Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

hahahaha, 3 rundy lezec jak suka na podlodze i zwyciestwo xDDD

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 332,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

mamed coś chyba w Soulsy grał, za dużo w udźwig ładował i fakt rolle ładne wychodziły, ale stamina leży 

Opublikowano

niech juz szukaja i rezerwuja terminy w halach na wsiach, dwa nabijacze duzych hal i ppv dzis pieknie pokazali klase - jeden to w ogole dzis swoja przyszlosc w tym sporcie dal pod watpliwosc, drugi sobie roczna przerwe chce robic

Opublikowano

To jest po prostu pi.erdolona komedia gorsza niz w przypadku zgubionych karteczek przez sedziow w walce Pudziana z "Kolosem".

Unikanie meskiej walki ze strachu przed nokautuajcym ciosem turasa,rozkraczanie sie co chwila jak kurtyzana w parterze, a do tego pizganie fikolkow jak na zajeciach korekcyjnych.

Wiadomo o co chodzi, ale kretyni powinni przyjac to na klate, dac mamedowi rewanz za pol roku namawiajac do tego zeby jednak probowal walczyc a tak dla mnie sa juz skonczeni jako widowisko sportowe.

Opublikowano

Ogórkowy Mistrz Federacji Pod Remizą wciskał kilka razy pas zwycięzcy, dopiero jak chwilę ochłonął zabłysnął: oddawał bo lubi wygrywać zdecydowanie, kur.wa szczę ze śmiechu po tej szopce xD

39letni Turek wygrał 2 i 3 rundę. Statystyki: 2 runda - Czeczen kładł się 11 razy na plecy, 3 runda - 6 razy + 3 fikołki xD Punktów karnych za to 0.

Jak idzie sobie na rok odpoczynku to wakujący pasek i walka o niego Materli i Karaoglu zdaje się być pewna.

Trochę widzów zgubią ale przecież na horyzoncie już Popuś i interes się kręci.

Dobrze, że w niedzielę ufc to się człowiek odchami...

Opublikowano

Prędzej czy później musiało do tego dojść. Całe szczęście, że nie musiałem tego oglądać. Jutro elegancko sobie luknę UFC.

Opublikowano

Dla mnie całe to KSW to zwykły kabaret i popieram takiego Błachowicza, że przeszedł do UFC. 

Opublikowano

a mialem na to wydac pieniadze XD 

chu.jowa ta gala okropnie, props jedynie dla Gamera i Wrzoska, ktoremu swoja droga powinni teraz kornika dac :) 

Opublikowano
  W dniu 28.05.2016 o 15:35, gtfan napisał(a):

Problem w tym że mamy 10-cio punktową skalę oceniania a sędziowie i tak przyznają zawsze 10-9 dla lepszego, nie ważne czy miał ogromną dominację czy zadał 1 cios więcej. Stąd wczorajszy werdykt, czy chociażby ostatnio Silva vs Bisping. Musi się to zmienić nawet dla samego widowiska, ocena powinna być bardziej jasna i czytelna, no i bardziej zróżnicowana niż teraz...

Skala jest tylko pozornie 10pkt ,bo nawet po mega w(pipi)u i przetrwaniu rundy niżej jak 7:10 nie punktują .
Opublikowano

Nie pierwszy raz lecial ten hymn. Ale teraz nagle ludzie sie tym jaraja. Zeby nie bylo,ze klamie,KSW 31(Rok temu. 23 maja). I wydaje mi sie,ze na KSW 22 tez wchodzil do tej samej muzyki ale nie moge znalezc,zadnego linku z tamtej walki. Dobra znalazlem,wchodzil do innej

https://www.youtube.com/watch?v=EjrUvt7sF7U

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Hahaha Cockhold się przejechał XD

Bardzo dobrze, pajacować też trzeba umieć #teamconor