Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Z głowa u niego tez nie za dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 27 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2016 Nie wierzę, że Anderson Silva przegrał tę walkę, nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 27 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2016 Nic nie robil by wygrac. Dobrze, ze przegral. Brawo dla Omielanczuka i Jotki, fajne walki. Ogolnie gala srednia, zabraklo wojny na ringu, wszystkie walki na spokojne tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 27 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2016 Ściany pomogły Bardzo dobry pojedynek, Silva mógł wykończyć ale mu się chyba nie chciało. Bravo dla Michała za serce i wolę walki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 28 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2016 Omielanczuk i ten drugi wypad z UFC bo to wstyd dla takiej organizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 A niby dlaczego Omielanczuk? Zawalczyl dobrze. To ta syryjska ciota sie osmieszala. A spider sie skonczyl - i dobrze, bo nigdy go nie lubilem. Jego pojedynek przypominal mi walki Mayweathera czyli nudno, uniki, pajacowanie i zero ofensywy. Wrocil w ujowym stylu, ale mi to nie przyszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Omielanczuka nie widziałem ale mam wrażenie że większości Polaków wystarczy sam angaż do Ufc a liczy się styl w jakim się walczy, ma być widowiskowo,ma być nie tylko efektywnie ale i efektownie, tego chce widz. Co do Silvy to jak na taką przerwę i 4 dychy na karku to nie ma co narzekać ale jego era się już skończyła... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Jeden i drugi już w trakcie 1 rundy bez paliwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 (edytowane) Omielanczuk dal walke lepsza niz kilku ostatnich ciezkich. Ladnie pracowal. Syryjczyk swoim sciemnianiem niszczyl widowisko. Ja sie nie zgodze, ze wiekszosci wystarczyl angaz. Jotko imo swietny talent, wygral wczoraj z anglikiem ktory byl uznawany za dobry talent. Ogolnie bardzo widowiskowo Jotko walczy, mi sie podoba. Bardzo lubie pletwala i tez daje rade, a jego chyba 2 walki byly walkami z bonusem za walki wieczoru. Mamy mistrzynie przeciez tez , a Karolina tez dala swietna walke. Ogolnie dla mnie jedyny kto zawodzi to Blachowicz, bo liczylem, ze pokaze wiecej. Moze jeszcze zablysnie. Reszta polakow juz spoko. Edytowane 29 lutego 2016 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Pletwal dał się również złapać na koksie więc nie ma się czym jarać. A jego walka z Alem Iuaquinta która widziałem na żywo w Manchesterze to była najgorsza rzecz jaka widziałem na żywo koleś miał tylko udany debiut w Brazyli gdzie dostawał oklep cały czas ale w końcu jakimś cudem udało mu się wyciągnąć kimure. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Zostal zlapany, odbebnil i nie ma co wspominac. Gosc walczy dla mnie swietnie, podoba mi sie styl, moj Polski ulubieniec. Moze nie szybki, ale cala walke swoim tempem idzie do przodu. Jest waleczny. Oklep w Brazylii tez jest imo nie trafiony. Wygral tam przeciez 2 razy, raz przegral Tibauem ktorego tez bardzo lubie, ale powiedzmy sobie szczerze - gdyby tamta walka byla po za Brazylia to pletwal by wygral, bo byl ciut lepszy mimo, ze walka byla zacieta i wyrownana. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 Ty chyba inne walki oglądasz bo że się nie znasz to osobna sprawa. Super fighter qrwo 3 przegrane z rzędu z januszami w słabym stylu. http://m.sherdog.com/fighter/record/Piotr-Hallmann-53375 Jeszcze na koksie xDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 29 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lutego 2016 MMA ogladam od czasow gdy sie sciagalo gale z neta 98r, a na Dreamcascie latalo UF takze skoncz swoje gimbo prowokacje. Gdybys ogladal te walki to bys nie pierdzielil glupot. Z Tibauem przegral, bo bylo w Brazylii, a walke wygral. Ostatnia walke przewazal ale dostal gonga. Pech, ale zawalczyl ladnie. Z Magomedem sedzie przerwal imo za szybko po roscieciu. Takze skoncz pierdzielic, bo nawet nie mowilem o bilansie tylko o ladnych walkach co bylo odpowiedzia na to, ze Polacy sie nie staraja i nudno walcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 To co, ustawka kolo smietnikow za Big Benem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 To już dzisiaj. Król odbiera kolejny czek, a na UFC 200 obija twarz Robbiemu. #teamconor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 W Zasadzie jutro o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 (edytowane) I moja Misha z Holy. Bedzie sie dzialo. Licze na Diaza i jak zawalczy tak jak ostatnio to bedzie ciekawie. Edytowane 5 marca 2016 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 najlepsza część dzisiejszej gali Diazowi większych szans nie daje, dostał walkę, że tak powiem z marszu, nie było możliwości dobrze się przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Już go usprawiedliwiasz bez przesady... to mma 1 cios i wszystko może się zdarzyć. Ja liczę na Mieshe że w końcu zdobędzie pas ale łatwo nie będzie i musi mieć dobrą taktykę (czytaj sprowadzić do parteru i tam pozostać). Oczywiście liczę na Conora iż pozamiata sepleniącego Diaza w spektakularny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Ale Miesha nic nie potrafi , walka do jednej mordy chyba ze udusi rywalkę albo jakaś dźwignie założy w co watpię . Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 W ostatnim czasie nie byłem na bieżąco, więc kiedy wszedłem dzisiaj do tego tematu i przeczytałem post Ore, to aż się ucieszyłem. Tak, to przecież dzisiaj (jutro) odbędzie się pojedynek Dos Anjos vs McGregor o pas lekkiej, który jako jeden z nielicznych fightów w ostatnim czasie mnie zainteresował. Ta... Dos Anjos vs McGregor... Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Bedorf z walki na walke coraz bardziej moze sie podobac. Narkun podobnie. Ale dobra, o ktorej mniej wiecej mozna spodziewac sie Conora w klatce? Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Myślę że nie wcześniej niż 6 a bardziej prawdopodobne koło 7 chyba że walka będzie trwała około 13 sekund to łatwo przegapić :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 5 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2016 Bedorf świetną lawinę ciosów wyprowadził, ma facet kondycje bo każdy z nich swoje ważył. Narkun też bardzo pozytywnie, ale wydaje mi się, że sędzia mógł jeszcze chwilę odczekać z tym przerwaniem walki, ale może to tylko takie mylne wrażenie po reakcji brazola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 6 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2016 OMG co za leszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi