Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 332,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Krwa co tam sie od(pipi)alo akurat wszystkie strimy mi wywalilo jak pudzilla wszedl do klatki XD

Opublikowano

Ale nie można powiedzieć, dla niepoznaki Pudzilla przyjął na mordę jeden "cios" zanim przeszedł do rzeczy.

Opublikowano

Skojarzyło mi sie z walką gdy Pudzian znokautował kolesia w ciągu pięciu sekund. Przynajmniej wybił temu popkowi MMA z głowy na lata.

Opublikowano

Trafił mnie! Trafił!

Boże xD

Opublikowano

założyłem się z 13 letnim kuzynem o liścia na pysk i dychę, że pudzian wygra (młody kompletna szajba na punkcie popka) :pawel:

ale mu chlasne :cool::lapka:

Opublikowano

może niech zrobią program na tvnie z pudzianem. Tak jak jest Taniec z Gwiazdami to niech nazwą to "Walki z Pudzianem". Zapraszaja celebrytów i niech walczą z Mariuszem, kto dłużej wytrzyma. Niech też wrzucą ścianę z czasami na wzór top gear.

Opublikowano

Ciekawe czy wyczają potencjał marketingowy walki Popka z Bonusem

Opublikowano

Bonus coś tam przebąkiwał, że ma walczyć z Popkiem w przyszłym roku, ale on tyle farmazonów już opowiadał, że nie wiadomo.

Opublikowano

Pudzian powinien zmierzyć się z jakimś poważnym przeciwnikiem. Tyson może być.

Opublikowano

heavy brain wrecking xd obstawiam ze popek po powrocie do "muzyki" po tej walce bedzie klepał same rozkminy zyciowe xd

Opublikowano

co ty

prędzej 'je.bac mariusza je.bac mariusza, jego stara ustami mój benis rusza'

Opublikowano

Jak myslicie ile Paweł wziął kasy za te kilka ciosów przyjętych na gardę?

Sedzia najlepszy...

Opublikowano

Przecież on ewidentnie się (pipi) specjalnie przewrócił, ani nie dostał, ani o nic nie zachaczyl.. Dramat (pipi)

Dramat to jest z ludzi ekscytujących się tym cyrkiem. Pozdro.