Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 333,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

Teraz czas na koguciki.

Opublikowano

Nie moge z beki.

To jest lepsze niż WWE, bo jest beka i to nie udawana, ahahaah xD.

Opublikowano

wiadomo, że to nie byla walka tylko wyrównanie porachunków przed kamerami i za wielką kase. No, ale przynajmniej beka z Najmana.

Opublikowano

to jest prawdziwe mma, a nie jakieś ufc gdzie sie liczy tylko siła. saleta z tą techniką zostanie mistrzem świata, emalianenko sie schowac pod kołdrą może

Opublikowano

Sorry ale Emelianenko ma jedna porazke w MMA, wiec nie wiem czy niepokonany Saleta zgodzi sie na walke akurat z nim, skoro moze przebierac w ofertach rywali

Opublikowano

jeszcze tylko niech Pudzian przeje.bie

i będzie to piękny wieczór.

przemo nieźle po nim pocisnął. aż liczyłem na to że łysy się wnerwi i będą się tłuc dalej. byłoby ciekawiej przynajmniej bo sama walka lol'owata.

Opublikowano

szkoda tej walki.

Saleta wyczail ze mozna sie wypromowac na ksw i zaczal rozpuszczac uber teksty :/

Wygral z leszczem Najmanem i rozpoczal spektakl.

Powiem tylko tyle.

Ja (pipi)e jaki ten saleta to burak. Albo obili mu czerep albo razem z nerka wycieli mozg

a komentarz to prze(pipi).

wyglada to tak jakby mecz Legia - Lech komentowal ultras lecha

Walenie konia przy kazdym ciosie salety

i placz, krzyki, blagania jak saleta zbieral w(pipi)

Edytowane przez szpic

Opublikowano

I znowu kilka nikogo nie interesujacych walk w przerwie

Opublikowano

Najman to suczka z big brothera i każdy z niego szydzi. To tak jakby gulczas wyszedł do ringu.

Opublikowano

ja szanuje Najmana za to, że podejmuje walki z samymi wielkimi wojownikami mma. Pudzian, Saleta, czego wy chcecie, lepszych nie ma i to jest fakt. przegrał, ale walczył. Saleta nie padł po jego potężnych ciosach więc teraz nikt nie ma szans z Przemusiem, no chyba, że Pudzilla, ale nikt inny. dwóch najlepszych obecnie na świecie to Polacy i możemy byc z tego dumni

Opublikowano

PUACZE ;(

Opublikowano

Nie wiem po ch/uj te pólfinały. Po tych pierwszych walkach było widać, że jedyni konkreciarze w tym towarzystwie to naziol i ten nasz janosik.

Opublikowano

Polubiłem hitlerowca trochę.

Opublikowano

Jakis ekstrafajt z anonimowymi suczkami. KoCIAO, ja(pipi)e :confused:

Opublikowano

Kur/wa, jaki cyrk xDDDd To wyjście było lepsze niż piosenki brata pudziana.

Opublikowano

koleś faktycznie ma przepalone bezpieczniki w bani. myślałem że amfibie ciężko przebić.