Opublikowano 14 maja 20168 l Pewnie też bym się skusił na całość ale jutro na 7:30 do roboty więc tylko karta główna tym razem. Liczę na Browna że dołoży nudnemu Maji...i po cichu na Stipe acz łatwo nie będzie szczególnie na "podłodze"
Opublikowano 15 maja 20168 l Gala jak narazie mega za(pipi)ista. Sa wojny jak Cumminsa z Nogueira czy teraz Medeirosa z Trinaldo. Oby tak dalej.
Opublikowano 15 maja 20168 l No nareszcie, Barberena, przytemperował trochę motłoch. Brown pięknie jakiegoś łacha z widowni posadził na dupę, rekompensata za walke... Barberena świetnie, lubię ten jego spokój, przegląd i ładowanie co w danej sytuacji najlepsze, okejka. E: dzikusy yebane, instant justice Edytowane 15 maja 20168 l przez Gość
Opublikowano 15 maja 20168 l HAHAHAHAHA! Ale go zgasił xDD Za całą tą szopkę w czasie wejścia Werduma, za te faki prosto w twarz, wyzwiska, liścia którego prawie Miocic wyłapał od jakiegoś parcha, pomyślałem ale by było pięknie jakby to całe dzikusowo uciszył> Po prostu banderas.
Opublikowano 15 maja 20168 l Ta walka Jakare co ja ostatnio z Yoelem na koksie przegrał myślałem że będzie NC albo w ogóle wymazana z rekordu ale jak widać UFC promuje sterydy xD
Opublikowano 20 maja 20168 l Tymczasem pod remizą: Popek ma walczyć jeszcze w tym roku w KSW... JJ szykuj piniondze na pejperwiu.
Opublikowano 21 maja 20168 l Tak się zastanawiałem przez chwilę ale przypomniałem sobie że w KSW nie ma kontroli dopingowej więc jest to realne. Może będą zapodawać po kresce przed wejściem do klatki dla lepszego widowiska :-P Tak czy siak mam nadzieję że dostanie baty...
Opublikowano 21 maja 20168 l Za tydzien powraca moj ulubiony zawodnik ktoremu kibicuje kupe lat, a ktory przez ponad ostatnie 1,5 roku leczyl kontuzje. Wierze, ze bedzie mistrzem, bo go na to stac. Obserwujcie za tydzien Rick Story
Opublikowano 21 maja 20168 l On nie ma jakiegos prawomocnego wyroku w PL czy cos w ten desen? Dogadał się podobno. Historia będzie podobna jak z Dada ileś tysięcy, padnie na zawał.
Opublikowano 21 maja 20168 l Chłopaki, KSW to widowisko bekowe z zawodnikami z kosmosu, Popuś się do tego domu wariatów nadaje, będzie pociesznie. Walki Popka można pooglądać sprzed lat, ciekawe czy narkotyki nie zniszczyły go już na tyle by walczyć technicznie a nie na pałę jak Pudzian. Jestem ciekaw oprawy Popka, król Albanii musi z impetem wjechać. Owacje będą na stojąco. Polsat wie jak zarobić hajsy.
Opublikowano 26 maja 20168 l No jako przeciwnika widziałbym kogoś z trójki Bazelak/Wiśnia/Waluś. Oczywiście na dystansie 2 x 5, przy czym i tak obawiałbym się o prawdziwego Albańczyka, gdyby walka poszła na pełnym dystansie.
Opublikowano 27 maja 20168 l walka wieczoru xd super gala bulwo tutaj walka mameda dla tych co nie oglądali gali ahahaha co za WAŁEK pas oddał xd Edytowane 27 maja 20168 l przez sosnaa