Gość Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Może fanem Błachowicza nie jestem, a jego walki nigdy mnie nie grzały ale ma u mnie większy szacunek, że spróbował niż grand master Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie. A ile będzie po karierze pyerdolenia co to by nie zrobił i komu nie naebał gdyby mu się chciało. Pfffuck you very much. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 No i to by było na tyle w UFC Podobno dostal jeszcze jedna szanse. Cytuj
rasomaso 3 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Pisał że robi dłuższą przerwę w startach, aby wszystko sobie ogarnąć. Oby wrócił zmotywowany i mocniejszy. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 Tez słyszałem ze ma kolejna walkę w UFC ale za co to nie wiem , może Joana lobbowala Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 8 września 2015 Opublikowano 8 września 2015 W UFC zazwyczaj jest tak że po 3 przegranej walce z rzędu idzie się na bruk. UFC to nie KSW trzeba mieć tutaj power w łapie i nieziemska kondycje. Janek troszkę się obsrał i zgubił wszystkie swoje atuty. Może z nożem na gardle da lepszy popis. Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 A jakie Jan ma/miał atuty? (żeby nie było poważnie pytam). Może prawda jest taka, że jest zwykłym przeciętniakiem? Odstawał od niektórych w KSW i wyglądało jakby miał atuty? Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Ma chociażby wartość marketingową na kolejną galę UFC w Polsce. Janek to solidny zawodnik, wiadomo że do pasa się nie dopcha. Wyszedł mu debiut, w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :] Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Ale ta pierwsza gala wypadła słabo i nie chodzi mi o fightcard. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Poszło ok 10 000 biletów, wiec jak na gale z praktycznie zerową promocją i brakiem umowy z żadnym z liczących się kanałów tv to według mnie nie jest aż tak słabo. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :] Przeciez z Manuwa tez mu kondycha padla. Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie. Mamed po prostu wybral kase i bycie gwiazda ligi C,niz bycie nikim w Lidze A. Plus wiek pewnie zrobili swoje Mamed ma juz 35 lat,w ufc w tym wieku to ludzie raczej mysla o konczeniu kariery niz zaczynaniu w ufc. Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 w walce z Manuwą akurat oboje nic nie pokazali, a teraz po prostu padł kondycyjnie. W lidze mistrzów przecież nie zawsze się wygrywa :] Przeciez z Manuwa tez mu kondycha padla. Ale nie wyglądał tak tragicznie jak ostatnio. Cytuj
Gość Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Khalidov który już nigdy do UFC nie wejdzie.Mamed po prostu wybral kase i bycie gwiazda ligi C,niz bycie nikim w Lidze A. Plus wiek pewnie zrobili swoje Mamed ma juz 35 lat,w ufc w tym wieku to ludzie raczej mysla o konczeniu kariery niz zaczynaniu w ufc. To co zrobił i kim jest to ja wiem. Nie trawię tylko pyerdolenia, że to jakiś tam szczyt, mistrz itp. Sportowo i ambicjonalnie udowodnił tylko, że jest królem remizy, nie traktuję go poważnie. 3 lata temu spokojnie mógł iść, teraz też, wybrał pewną kasę, niech dalej masteruje KSW, nie moja brocha. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Carolek ma racje. Bal sie zaryzykowac i wejsc na prawdziwy szczyt, a wybral pieniadze i januszy. Ale jak zrobil tak chcial, ale u mnie stracil wiele ta decyzja. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Carolek ma racje. Bal sie zaryzykowac i wejsc na prawdziwy szczyt, a wybral pieniadze i januszy. Ale jak zrobil tak chcial, ale u mnie stracil wiele ta decyzja.Bardziej rozpocząć wędrówkę na prawdziwy szczyt , a nie jakieś podrabiane KSW Cytuj
Gość Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Kowalkiewicz podpisała z UFC. Szacun za ambicję. Coś tam gada, że odbierze pas Jędrzejczykównie... 1 góra 2% szans jej daję. Cytuj
rasomaso 3 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 (edytowane) Fajnie, życzę jej całym serduchem sukcesów, ale jakoś nie widzę jej tam w walce z czołówką dywizji. Oby teraz rozwinęła się i pokazała progres, bo dużo zawodników uznaje za sukces i spełnienie marzeń samo dostanie się do UFC, a walki dają już słabe. I nie piszę tu tylko na przykładzie Janka. War Karolina!!! Edytowane 21 września 2015 przez rasomaso Cytuj
rasomaso 3 Opublikowano 21 września 2015 Opublikowano 21 września 2015 Grabowski też w UFC :D:D Na Damiana liczę że da kilka dobrych walk. Potencjał jest i warunki, teraz tylko trening i czekam na pierwszą walkę. Co za dzień Cytuj
Ore 188 Opublikowano 4 października 2015 Opublikowano 4 października 2015 Mauler znów o włos. Szkoda. Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Ale był miodek wysokiej próby. Pierwszy krok Northcutta w UFC, te soczyste naturalnie wyprowadzane łokcie m m, no i ogólnie ciekawe co z gnojka wyrośnie. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Mauler znów o włos. Szkoda. O włos raczej nie ale jak zawsze dobra walka. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Hallmanna kariera w ufc raczej dobiegla konca https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=r878FVcKrLw Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 (pipi) w Hallmana... Held przegral swoja walkę Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 listopada 2015 Opublikowano 8 listopada 2015 Ale wstydu nie było , zreszta u Hallmana tez. Heldowi może to w sumie na dobre wyjsć bo nie bedzie miał blokady jako mistrz na przejście do UFC. Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Ktoś tutaj będzie śledził walkę Jędrzejczyk na UFC 193? Chyba czas zarwać nockę, bo babka daje GOTY widowisko Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 14 listopada 2015 Opublikowano 14 listopada 2015 Jedyne walki ktore mnie interesuja to obie walki opas,a walke Rousey pewnie zmiesci sie w gifie. Wiec watpie,ze bede siedzial i czekal. Ale jak nie bede spal to pewnie obejrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi