Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 333,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Na początku miałem nie odpisywać na posta Mierzeja, ale widzę, że ludzie to plusują. Ten wklejony komentarz tego „eksperta” co to ogląda walki ufc i strikeforce raczej nie ma zbyt wielkiej wagi meryt

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

• Jeden z bardzo dobrych komentarzy: "Ludzie! Wam sie chyba z zawisci mozgi polasowaly. Ogladam wszystkie UFC i Strikeforce i jestem przekonany, ze tam tez Pudzian by wygral. Thompson nie zrobil nic poz

Opublikowano

To taka taktyka żeby rozśmieszyc Butterbeana i wtedy żeby Mariuszek go sklepał.

Opublikowano

ale siara

Opublikowano

spoko, nie tylko górniak zyebała hymn. koleś też poległ.

Opublikowano

Prawie jak Górniakowa na mundialu.

Opublikowano

rocky 4, wizyta w moskwie, brakuje ludzi z krzyzem

Opublikowano

szybko obalił 240-kilogramowego klocka i grad gongów hehe

Opublikowano

Mariusz Pudzianowski udowodnil, iz jest jednym z najwybitniejszych zawodnikow MMA w historii

hymn to byl sabotaz

genialne, najlepsza walka w mma w historii.

potwierdzam

Opublikowano

no żenada na moje

następnym razem niech jakiegoś przeciwnika załatwią a nie (pipi)a co to jest? może Saleta?

Opublikowano

No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep.

Opublikowano

To chyba byla najlepsza walka Mariuszka w jego karierze.

btw. ALE KUR.WA JAKIE LASECZKI NA KSW WYBRALI, OJACIE

No ta lasencja kolo pudziana byla za(pipi)ista @___@

Mariusz Pudzianowski odzyskal status niepokonanego.

Opublikowano

No dobra, pośmialiśmy się, ale fakt jest taki, że jedyny normalny zawodnik MMA, z którym walczył Pudzianowski, spuścił mu ciężki wpier/dol. Nie widać żadnego progresu u niego. Nadal wszystko opiera się na rzuceniu się jak na chleb i dzikim napier/dalaniu na oślep.

no taka dyscyplina, tylko ci gorsi sie macaja na ziemi przez 10 minut, bo nie maja tego skilla co pudzian

Opublikowano

Mam nadzieję że US i A nas teraz nie zaatakują za ten hymn ;)

Opublikowano

wyjdź, bo się nie znasz, Mariusz miał wtedy pęknięty paznokiec, niestety z kontuzją nikt nie wygra

Opublikowano

Ile ludzi tutaj kampi :D

Za wcześnie przerwali, 30 sekund jeszcze by napier.dalał Pudzian, Grubas by wstał, zaje.bał mu i po walce by było. (pipi)a nic mu sie nie stało od tych gongów...

Poza tym to w ogóle ja się nie znam, ale Silvia znowu by mu naj.ebał.

Opublikowano

szkoda ze pudzian nie napierd,alal mu w ten leb poł godziny az do momentu pokaleczenia sobie lap jego koscmi.

Opublikowano

Pudzian wygrał? Ja wyłączyłem TV ze wstydu jak tylko jakiś retard zaczął hymn USA śpiewać i zapomniał słów w połowie :P

Opublikowano

Jest mi strasznie wstyd po tym co odstawili na tej galii... profanacja hymnu USA.

Jak mogli do czegos takiego dopuscic - kompromitacja po calej linii.

Sama walka... co tu duzo gadac. Dobrze zepchnal go na glebie i juz po walce bylo (jak sie zahustal lol).

@Yakubu: Dupa tam. Lokiec mial nic do rzeczy, i tak by dostal po du.pie. Roznica miedzy tym jak wygladal wtedy, a teraz jest widoczna.

Teraz poprzednia walka by byla naprawde ciekawa.

Ta to jakis zart byl w moich oczach.

Opublikowano

Przecież to było pewne, że Esch się podłoży -,- Nie wiem skąd ta cała podjarka

Opublikowano

kolejna walka pudziana którą można obejrzeć w całości w teleexrpessie. teraz znowu zacznie się wychwalanie go jako nie wiadomo jakiego wielkiego zawodnika a on sami zacznie znowu kozaczyć jaki to on nie jest Ultimate Fuckin Cock. kurde a tak liczyłem że oberwie w ryj, taki piękny wieczór się zapowiadał, 4h czekania i zonk.