Opublikowano 5 listopada 20168 l To już dziś 3mam kcuki bo oprócz K.Jotko i dziewczyn to jedyna osoba na sukces w UFC.
Opublikowano 5 listopada 20168 l Można gdzieś w tv zobaczyć? Edytowane 5 listopada 20168 l przez tomci23
Opublikowano 6 listopada 20168 l Held Kurde, załołyłem się że RDA ogarnie i teraz muszę szukać wędzonego torfem imperialnego stouta tyle dobrze, że jak znajdę to kupię dwa bo miałem ochotę
Opublikowano 11 listopada 20168 l Coś ci się nie podoba? Najman mnie przekonał będzie pierwszy rząd! Na ostatniej konferencji przed sobotą co za trzoda odchodziła: "ssij te wielkie irlandzkie jaja" xDD E: A ogólnie to do przodu JJ, Alvarez i Woodley (kurs łączny 7 także będzie na waciki) Edytowane 11 listopada 20168 l przez Gość
Opublikowano 11 listopada 20168 l Pochwal się, ile lekkomyślnie przegrasz przez ten zakład? Pińdziesiontzłoty panocku :] Tak jak Wojtas pisze, loteria.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Pochwal się, ile lekkomyślnie przegrasz przez ten zakład? Pińdziesiontzłoty panocku :] Tak jak Wojtas pisze, loteria. JJ jak najbardziej (chociaż nie takich mistrzów nokautowano - Cockhold ostatnio), Eddie jak Cię mogę, ale Tyron? IMO Wonderboy będzie go trzymał na dystans i podgryzał, aż w końcu trafi. Edytowane 11 listopada 20168 l przez Ore
Opublikowano 12 listopada 20168 l Conor, twood, JJ, Khabib, reszta mi wisi zwiędłym kalafiorem. Rondzie dalej widzę kipi pod czaszką, wyszła na ważeniu ze standardową mordą "zabiłaś mi kota", a mieli popracować nad tym głąbem... Amanda jej wpyerdoli i będzie definitywny koniec kariery.
Opublikowano 12 listopada 20168 l Podobno UFC 205 będą puszczać na kanale extremeCaly czas u nich sa gale od kiedy Orange przestał .
Opublikowano 13 listopada 20168 l Rudy Ty pyerdolony królu. Yoel też pięknie wykończył Weidmana, Bisping osrany konkretnie. Edytowane 13 listopada 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 listopada 20168 l Dobra gala wszyscy moi faworyci wygrali oprócz Mishy szkoda że kończy ale z drugiej strony trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść bo co niektórzy trzymają się za wszelką cenę...