Opublikowano 23 grudnia 20177 l https://gfycat.com/QuerulousSparklingDalmatian patus w akcji Edytowane 23 grudnia 20177 l przez Sig
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Popek i Guernica- wspaniała walka dwóch karpi z Tesco, za to Wrzosek, Koike sztos dyspozycja. Soldic tez zaskoczyl, ze tak sponiewieral Borysa ze naroznik musial go poddac
Opublikowano 24 grudnia 20177 l czy ja dobrze widzę, że Szpilka nawet w aktora nie potrafi trafić prostym ?
Opublikowano 24 grudnia 20177 l Brawa dla aktora, mam nadzieję, że popek nie wróci do oktagonu. Beka ze Szpilki, jeden pajac broni drugiego.
Opublikowano 24 grudnia 20177 l Szkoda, że adrian igła nie wszedł do tej klatki z metalowym krzesełkiem xd
Opublikowano 24 grudnia 20177 l Nie zdziwilbym sie jakby Szpilka i od tego Oswiecimskiego dostal wpier.dol. Zamiast aferzyc mogl podpowiedziec popkowi jak zachowywac sie kiedy jest sie wynoszonym nieprzytomnym z ringu jak po fikaniu do wildera.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Borek potwierdził, że to była ustawka. Rozumiem medialny szum, reklamę itp, ale to już pomału przypomina Wrestling. Dzisiaj Szpilka powiedział, że wchodzi do Klatki. Od stycznia rusza z treningiem MMA. Na nic się zdały rady Najmana (xD) że to syf i dla boksera tam nie ma miejsca.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Ustawka, że miał wejść do klatki i powiedzieć parę słów na temat swojego przyszłego skoku na kasę w ksw, a nie napyerdalaniu nieprzytomnego Oświecińskiego po głowie.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l No tak, masz rację. Z drugiej strony kiedy ten Szpilka się nie szarpał? Chyba tylko przed walką z Kownackim. Dla Artura, to już ostatni dzwonek, żeby zarobić grubsza kasę. W światowym boksie gość już nie istnieje, a jego debiut w KSW przyciągnie ogromną publiczność. Pewnie dlatego olał PBN i walkę z Zimochem, hajs mniejszy a ewentualne zwycięstwo i tak mu guzik daje i razem będą się napyerdalac w KSW. Niby ma mieć walkę w marcu "ale ręką i nie wiadomo sratata ". Wątpię że pogodzi trening boksera i MMA jednocześnie. Edytowane 26 grudnia 20177 l przez chris85
Opublikowano 27 grudnia 20177 l W dniu 24.12.2017 o 01:23, ścierpła mi noga napisał: czy ja dobrze widzę, że Szpilka nawet w aktora nie potrafi trafić prostym ? W nieprzytomnego aktora.
Opublikowano 9 stycznia 20187 l Jednak po fali hejtu, Szpilka zostaje przy boksie xD pewnie do następnego wpyerdolu.
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Może będzie też DJ v TJ oraz Cyborgówna z Amandem na tej samej gali.
Opublikowano 3 marca 20187 l ma ktoś jakiś stream piracki KSW? Edytowane 3 marca 20187 l przez MAJOR SZEJDI
Opublikowano 17 marca 20187 l Janek wlasnie przed chwila wygral z Manuwą, swietna walka i bardzo dobra dyspozycja naszego Wiedźmina.
Opublikowano 2 kwietnia 20187 l Tony out, Max in. Zaskoczony nie jestem niemniej doceniam absurd sytuacji (naderwanie więzadła w kolanie podczas przywitania). To wciąż może być dobra bitka.
Opublikowano 2 kwietnia 20187 l Może pod koniec kariery uda im się zawalczyć. Kpina. Kolejne przełożenie walki tym razem z powodu Tonego. Teraz pozostaje mi tylko czekać na walkę Wonderboya z Tillem. Edytowane 2 kwietnia 20187 l przez MYSZa7
Opublikowano 2 kwietnia 20187 l J A P I E R D O L E... Do tego fortuna u buka przeszła koło nosa, pięknie. Edytowane 2 kwietnia 20187 l przez Gość
Opublikowano 5 kwietnia 20186 l Jeszcze trochę to chuy strzeli całą tą gale tyle się odpier.dala... 2 godziny temu, Wojtas1986 napisał: Ale byłaby heca jakby Max ubij Kebaba Serce za nim głowa z a ruskim. Khabib Max, tak to widzę.
Opublikowano 5 kwietnia 20186 l http://www.lowking.pl/list-gonczy-conorem-mcgregorem-artem-lobov-zdjety-rozpiski-ufc-223/ (pipi)a jakie jaja. Conorowi trochę odyebało.