Opublikowano 18 września 201014 l Przecież sie Marcin powiesi w domu xD jeszcze tylko niech Pudzian przeje.bie
Opublikowano 18 września 201014 l Nie moge z beki. To jest lepsze niż WWE, bo jest beka i to nie udawana, ahahaah xD.
Opublikowano 18 września 201014 l wiadomo, że to nie byla walka tylko wyrównanie porachunków przed kamerami i za wielką kase. No, ale przynajmniej beka z Najmana.
Opublikowano 18 września 201014 l to jest prawdziwe mma, a nie jakieś ufc gdzie sie liczy tylko siła. saleta z tą techniką zostanie mistrzem świata, emalianenko sie schowac pod kołdrą może
Opublikowano 18 września 201014 l Sorry ale Emelianenko ma jedna porazke w MMA, wiec nie wiem czy niepokonany Saleta zgodzi sie na walke akurat z nim, skoro moze przebierac w ofertach rywali
Opublikowano 18 września 201014 l jeszcze tylko niech Pudzian przeje.bie i będzie to piękny wieczór. przemo nieźle po nim pocisnął. aż liczyłem na to że łysy się wnerwi i będą się tłuc dalej. byłoby ciekawiej przynajmniej bo sama walka lol'owata.
Opublikowano 18 września 201014 l szkoda tej walki. Saleta wyczail ze mozna sie wypromowac na ksw i zaczal rozpuszczac uber teksty Wygral z leszczem Najmanem i rozpoczal spektakl. Powiem tylko tyle. Ja (pipi)e jaki ten saleta to burak. Albo obili mu czerep albo razem z nerka wycieli mozg a komentarz to prze(pipi). wyglada to tak jakby mecz Legia - Lech komentowal ultras lecha Walenie konia przy kazdym ciosie salety i placz, krzyki, blagania jak saleta zbieral w(pipi) Edytowane 18 września 201014 l przez szpic
Opublikowano 18 września 201014 l Najman to suczka z big brothera i każdy z niego szydzi. To tak jakby gulczas wyszedł do ringu.
Opublikowano 18 września 201014 l ja szanuje Najmana za to, że podejmuje walki z samymi wielkimi wojownikami mma. Pudzian, Saleta, czego wy chcecie, lepszych nie ma i to jest fakt. przegrał, ale walczył. Saleta nie padł po jego potężnych ciosach więc teraz nikt nie ma szans z Przemusiem, no chyba, że Pudzilla, ale nikt inny. dwóch najlepszych obecnie na świecie to Polacy i możemy byc z tego dumni
Opublikowano 18 września 201014 l Nie wiem po ch/uj te pólfinały. Po tych pierwszych walkach było widać, że jedyni konkreciarze w tym towarzystwie to naziol i ten nasz janosik.
Opublikowano 18 września 201014 l Jakis ekstrafajt z anonimowymi suczkami. KoCIAO, ja(pipi)e :confused:
Opublikowano 18 września 201014 l Kur/wa, jaki cyrk xDDDd To wyjście było lepsze niż piosenki brata pudziana.
Opublikowano 18 września 201014 l koleś faktycznie ma przepalone bezpieczniki w bani. myślałem że amfibie ciężko przebić.