Opublikowano 18 września 201014 l To taka taktyka żeby rozśmieszyc Butterbeana i wtedy żeby Mariuszek go sklepał.
Opublikowano 18 września 201014 l To chyba byla najlepsza walka Mariuszka w jego karierze. btw. ALE KUR.WA JAKIE LASECZKI NA KSW WYBRALI, OJACIE
Opublikowano 18 września 201014 l Mariusz Pudzianowski udowodnil, iz jest jednym z najwybitniejszych zawodnikow MMA w historii hymn to byl sabotaz genialne, najlepsza walka w mma w historii. potwierdzam
Opublikowano 18 września 201014 l no żenada na moje następnym razem niech jakiegoś przeciwnika załatwią a nie (pipi)a co to jest? może Saleta?
Opublikowano 18 września 201014 l No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep.
Opublikowano 18 września 201014 l To chyba byla najlepsza walka Mariuszka w jego karierze. btw. ALE KUR.WA JAKIE LASECZKI NA KSW WYBRALI, OJACIE No ta lasencja kolo pudziana byla za(pipi)ista @___@ Mariusz Pudzianowski odzyskal status niepokonanego.
Opublikowano 18 września 201014 l No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep. no taka dyscyplina, tylko ci gorsi sie macaja na ziemi przez 10 minut, bo nie maja tego skilla co pudzian
Opublikowano 18 września 201014 l No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep. wyjdź, bo się nie znasz, Mariusz miał wtedy pęknięty paznokiec, niestety z kontuzją nikt nie wygra
Opublikowano 18 września 201014 l Ile ludzi tutaj kampi Za wcześnie przerwali, 30 sekund jeszcze by napier.dalał Pudzian, Grubas by wstał, zaje.bał mu i po walce by było. (pipi)a nic mu sie nie stało od tych gongów... Poza tym to w ogóle ja się nie znam, ale Silvia znowu by mu naj.ebał.
Opublikowano 18 września 201014 l szkoda ze pudzian nie napierd,alal mu w ten leb poł godziny az do momentu pokaleczenia sobie lap jego koscmi.
Opublikowano 18 września 201014 l Pudzian wygrał? Ja wyłączyłem TV ze wstydu jak tylko jakiś retard zaczął hymn USA śpiewać i zapomniał słów w połowie
Opublikowano 18 września 201014 l Jest mi strasznie wstyd po tym co odstawili na tej galii... profanacja hymnu USA. Jak mogli do czegos takiego dopuscic - kompromitacja po calej linii. Sama walka... co tu duzo gadac. Dobrze zepchnal go na glebie i juz po walce bylo (jak sie zahustal lol). @Yakubu: Dupa tam. Lokiec mial nic do rzeczy, i tak by dostal po du.pie. Roznica miedzy tym jak wygladal wtedy, a teraz jest widoczna. Teraz poprzednia walka by byla naprawde ciekawa. Ta to jakis zart byl w moich oczach.
Opublikowano 18 września 201014 l Przecież to było pewne, że Esch się podłoży -,- Nie wiem skąd ta cała podjarka
Opublikowano 18 września 201014 l kolejna walka pudziana którą można obejrzeć w całości w teleexrpessie. teraz znowu zacznie się wychwalanie go jako nie wiadomo jakiego wielkiego zawodnika a on sami zacznie znowu kozaczyć jaki to on nie jest Ultimate Fuckin Cock. kurde a tak liczyłem że oberwie w ryj, taki piękny wieczór się zapowiadał, 4h czekania i zonk.