Wojtas1986 1 621 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Rumble to typowy zabijka , JJ jest za inteligentny dla niego w oktagonie rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Właśnie jak dobrze wiemy zdarzają mu się "chwile zapomnienia", taka bomba w 1-2 rundzie mołaby ustawić pjedynek. Swoją drogą DC ma łeb z betonu, że przyjął 2 ciosy od Antka i mimo to zdoył pas. Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 22 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2016 Mam nadzieję że JJ już nie wróci do Ufc bo to tępy typ ale znając życie wrzucą go do klatki szybciej niż myślimy :| Fakt chciałbym zobaczyć Rumbla w walce z JJ bardziej niż z DC bo to już było i byłaby powtórka a z JJ dawałbym mu większe szanse żeby w końcu znokautować Kościstego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Jakie typy na Hamburg? Coś mi mówi że Błachowicz może zaskoczyć jak nie to może być jego koniec w UFC. Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 Albo albo też mi się tak wydaje choć jeśli nawet przegra ale da/dadzą dobrą walkę nie wykluczone że jeszcze powalczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 2 września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 września 2016 BTW ta Kolumbijka/Venezuelka spoko dupa Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 września 2016 Dobra main card w Hamburgu, Knockout Badera na Lafitim No i niezła walka Janka, gdzie w stójce radził sobie naprawdę bardzo dobrze z Gustafssonem, szkoda tylko że nie radził sobie kompletnie z obaleniami Szweda, a później walką w parterze, dzięki którym The Mauler spokojnie wygrał tę walkę. Warty wzmianki utwór przy którym wychodził Błachowicz: Podobnie walką w parterze wygrał Barnett, nie dał szans Arlowskiemu i zakończył walkę rear naked chokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 10 września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 września 2016 Siemano, Macie jakies linki na acestream ufc 203? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Podrzuci ktoś highlighty z gali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Na mma-core masz całe walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 11 września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 września 2016 Nie oglądam MMA, ale jako fan wrestlingu byłem, oczywiście, zainteresowany walką CM Punka. I o ile nie liczyłem na cud tak to co pokazał Brooks było słabe. Bardzo słabe. A w kontekście jego wypowiedzi i wielkiego ego jakie pokazał po tym jak odszedł z WWE, ekstremalnie słabe. Szybki wpieprz i koniec kariery No cóż, nie każdy jest Lesnarem Cytuj Odnośnik do komentarza
dzej003 3 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Myślałem że trzeba być amerykańcem żeby być fanem WWE no ale co tam. Co do różnic między brokiem a CM to ten mniejszy musiał zbijac wagę i i rywal typowo parterowy nor dał nic pokazać a przy wymianach w stójce różnie bywa więc ja tam nie narzekał bym na Punka. Co do reszty gali to po Stipe się tego spodziewałem a raczej tego że Holender ma szklaną szczękę i taki będzie finał. Werdum ładnie zaczął Flaying Kickiem ale brzydko skończył atakując po czasie, ciekawe czy będą tego jakieś konsekwencje? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Travis to z trenerem Rondy daleko nie zajdzie szkoda ze mu Werdum glowy nie urwal. Kary pewnie beda dla wszystkich tym bardziej ze to oboz Rondy szczekal pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Nie oglądam MMA, ale jako fan wrestlingu byłem, oczywiście, zainteresowany walką CM Punka. I o ile nie liczyłem na cud tak to co pokazał Brooks było słabe. Bardzo słabe. A w kontekście jego wypowiedzi i wielkiego ego jakie pokazał po tym jak odszedł z WWE, ekstremalnie słabe. Szybki wpieprz i koniec kariery No cóż, nie każdy jest Lesnarem Lesnar też bezczelnie jechał na koksie, więc stawianie go za wzór atletyzmu i talentu do mieszanych sztuk walk jest nie na miejscu delikatnie rzecz ujmując. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 No ale Lasnar przynajmniej jest zapasnikiem. Jak to powiedzial moj kumpel Punk to nawet jal udawal ciosy to wygladalo to smiesznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 Koks nie koks. Koks nie zastąpi ci umiejętności walki. Punk, oprócz tego czego się nauczył w ROH czy WWE, czyli groźne miny, proma, czy wejściówka, nie potrafi nic. Coś jak Najman. W WWE robił cudowne walki (ROH nie oglądam), miał świetne proma z słynna pipe bomb na czele. Jest świetnym aktorem. Ale wojownik z niego żaden. W przeciwieństwie do Lesnara. Lesnar jak się odezwie to niewiadomo czy się śmiać czy płakać. Ale w ringu to bestia. W klatce też Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 kowalkiewicz z motyka na slonce juz w grudniu, choc i tak fajnie, ze dwie polki w walce o pas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 W listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Grubo w MSG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Nah, najważniejszy zawodnik wciąż nie podpisał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Dana naciska, żeby odbył się rewanż Aldo vs Conor. Znowu ta brazylijska ci.pka dostanie oklep. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 O ile się nie wycofa z powodu kotuzji waginy. Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 W listopadzie. Nie w listopadzie, tylko przed grudniem, miesiąc przed grudniem to się wydarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Joanna zmieniła klub, wyprowadzka do Miami. Czyżby sodówa odje.bała, nie chce już występować gościnnie w teledyskach z tą patusiarą z Olsztyna? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 Lepsze warunki do ćwiczeń , lepsi sparing partnerzy no i logistyka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi