Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Rumble to typowy zabijka , JJ jest za inteligentny dla niego w oktagonie rzecz jasna [emoji2]
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Właśnie jak dobrze wiemy zdarzają mu się "chwile zapomnienia", taka bomba w 1-2 rundzie mołaby ustawić pjedynek. Swoją drogą DC ma łeb z betonu, że przyjął 2 ciosy od Antka i mimo to zdoył pas.
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Mam nadzieję że JJ już nie wróci do Ufc bo to tępy typ ale znając życie wrzucą go do klatki szybciej niż myślimy :| Fakt chciałbym zobaczyć Rumbla w walce z JJ bardziej niż z DC bo to już było i byłaby powtórka a z JJ dawałbym mu większe szanse żeby w końcu znokautować Kościstego...
Opublikowano 2 września 20168 l Jakie typy na Hamburg? Coś mi mówi że Błachowicz może zaskoczyć jak nie to może być jego koniec w UFC.
Opublikowano 2 września 20168 l Albo albo też mi się tak wydaje choć jeśli nawet przegra ale da/dadzą dobrą walkę nie wykluczone że jeszcze powalczy.
Opublikowano 4 września 20168 l Dobra main card w Hamburgu, Knockout Badera na Lafitim No i niezła walka Janka, gdzie w stójce radził sobie naprawdę bardzo dobrze z Gustafssonem, szkoda tylko że nie radził sobie kompletnie z obaleniami Szweda, a później walką w parterze, dzięki którym The Mauler spokojnie wygrał tę walkę. Warty wzmianki utwór przy którym wychodził Błachowicz: Podobnie walką w parterze wygrał Barnett, nie dał szans Arlowskiemu i zakończył walkę rear naked chokiem.
Opublikowano 11 września 20168 l Nie oglądam MMA, ale jako fan wrestlingu byłem, oczywiście, zainteresowany walką CM Punka. I o ile nie liczyłem na cud tak to co pokazał Brooks było słabe. Bardzo słabe. A w kontekście jego wypowiedzi i wielkiego ego jakie pokazał po tym jak odszedł z WWE, ekstremalnie słabe. Szybki wpieprz i koniec kariery No cóż, nie każdy jest Lesnarem
Opublikowano 12 września 20168 l Myślałem że trzeba być amerykańcem żeby być fanem WWE no ale co tam. Co do różnic między brokiem a CM to ten mniejszy musiał zbijac wagę i i rywal typowo parterowy nor dał nic pokazać a przy wymianach w stójce różnie bywa więc ja tam nie narzekał bym na Punka. Co do reszty gali to po Stipe się tego spodziewałem a raczej tego że Holender ma szklaną szczękę i taki będzie finał. Werdum ładnie zaczął Flaying Kickiem ale brzydko skończył atakując po czasie, ciekawe czy będą tego jakieś konsekwencje?
Opublikowano 12 września 20168 l Travis to z trenerem Rondy daleko nie zajdzie szkoda ze mu Werdum glowy nie urwal. Kary pewnie beda dla wszystkich tym bardziej ze to oboz Rondy szczekal pierwszy.
Opublikowano 12 września 20168 l Nie oglądam MMA, ale jako fan wrestlingu byłem, oczywiście, zainteresowany walką CM Punka. I o ile nie liczyłem na cud tak to co pokazał Brooks było słabe. Bardzo słabe. A w kontekście jego wypowiedzi i wielkiego ego jakie pokazał po tym jak odszedł z WWE, ekstremalnie słabe. Szybki wpieprz i koniec kariery No cóż, nie każdy jest Lesnarem Lesnar też bezczelnie jechał na koksie, więc stawianie go za wzór atletyzmu i talentu do mieszanych sztuk walk jest nie na miejscu delikatnie rzecz ujmując.
Opublikowano 13 września 20168 l No ale Lasnar przynajmniej jest zapasnikiem. Jak to powiedzial moj kumpel Punk to nawet jal udawal ciosy to wygladalo to smiesznie.
Opublikowano 14 września 20168 l Koks nie koks. Koks nie zastąpi ci umiejętności walki. Punk, oprócz tego czego się nauczył w ROH czy WWE, czyli groźne miny, proma, czy wejściówka, nie potrafi nic. Coś jak Najman. W WWE robił cudowne walki (ROH nie oglądam), miał świetne proma z słynna pipe bomb na czele. Jest świetnym aktorem. Ale wojownik z niego żaden. W przeciwieństwie do Lesnara. Lesnar jak się odezwie to niewiadomo czy się śmiać czy płakać. Ale w ringu to bestia. W klatce też
Opublikowano 23 września 20168 l kowalkiewicz z motyka na slonce juz w grudniu, choc i tak fajnie, ze dwie polki w walce o pas
Opublikowano 24 września 20168 l Dana naciska, żeby odbył się rewanż Aldo vs Conor. Znowu ta brazylijska ci.pka dostanie oklep.
Opublikowano 25 września 20168 l W listopadzie. Nie w listopadzie, tylko przed grudniem, miesiąc przed grudniem to się wydarzy.
Opublikowano 25 września 20168 l Joanna zmieniła klub, wyprowadzka do Miami. Czyżby sodówa odje.bała, nie chce już występować gościnnie w teledyskach z tą patusiarą z Olsztyna?
Opublikowano 25 września 20168 l Lepsze warunki do ćwiczeń , lepsi sparing partnerzy no i logistyka .