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Chyba, że Cain znów całą parę wpuści w meksykańskie prostetutki, bo innego wytłumaczenia nie mam na jego sflaczałość xD
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Piotrek wczoraj też by ruska ogarnął tylko sędzia się nie popisał. Asia bogatsza o 50.000 dolarów, bonus za "walkę wieczoru".
Opublikowano 21 lipca 20159 l Blachowicz dostal kolejna walke w ufc,bedzie walczyl z Anthony'm Johnsonem Walka odbedzie sie 5 Wrzesnia na ufc 191 w Las Vegas.Troche dziwna decyzja UFC biorac pod uwage co Blachowicz ''pokazal'' w ostatniej walce. A skoro juz tu spadlem ktos wie jak ona sie nazywa? Edytowane 21 lipca 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 21 lipca 20159 l Johnson musi się odbudować po przegranej z DC. Może być dobra wojna w stójce, dopóki Rumble nie trafi czymś ciężkim Janka. Tak czy siak trzymamy kciuki za Złoto Brodego
Opublikowano 22 lipca 20159 l @Zaquair Alexandra Grasso A co do walki Janka z Rumblem to trochę dziwne zestawienie patrząc na ranking, bardziej się spodziewałem walki z Maldonado albo Rampagem. Edytowane 22 lipca 20159 l przez Wojthas
Opublikowano 22 lipca 20159 l Dlaczego dziwne zestawienie? Błachowicz jest na odbudowanie dla Johnsona ot tyle, jęsli będzie tak aktywny jak ostatnio walka nie wyjdzie poza 1 runde.
Opublikowano 22 lipca 20159 l Dziwne bo Rumble jest nr 1 rankingu swojej kategorii a na odbudowanie dostaje kogoś kto nawet nie jest w pierwszej dziesiątce, z całym szacunkiem dla Janka.
Opublikowano 22 lipca 20159 l Jak ja bym chcial zeby mi ta Alexandra zakladala trojkat po 10x dziennie Rumble sie nie popisal dobor przeciwnika to taki sam jak u tego pajaca Wawrzyka wczoraj ;f Wiadomo Janka sie lubi ale to nie ta Liga
Opublikowano 22 lipca 20159 l Chlopaką przydał by się psycholog , bo wchodza do klatki UFC i zbroja obsrana Ale Andrzeja to ty szanuj! Wczoraj w eliminatorze odprawił pretendenta , teraz pora na Wildera ale chodzą słuchy że po tym co wczoraj zobaczył nie chce wziąć walki !!!
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Bla bla bla Cyborg Bla bla bla ona by jej naklepala Bla bla bla Za 3 2 1...
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l A skoro juz tu spadlem ktos wie jak ona sie nazywa? Swoją drogą Alexa bardzo korzystnie uchwycona, aż podobna do tej od wilkołaków z filmów dla gimberiady. A co do Rondy brazyliana mogła trzymać zamkniętą tą transwestycią mordę ;p
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Alexa na propsie. Chcę zobaczyć jej walkę z Paige Vanzant. A nasza Asia podobno na 90% dopiero w 2016 zawalczy, przez Klaudiusza. szkoda, że przed Gadelhą nie dadzą jej kogoś do obicia np. Moroz
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Blachowicz jednak nie bedzie walczyl z Anthony Johnson tylko z Corey Anderson. Anthony Johnson bedzie walczyl z Jimi Manuwa.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ale za to ma dostać spory bonus finansowy. I fajnie, że został na głównej karcie.
Opublikowano 6 września 20159 l Trzeba to powiedzieć, drugi z rzędu słaby występ Janka. Chyba najgorszy w jego karierze. Żeby paliwa mieć tylko na cztery minuty to wstyd. Dobrze że nie walczył z Rumblem, bo mógłby zebrać jakieś szybkie KO w takiej formie jak dziś.