wet_willy 2 163 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Dajcie Link do Streama jakiegos Veetle Sopcast jeden chooj Cytuj
Gość Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Ja też się nie znam i też uważam że Pudzian rozpirzy tego dżepena w pierwszej rundzie. Wleci na niego na pełnej ku.rwie i go połamie Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Kiedys pykalem w UFC na Dreamcasta, wiec jako ekspert od MMA moge powiedziec, ze nie ma ch,uja na Mariole, by Pudziana ktos nastukal. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 http://www.hqtv.com.pl/newtv/ http://telewizjaprzezinternet.com/index.php/Polska-telewizja/polsat-sport.html Cytuj
Wojthas 93 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Świetna walka Błachowicza, bardzo techniczna no i efektowne ko :] Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Wiadomo o której zacznie się walka Pudziana? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 pewnie kolo 23 a co do Lesnara. Czarnuchy proszę Co on niby pokazal? Wielki gwaiazdor wrestlingu. pokonal dziadka i zdobyl pas. Przez 2 rundy doslownie lezal na Franku i go klepal. Tez zal. Nastepna walke ma Z Carvienm, ktory nigdy nie walczyl dluzej niz 3 minuty. Zmiażdżył Franka Mira i zmiażdży Lasnara:) dziekuje, dobranoc Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Ewa Farna sprawiła ze po raz kolejny wstydziłem się ze jestem Polakiem Cytuj
Gość Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Ewa Farna sprawiła ze po raz kolejny wstydziłem się ze jestem Polakiem Ja wyszedłem z założenia, że to taki żart wieczoru No bo przecież nie można tak s(pipi)ić śpiewając na serio Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 jakie mam ciśnienie na tą walkę mam nadzieję, że albo kamabambaugawuczi dostanie wpierdol, albo będzie chociaż zajeiście ostra wymiana ciosów. w sumie wszystko jest możliwe, nie wiem czego się spodziewac po Pudzianie, w ringu mamy najsilniejszego człowieka świata, ale może dostac w pizdę po jednym ciosie Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 A ja jako jedyny chyba tutaj myślę że Pudzian dostanie po japie,i jego super bohaterska siła tym razem nie pomoże mu pokonać w tak banalny i wieśniacki sposób Japończyka który dla mnie jest mocny szczególnie pod względem wytrzymałości. O 23. godz to chyba za wcześnie? wie ktoś dokładniej o której będzie walka sushi z młotem ?? Cytuj
Gość Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 A kim Ty jesteś żeby tutaj kwestionować ekspertów z forum?!?! Zgiń przepadnij człowieku małej wiary! Pudzian wygra! Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 pewnie kolo 23 a co do Lesnara. Czarnuchy proszę Co on niby pokazal? Wielki gwaiazdor wrestlingu. pokonal dziadka i zdobyl pas. Przez 2 rundy doslownie lezal na Franku i go klepal. Tez zal. Nastepna walke ma Z Carvienm, ktory nigdy nie walczyl dluzej niz 3 minuty. Zmiażdżył Franka Mira i zmiażdży Lasnara:) dziekuje, dobranoc Bo Lesnar to pupilek White. Poza tym Lesnar jest dochodowy więc wiesz... Już sam fakt jak szybko dostał walkę o pas Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Jeśli Pudzian szybko go nie roz(pipi)ie to Japończyk wygra tą walkę Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 A kim Ty jesteś żeby tutaj kwestionować ekspertów z forum?!?! Zgiń przepadnij człowieku małej wiary! Pudzian wygra! Spokojnie człowieku!! myślisz że ja za polakiem nie jestem?? Wyraziłem tylko moją opinie co do walki. Nie jestem małej wiary,za to Pudzian jest chyba za wielkiej ,i żeby na tym się nie przejechał. "A kim Ty jesteś żeby tutaj kwestionować ekspertów z forum?" - roz(pipi)ałeś mnie tym tekstem Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) A ja bym chciał żeby Pudzian dostał wp.ierdol, by się skończyło przynajmniej (pipi)enie noobów w tym temacie lol Edytowane 7 maja 2010 przez Komandos 1 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Nono Ewa Farna na otwarcie, cudownie ją przyjęła widownia. Walka Łotysza Z Hamburgerem nudna jak... bardzo nudna <zieeew> Cytuj
Gość Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Hehe, troszkę nie wyniuchałeś moich intencji ale spox Ale będzie fajt. Pudzian samym napinaniem mięśni wyciśnie sake z tego dżapańca. I nie (pipi)cie że się nie znam. Oglądałem wszystkie walki Pudziana, to się znam!!! :potter: Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) el testosteron.. :confused: edit: dłużej trwają reklamy na polsacie niż walki.. Edytowane 7 maja 2010 przez Marcin$ Cytuj
Gość Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Wytrzymał. Szkoda że go nie rozwalił ale i tak szacun Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Japonczyk calkiem niezly, szalu nie bylo. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Z Sylvią to będzie mniej więcej tak jak w tej walce Fedora Porównujesz Pudziana do Fedora? Proszę nie pisz już nic więcej w tym temacie Oglądałem wszystkie walki tego Yosuke na youtube i muszę przyznać, że kolo sprawia wrażenie twardego i raczej po kilku lowach nie wymięknie. Kondycję i szybkość ma porównywalną z Pudzianem, czyli słabo. No i wszyscy jego przeciwnicy to raczej leszczyki były. Największy jego atut to doświadczenie. Obstawiam, że walka zakończy się przez decyzję. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 dzisiaj huiowo, kondycji brak, niech zapierdala codziennie 20 kilosów w innym wypadku z silvią odpadnie z kretesem. na początku stracił za dużo siły, jakby się oszczędzał to by wytrzymał chociaż jedną rundę na spokoju, komentatorzy zwała XD Cytuj
Marcin$ 0 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 (edytowane) będzie wioska w us&a. ten jego następny rywal ma 2 metry podobno. ale widać, że technika > siła fizyczna komentatorzy zwała XD minęła jedna gołota, minął jeden najman.. Edytowane 7 maja 2010 przez Marcin$ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi