Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 10 godzin temu, Karolek napisał: Jeszcze trochę to chuy strzeli całą tą gale tyle się odpier.dala... Khabib Max, tak to widzę. Jest możliwe mimo to kibicuje Maxowi. Dziwne przeczucie mam ze Rose znowu ogarnie JJ. Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Ja też stawiam na Rose ale jest dla mnie zdecydowaną faworytka i myślę, że JJ padnie jak ostatnio. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 A następna obrona Rose z KK i oddaje pas wspaniały scenariusz . Cytuj
Ore 188 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 18 godzin temu, Ore napisał: Jeszcze Khabib może wagi nie zrobić... OK, Max nie zrobił wagi...koleś w piórkowej walczy normalnie, ile oni ścinają? Pettis na zastępstwo zastępstwa. Walka o pas. Conor krul. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Iaquinta vs Nurmagomedov, 3 rundy, co-main event ja pie,rdole tyle dobrze, ze dagestanczyk w ogole zawalczy Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 /Aaa jednak main event, no ale jak Iaquinta wygra to i tak nie dostanie pasa bo przestrzelil z waga Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Conora dadzą z Khabibem o pas przy którejś z następnych gal. Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2018 Opublikowano 6 kwietnia 2018 Cyrk. Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Conora dadzą z Khabibem o pas przy którejś z następnych gal. Tak, gdzieś na ufc 500 powinny się wyrobić. Jak dobrze pójdzie. Cytuj
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Z kamerą wśród zwierząt: Jeśli to ustawka to niezła, a jak nie to czekam na connora wychodzącego krokiem kowbojskim z pierdla xD Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 ustawka na kilometr, kamery wszędzie i robienie z tego show, Amerykanie są w tym mistrzami, ze wszystkiego zrobią przedstawienie Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Mnie ciekawi historia z Rayem Borgiem, bo tez wyleciał z ropiski i niby szkło trafilo w rogówke, a na tym filmie nie widać, żeby cos mu się dzialo, w dodatku jest w brylach. Wiec czy to ustawka czy jakiś podkład, żeby o(pipi)ilc rudego z hajsu? Jeszcze pracownicy UFC płaczą , ze myśleli ze umrą( jakby byli na safari w Iraku). Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 (edytowane) Tak to działa. Pewnie pięć minut, po tym zdarzeniu przyjechały cztery takie same autobusy, tym razem z prawnikami. Założę się , że nawet kierowca, będzie chciał 250 000$, bo dostał takiego szoku, jakby mu stado wilków rozszarpało rodzinę na jego oczach. No ale to jest Ameryka, a Rudy ma z czego płacić. Edytowane 7 kwietnia 2018 przez chris85 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Spoiler UFC 217 Rose Namajunas vs Joanna Jedrzejczyk UFC 223 Rose Namajunas vs Jakas Polka Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Ale ona pyerdoli kocopoly, trzeba było wygrać zdecydowanie tak jak sie deklaruje to niebyłoby rozczarowania . Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Nie ogladalem, faktycznie walek sedziow czy (pipi) glupoty? Nie ogladalem, faktycznie walek sedziow czy (pipi) glupoty? Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Nie było wałka, większy numer był jak dali split decision(na szczęście nie wplynelo na wynik) u Kowalkiewicz. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 (edytowane) Żaden wałek, jak idziesz na final bossa w grze to się liczy czy go pokonasz a nie ile low kicków po evade trafisz. A Conor w bielutkich trampeczkach i super audio z dystansu to genialna PRowa ustawka. Rozgłos jest, wszyscy chcą zobaczyć walki, a McGregor zostanie teraz zawieszony przynajmniej na rok, więc dalej nikt mu nie odbierze mistrzostwa i kura będzie znosić jaja. Edytowane 8 kwietnia 2018 przez selene zły przecinek Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 ok zobaczylem walke - sprawiedliwy wynik niesamowicie asie zyebali w tej ameryce w tym american top team, po chyu sie tam pchala, bylaby mniejsza celebrytka ale miala zostac w olsztynie, a tak w 1,5 roku wyprali ja z kazdego z atutow Cytuj
Ore 188 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 1 godzinę temu, selene napisał: Żaden wałek, jak idziesz na final bossa w grze to się liczy czy go pokonasz a nie ile low kicków po evade trafisz. A Conor w bielutkich trampeczkach i super audio z dystansu to genialna PRowa ustawka. Rozgłos jest, wszyscy chcą zobaczyć walki, a McGregor zostanie teraz zawieszony przynajmniej na rok, więc dalej nikt mu nie odbierze mistrzostwa i kura będzie znosić jaja. Khabib ma jedyny pas w 155 obecnie. Tony też stracił swój. Cytuj
Mani 685 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Ficuś napisał: ok zobaczylem walke - sprawiedliwy wynik niesamowicie asie zyebali w tej ameryce w tym american top team, po chyu sie tam pchala, bylaby mniejsza celebrytka ale miala zostac w olsztynie, a tak w 1,5 roku wyprali ja z kazdego z atutow Zgadzam się. Ale 46-49 to raczej nie jest sprawiedliwy wynik patrząc na całą walkę. Moim zdaniem Aśka to wygrała, ale tak jak @selene pisze, trzeba było wygrać KO czy poddaniem i nie byłoby niedomówień. EDYTA: Rose musiała ostro Aśce naklepać skoro ta na konferencji po walce wali sloganami typu "to ja jestem królową". Oj Asia się chyba skończyła i daleko odpłynęła. Chyba jak Ronda. Liczę, że niedługo Karolka dostanie shota. Choć ten split to był niesmaczny żart i chyba któryś z sędziów posuwa Felicję bo innego wytłumaczenia nie znajduje. Edytowane 8 kwietnia 2018 przez Mani Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Powtarzam się po każdej walce JJ od przejścia do usa, równia pochyła, za to morda coraz głośniej szczeka. 1, 2 runda dla Rose, 3 JJ, 4 na dwoje babka wróżyła, 5 Rose. Z mordy galareta. Co ona pier.doli jeszcze? U KK standardowo czyli do końca nie wiem czy wygrała czy nie, niby twardo na nogach ale swoje zbiera, niby dużo punktuje, ale delikatnie (poza strzałem co posadził JJ). Zawsze mi się ciężko te walki ogląda ale ona się już nie zmieni. Przynajmniej wie co to sportowa postawa, a nie kur.wisko rozwydrzone. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Cieżko bedzie sie jej odbudować wypajacowala swoje chciałoby sie powiedzieć , Rose rozwaliła jej głowę , 3 fight tak samo by sie skończył . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi