Opublikowano 7 lipca 20195 l Potężna gala, szczególnie główna karta. A takiego KO nigdy nie widziałem, nawet w grze.
Opublikowano 10 lipca 20195 l Ostatnie UFC dostarczyło tak bardzo, że o ja (pipi)e Masvidal praktycznie stał się gwiazdą UFC po dwóch walkach i mega się cieszę, bo wcześniej był trochę niedoceniany. Z ziomeczkiem trzymaliśmy kciuki za niego, ale dalej nie mogę uwierzyć w to co odyebał. Amanda best p4p ever jeśli chodzi o kobiety i żadna jej nie dorówna przez lata. Błachowicz mega propsy, Luke pewnie już nie wróci do sportu. Szkoda mi tylko Diego, uwielbiam tego świra. Mógł kopać Chiese w anusa, tak jak to mówił o Gallu XD
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Szkoda grubego, lubie go, no ale kiepsko taktycznie podszedł do tej walki Cieszy powrót Nate'a, myślałem, że po tak długiej przerwie będzie miał kija w d, ale dał radę. Pięknie podsumował sytuacje w UFC po walce.
Opublikowano 19 stycznia 20205 l Trzecia walka na wczorajszym Wotore to była taka perełka, że ojeju... Polecam poszukać jakiegoś mirrorka walki
Opublikowano 19 stycznia 20205 l Wczoraj, a raczej dzisiaj to UFC w Las Vegas było i McGregor w powrocie pozamiatał Kowbojem, a nie tam jakieś przepychanki dla bejów spod Żabki i przygłupiej widowni.
Opublikowano 19 stycznia 20205 l Nie znam sie na mma ten kowboj to ktos dobry czy jakis pionek? Nie lubie pajacowania w sportach walki jak robi mcgregor ale trzeba przyznac efektowny powrot.
Opublikowano 19 stycznia 20205 l Bardzo dobry(ma rekord w nokautach po kopnięciach tj.7), na upartego można powiedzieć, że jest nieco zajechany, bo ok. 50 walk i nigdy żadnej nie odmawia, a walczy często. Takiej akcji z barkiem to chyba jeszcze nie widziałem, zresztą tak samo jak Kałboj.
Opublikowano 19 stycznia 20205 l No to spoko. Jak widac procz pajacowania McGregor ma tez argumenty w klatce. Mocny w gebie , mocny w ringu. Szanuje Niektorzy za to tylko pajacuja
Opublikowano 19 stycznia 20205 l 2 godziny temu, SlimShady napisał: Takiej akcji z barkiem to chyba jeszcze nie widziałem, zresztą tak samo jak Kałboj. Mnie zdziwilo, ze w 264 odslonie ufc ktos moze zdobywac przewage uderzajac barkiem. Nie wiem, ale dla mnie to troche jakby przeciwnik byl zdumiony, ze drugi uderza z glowy.
Opublikowano 16 lutego 20205 l Ksiaże może w końcu dostanie TS-a Edytowane 16 lutego 20205 l przez Wojtas1986
Opublikowano 24 lutego 20205 l Tak nie za wesoło https://sport.onet.pl/mma/zmasakrowana-karolina-kowalkiewicz-strasza-mnie-ze-moge-stracic-wzrok/pdtvpwh
Opublikowano 24 lutego 20205 l Nie wiem po kiego ta Kowalkiewicz jeszcze walczy. Jedyne co potrafi to blokować ciosy rywalek twarzą. ładna, atrakcyjna kobieta (teraz jakby mniej), ale głupia jak but...
Opublikowano 8 marca 20205 l https://www.mmarocks.pl/weili-zhang/zmasakrowana-twarz-joanny-jedrzejczyk-po-fantastycznej-walce-roku-z-weili-zhang
Opublikowano 8 marca 20205 l Dla Joanny była to czwarta przegrana walka na sześć ostatnich pojedynków. Wszystkie przegrane, były jednak w walkach o pas. Kobiecy sport lol
Opublikowano 8 marca 20205 l Jak na baby, to jedna z najlepszych walk w historii. Myślę, że też trochę przycięli naszą Joasię.
Opublikowano 8 marca 20205 l Imo tylko druga runda dla chinki. Ewentualnie piata, ale w piatej tyle obie wylapaly ze ciezko stwierdzic.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Miała być walka Fergusona z Khabibem, a będzie Ferguson - Gaethje o pas tymczasowy. Trochę chuynia, bo Tony ma 12 zwycięstw z rzędu (więc ma dużo do stracenia), a Gaethje w ostatnich 5 walkach ma bilans 3-2. No tak raczej średnio zasługuje, ale w sumie nie będę narzekał. Gala, i następne, mają odbyć się na prywatnej wyspie Normalnie Mortal Kombat. Edytowane 7 kwietnia 20205 l przez Ludwes
Opublikowano 10 maja 20204 l Gaethje jak zayebal Fergusona 5 rund bicia, az mi było szkoda Tony'ego, masakra Cejudo niby koniec kariery xd Ale to jest kłamca, ale zawodnik niesamowity. Edytowane 10 maja 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 16 czerwca 20204 l Jest i on XD liczę na pranie brudów i kilka nowych historii o Pudzianie.
Opublikowano 5 lipca 20204 l Aldo vs Yan, Volkanovski vs Holloway 2 i teraz jeszcze to, ja pyerdolę Oby obaj mieli negatywne testy, PLIS, bo jak się jutro obudzę i się okaże, że jednak nic z tego, to będzie załamka. Ja nie mogę, IT'S ON. Edytowane 6 lipca 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 12 lipca 20204 l Ku.rwa, Yan W mojej opinii po trzech rundach prowadził 3:1, ale to i tak ostatecznie nie miało znaczenia, bo walka została przerwana, ale długo, długo za późno!